6
El Feneri kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

GoldSilver Gold Silver Gs-4211 Şarjlı El Feneri - 2 Kademeli 4211

169,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (25)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

GoldSilver Gold Silver Gs-4211 Şarjlı El Feneri - 2 Kademeli 4211

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trend Farma Satıcı Ünvanı: AHMET ERDURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1600905306000001 Vergi Kimlik Numarası: 3520000202
    Bu ürün Trend Farma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GOLD SİLVER GS-4251 ŞARJLI PROJEKTÖR Gold Silver Şarj Edilebilir Led' li El Feneri Güç Enerjisi: AC220-240V 50/60Hz Pil: 4v 1600mAh Şarj Edilebilir Asidli Akü Işık Gücü: 1x5W Yüksek Güç LED Şarj Süresi 12-15 Saat Çalışma Süresi: 2 Saat Güçlü Işık, 2 Saat Zayıf Işık Ebat: 90x90x150 mm KÜCÜK OLMASI SİZİ YANILTMASIN %100 MEMNUN KALACAĞINIZ BİR ÜRÜN

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Özellik Şarj edilebilir
Geri Bildirim Ver

GoldSilver GS-4251 Gold Silver Siyah Kırmızı Şarjlı El Feneri

Goldsilver GS-4511 Gold Silver siyah kırmızı şarjlı el feneri açık alanlarda kullanabileceğiniz pratik bir aksesuardır. Güçlü yapısı sayesinde karanlık ortamlarda önünüzü rahat bir şekilde görebilmenizi sağlayan bu el fenerini açık alanlarda rahatlıkla kullanabilir. Ürün kullanımını konforlu hâle getiren küçük boyutlara sahiptir. Hafif yapısı sayesinde Goldsilver GS-4511 Gold Silver siyah kırmızı şarjlı el fenerini çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Ürün şarjlı bir çalışma şekline sahiptir. Pil değişimine ihtiyaç duymaz.

  • Pil Gücü: 4V 400 mAh
  • Şarj Süresi: 12 - 15 saat
  • Boyut: 50 x 50 x 155 mm

Gold Silver Gold Silver Siyah Şarjlı El Feneri Özellikleri Nelerdir?

Gold Silver Gold Silver Siyah Şarjlı El Feneri Özellikleri Nelerdir?

Goldsilver GS-4511 Gold Silver siyah kırmızı şarjlı el feneri kullanımını konforlu hâle getrine pratik bir tasarıma sahiptir. Ürünün üst kısmında kayar yapıda tek bir düğme yer alır. Bu düğme yardımıyla fener kolaylıkla açılıp kapanabilir. Ayar düğmeleri gibi kullanımını karmaşıklaştıracak detaylara sahip olmadığı için Gold Silver el feneri her yaştan kişi tarafından tercih edilebilir. Ürün şarjlı bir tasarıma sahiptir. El fenerinin pili 12 ila 15 saat gibi bir sürede tamamen şarj olur. Ürünün şarj olabilmesi için ek bir alet kullanmak gerekmez. El fenerinin alt kısmında ürünü prize takabilmenizi sağlayan dişler bulunur. Bu özellikler de ürünün kullanımını pratikleştirir. Goldsilver GS-4511 Gold Silver siyah kırmızı şarjlı el feneri fiyatıyla da dikkat çeker. Ürünün sağladığı avantajlar göz önünde bulundurulursa oldukça uygun bir fiyata sahiptir.

Gold Silver Gold Siyah Kırmızı Şarjlı El Feneri Kullanışlı mıdır?

Goldsilver GS-4511 Gold Silver siyah kırmızı şarjlı el feneri son derece kullanışlı bir tasarıma sahiptir. Ürünün şarjlı tasarımı kullanıcılara pek çok avantaj sağlar. Bu özelliği sayesinde feneri elektrik kaynağına erişebildiğiniz her fırsatta kolaylıkla şarj edebilir ve pilinin dolu olduğundan emin olabilirsiniz. Ürün şarjlı bir tasarıma sahip olduğu pilin bitmesinde endişe duymanız veya yanınızda yedekler taşımanız gerekmez. Bataryanın şarj edilebilir olması çevrenin korunmasına da katkı sağlar. El fenerini kullandığınız süreçte atık pil üretmezsiniz. Ürün bu özelliği sayesinde çevre dostu yaşamaya özen gösteren kişilere de hitap eder. Dilerseniz Goldsilver GS-4511 Gold Silversiyah kırmızı şarjlı el feneri yorumlarını inceleyerek satın alanların ürünün kullanışlılığı hakkındaki düşüncelerini öğrenebilirsiniz.

Gold Silver Siyah Kırmızı Şarjlı El Feneri Kamp için Yeterli midir?

Goldsilver GS-4511 Gold Silver siyah kırmızı şarjlı el feneri kamp için uygun olmasını sağlayan özelliklere sahiptir. Ürünün ışık gücü bunlardan biridir. 3W ışık gücü sunan bu gelişmiş fener ile karanlık ortamlarda önünüzü net şekilde görebilirsiniz. El fenerinin gücü ve aydınlatma mesafesi kamptayken ihtiyaç duyacağınız görüş açısını yakalamanız için yeterlidir. Ürünü kamp için yeterli hâle getiren bir diğer özelliği ise çalışma süresidir. Kesintisiz 1 saat ışık verme yeteneğine sahip olan bu ürün açık alanlarda yön bulmak için yeterli gücü sağlar. Bu özellikleri sayesinde Goldsilver GS-4511 Gold Silver siyah kırmızı şarjlı LED el fenerini kamp yaparken yanınıza almak isteyebilirsiniz. Ürünün boyutu ve ağırlığı gibi unsurlar da kamp etkinlikleri için uygun olmasını sağlar. Fenerin boyutu kamp çantasında fazla yer kaplamamasını sağlar. Ayrıca hafifliği sayesinde ürünü taşırken zorlanmazsınız. Kamp gezilerinizde kullanabileceğiniz güçlü bir ışık kaynağı arıyorsanız Goldsilver GS-4511 Gold Silver siyah kırmızı şarjlı el fenerini Trendyol’dan satın alabilirsiniz.