GOLDWELL Roughman 4 Kat Macun 2x100 Ml

1.198 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2.000 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.195 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.400 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.590 TL

Ürün Bilgileri

GOLDWELL Roughman 4 Kat Macun 2x100 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: avmsepetimiz Satıcı Ünvanı: SELMA EKİNCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Karabük Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3290887439
    Bu ürün avmsepetimiz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Incelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Mat şekiller oluştururken etkin kontrol sağlar. Kremsi yapısı kolay ve hızlı uygulama imkanı sağlar. Tüm gün süren kalıcı şekiller oluşturur. Inatçı ve kalın telli saçları bile kontrol altına alırsaç yüzeyinde kalıntı bırakmaz ağırlık yapmaztüm saç tipleri içim kullanılabilir. Boyalı saçlarda renk koruması sağlar. Günlük kullanıma uygundur.1

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
  • Hacim 101-199 ml
Geri Bildirim Ver

Goldwell Roughman 4 Kat Macun 2x100 ml

Güzel görünen saçlar kendinizi iyi ve öz güvenli hissetmenizi sağlar. Saçlarınızın istediğiniz gibi görünmesi için bir takım ürünlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Yumuşak bir yapıya sahip ve kıvırcık olan saçları şekillendirmek diğer saç tiplerine göre zor olur. Saç macunu ile bu problemden kurtulabilirsiniz. Şekillendirmek için kullanılan bu ürün, şık bir görünüme ve hoş bir dokuya sahip olmanıza yardım eder. Goldwell Roughman 4 kat macun 2x100 ml S-D+191 saçlarınızın bakım ihtiyacını da karşılar. Saç tellerini sararak tam tutunma sağlar. Çoğu ürünler kırılmaya neden olabilecek zararlı kimyasallar içerir. Bu ürün zararlı bileşenler içermediği için hasar konusunda endişelenmenize gerek yoktur. Ürünün kokusu taze nane aromasıdır. Bakımlı, sağlıklı ve hacimli saçlar için bu macunu güvenle kullanabilirsiniz.

  • Hafif formül
  • Her saça uygun
  • Saç tellerine güçlü tutunma

Goldwell Roughman 4 Kat Macun 2x100 ml Özellikleri

Goldwell Roughman 4 Kat Macun 2x100 ml Özellikleri

Goldwell Roughman 4 kat macun 2x100 ml ürün, saçınızı hafif ve güçlü kılar. Tüm saç tipleri ve dokular için uygundur. Macun, şekillendirmenin sağlıklı bir yoludur. Saçınızın kabarıklığını hafifletmek, şık bir görünüm ve parlaklık kazanmak istiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Özel formülü sayesinde yapışkanlık endişeniz olmadan istediğiniz saç stillerini uygulayabilirsiniz. Kenarlardan çıkan küçük ve dağınık saçları kontrol etmenize yardımcı olan bu ürünü deneyimlediğinizde güzel, esnek bir stil elde edebilirsiniz. Goldwell Roughman 4 kat macun 2x100 ml kullananlar saçlarının yumuşak, nemli ve mat olma avantajını da deneyimler. Aceleniz varken, kapıdan çıkmak üzereyken hızlı şekillendirme için bu ürünü kullanabilirsiniz. Hacim vererek olduğundan sağlıklı ve güzel görünmesini sağlayan ürün kalıcı etki yaratır. Ürünü kullandıktan sonra esneklik kazanan saçlarınıza bir tarak yardımıyla istediğiniz şekli verebilirsiniz.

Goldwell Roughman 4 Kullananların Avantajları

Goldwell Roughman 4 Kullananların Avantajları

Goldwell macun 2x100 ml set, çok yönlü bir üründür. Saçınız ıslak veya kuru, saç tipiniz kıvırcık, dalgalı ya da düz olsun, bu ürünü kullanmanın tüm avantajlarından yararlanabilirsiniz. Ürün ıslak ve kuru saçlarda uygulanabilecek kadar esnek olmasıyla beraber boyalı saçlarda renk koruması sağlar. Uzun süreli sabit kalan ve iddialı görünen saçlara sahip olmak için ideal olan bu ürünle etkin kontrol sağlayabilirsiniz. Kremsi yapıya sahip olduğundan kolay ve hızlı uygulama imkanı sunan Goldwell macun pratik bir üründür. Saç yüzeyinde kalıntı yapmayan ve başta ağırlık hissine neden olmayan ürün günlük kullanım için uygundur. Dağınık bir stil elde etmek için de bu ürünü kullanabilirsiniz. Kalın bir yapısı olmasıyla beraber esas olarak su bazlıdır. Topuz çalışmalarında kolaylık sağlayan ürünü belirgin hatlar oluşturmak için tercih edebilirsiniz.

Goldwell Roughman 4 Kat Macun 2x100 ml Fiyatları ve Yorumları

Goldwell Roughman 4 Kat Macun 2x100 ml Fiyatları ve Yorumları

Goldwell Roughman 4 kat macun 2x100 ml fiyatları çeşitli kriterlere göre belirlenir. Macun üretimi yapan bu marka müşterilerinin problemlerini ve isteklerini göz önünde bulundurur. Çoğu insan günlük hayatta şekillendirmeyle ilgili problemler yaşar. Saçınızın istediğiniz şekilde olmaması da moralinizi olumsuz bir şekilde etkiler. Bu sorunu ortadan kaldırmak için üretilen Goldwell Roughman 4 kat macun istediğiniz şekli vermenize yardımcı olur. Tüm saç tipleri için kullanılabilir olmasıyla birlikte tüm gün süren kalıcı şekiller de oluşturur. Bu ürüne Trendyol’dan ulaşabileceğiniz kampanya fırsatları ve uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz. Müşteri memnuniyetinin yüksek olduğu Goldwell Roughman 4 kat macun 2x100 ml yorumları ve ürün puanlarını görerek deneyimleri gözlemleme şansınız vardır. Size sunulan bu avantajları kullanarak alışverişinizi güvenli ve keyifli şekilde yapabilir, ürünü kolayca satın alabilirsiniz.