Golosi Tri Mix Karışık Yetişkin Kedi Maması 20 Kg

3.190,68 TL
(159,53 TL / kg)
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Golosi Tri Mix Karışık Yetişkin Kedi Maması 20 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Markamama Satıcı Ünvanı: MARKAMAMA PET SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612135898700001 Vergi Kimlik Numarası: 6121358987
    Bu ürün Markamama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Golosi Tri Mix Karışık Yetişkin Kedi Maması 20 kg Yetişkin kediler için tavuk etli, sığır etli ve pirinçli tam kedi mamasıdır.
  • Kaliteli kırmızı ve beyaz et karışımından oluşan zengin lezzete sahip en seçici kedilerin dahi reddedemeyeceği aromasıyla tam ve dengeli yetişkin kedi maması formülüdür.
  • İçerdiği bir çok esansiyel amino asitler kedinin ihtiyacı olan doğal ve fizyolojik gereksinimlerini karşılar.
  • Kedinin kas yapısının yenilenmesini ve günlük ihtiyacı olan yüksek enerjiyi sağlar.
  • Golosi kedi maması, içeriğindeki vitamin A ve omega 3-6 yağ asitleri sayesinde görme fonksiyonlarını, sağlıklı deri oluşumunu ve dolayısıyla düzgün bir tüy yapısını destekler.
  • İçeriğindeki taurin hayati öneme sahip bir antioksidan olarak,kedinizin kalp kasını destekleyerek sağlıklı ve kaliteli yaşamı garanti eder.
  • İçeriğinde bulunan gerçek üzüm çekirdeği extraktı, kedinin bağışıklık sistemini destekler aynı zamanda hücre yaşlanmasını önlemeye yardımcı olur.
  • Golosi kedi maması doğal zeytinden elde edilen polyfenol ve oleuropeinler içerir.
  • Kalp ve dolaşım sistemi sağlığı için çok kritik öneme sahip olan bu maddeler kedi maması içeriklerinde çok ender bulunur
  • Golosi tri mix, yeşil midyeden doğal yolla kedi maması içeriğine eklenen glukosamin ve kondroitinler, kedinizin sağlıklı eklem yapısını ve bağ dokusunu destekler.
  • Zeytin özü kardiyovasküler sistem sağlığının desteklenmesine yardımcı olan antioksidan aksiyonu sağlayan polifenol zeytin ekstratı kaynağıdır.
  • Yeşil midye bağ dokusunun tekrar yapılanmasına yardımcı olan ve eklemlerdeki yangı ile savaşmayı destekleyen glikozaminoglikanların (GAGs) kaynağıdır.
  • Üzüm çekirdeği özü bağışıklık sistemini destekleyen ve hücre yaşlanmasını önleyen antioksidanlar ve proantisiyadin kaynağıdır.
  • İçindekiler Tavuk eti, sığır eti %28, pirinç %4, kanatlı yağı %4.6, arbocel selüloz lifleri %0.5, hindiba otu, keten tohumu %0.1-%0.5, bira mayası %0.5, yeşil kabuklu midye tozu %0.005. Besin Değerleri Nem %8, protein %33, yağ %13, lif %2.5, kül %7.9, kül %1.27, fosfor %0.95, sodyum %0.24, klorid %0.54, potasyum %0.60, magnezyum %0.9, omega-3 %0.16, omega-6 %2.24, lizin %1.46, methiyonin %0.44.

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Evet
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 0-1 Kg
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • İçerik Tahıllı
Geri Bildirim Ver

Golosi Tri Mix Karışık Kedi Maması ile En Doğru Beslenme

Golosi Tri Mix Karışık Yetişkin Kedi Maması 20 Kg LY.17202 ile kedinizi sağlıklı bir şekilde besleyebilirsiniz. Hiçbir katkı maddesi içermeyen bu mama çeşidi tamamen doğal ürünlerden elde edilmiştir. Piyasada konserve şeklinde bulunan bu kedi maması herhangi bir aroma ve renklendirici içermemektedir. İçerisinde sığır eti, pirinç gibi yiyecekler bulunan mamanın besleyici özelliği ile kedinizin sağlıklı kalmasını sağlayabilirsiniz. İçerdiği vitamin, mineral, protein ve yağ asitleri ile tam bir besin deposu olan kedi maması kedinizin sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaktadır. Tavuk eti ve hindi eti çeşitleri ile Golosi tri mix karışık yetişkin kedi maması 20 kg ürününü tercih edebilirsiniz. Lezzet bombası bu ürün sayesinde kedinizi gönül rahatlığıyla besleyebilirsiniz.

  • Sağlıklı Besin Deposu
  • Farklı Lezzet
  • Doğal İçerik

Golosi Tri Mix Karışık Yetişkin Kedi Maması ile Sağlıklı Kediler

Neredeyse her evde bulunan evcil hayvanların en çok tercih edileni de kedidir. Özel bakım ve beslenme gerektiren evcil dostlar için uzmanlar tarafından geliştirilmiş çeşitli mamalar bulunur. Bu mamalar arasında en iyisi ve en çok tercih edileni ise Golosi tri mix karışık yetişkin kedi mamasıdır. Hem bebek kediler hem de yetişkin kediler için formları bulunan mama, kedilerin kas ve kemik gelişimi için önemli bileşenler içerir. Kedinin günlük ihtiyacı olan enerjiyi karşıladığı gibi fizyolojik fonksiyonların gelişimini de karşılamaktadır. Golosi tri mix karışık yetişkin kedi maması 20 kg kullananlar bu markaya ait mamalardan son derece memnundurlar. Besleyici ve doyurucu özelliği sayesinde eşsiz tadı ile de kedilerin en çok sevdiği mama çeşididir. Lifli yapısı sayesinde sindirimi kolaylaştırabilen Golosi tri mix karışık yetişkin kedi maması aynı zamanda kedilerde sağlıklı deri ve tüy oluşumunu da desteklemektedir.

Golosi Tri Mix Karışık Yetişkin Kedi Maması İçeriği

Kedilerin gelişmesine büyük katkıda bulunan Golosi tri mix karışık yetişkin kedi mamasının içerisinde farklı bileşenler bulunur. Protein, Omega- 3 yağ asitleri, pirinç, lif, sığır eti, tavuk eti, balık eti, hindi etli, A vitamini, kalsiyum, fosfor gibi çeşitli mineraller mamanın içerisinde yer alır. Sağlık açısından çok faydası olan bu bileşenler kedilerin diş, kas, kemik gelişimi, görme fonksiyonlarının gelişmesi gibi önemli özellikleri bulunmaktadır. Golosi tri mix karışık yetişkin kedi maması 20 kg yorumları araştırılıp incelendiğinde kullanıcıların en çok memnun kaldıkları mama çeşidi olduğu görülmektedir. Enerji deposu bu mama ile daha önce tanışmayanlar yorumları okuyabilirler. Bu mama sayesinde kedinizi hem çok mutlu edebilir hem de sağlığına dikkat etmiş olursunuz.

Golosi Tri Mix Karışık Yetişkin Kedi Maması Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Golosi tri mix karışık yetişkin kedi maması 20 kg özellikleri oldukça fazladır. İçerisinde bulunan A vitamini sayesinde kedinin görme fonksiyonlarını geliştirirken Omega- 3 sayesinde kedide sağlıklı deri ve tüy gelişimini desteklemektedir. Daha pek çok özelliği bulunan mamayı daha uygun fiyatlara temin etmek için Golosi tri mix karışık yetişkin kedi maması 20 kg indirim ürünlerini takip edebilirsiniz. Dönem dönem Golosi tri mix karışık yetişkin kedi maması 20 kg kampanya fiyatlarına da denk gelebilirsiniz. Kediniz için tam bir enerji kaynağı olan bu mama sayesinde evcil dostunuz sık hastalanmayacak ve siz de sık sık veterinere götürmek zorunda kalmayacaksınız. Trendyol üzerinden bulabileceğiniz bu ürünler uygun fiyatlara satılmaktadır. Golosi tri mix karışık yetişkin kedi maması 20 kg satın al tuşunu onaylayarak siz de bu sağlıklı mamalara kavuşabilirsiniz. Sağlıklı dostlar için sağlıklı mamaları tercih etmelisiniz.