6
Akü Takviye Kablosu kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Gomax 10000 Mah Taşınabilir Akü Takviye Cihazı

999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gomax 10000 Mah Taşınabilir Akü Takviye Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: teknomi Satıcı Ünvanı: IŞIK TEKNO BİLİŞİM İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0467053360900014 Vergi Kimlik Numarası: 4670533609
    Bu ürün teknomi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 10000 Mah Taşınabilir Akü Takviye Cihazı
Geri Bildirim Ver

Gomax 10000 mAh Taşınabilir Akü Takviye Cihazı

Otomobillerde elektrik akımının sağlanması için ihtiyaç duyulan önemli donanımlardan biri akülerdir. Akülerin enerji kaynağı, çalışan araçtan sağlanan elektrik olsa da bazı durumlarda enerji akışı kesilebilir. Motorun çalışmadığı zaman elektrikle çalışan donanımlar kullanıldığı zaman hızlı tüketimle beraber akünün boşalması söz konusu olabilir. Akü boşken marş basmadığı için aracı çalıştırmak imkansızlaşır. Aracınızda Gomax akü takviye cihazı bulundurarak bu gibi durumlara karşı önleminizi alabilirsiniz. Bir çeşit PowerBank olan bu güç kutusu, 10000 mAh seviyesindeki enerjisi ile akünün yeniden çalışması için gerekli olan enerjiyi pratik şekilde temin eder. Üründen tam performans alabilmeniz için paketi açtıktan sonra 12 saat dolum yapmanız önerilir. Çok yönlü kullanılabilen ürün sayesinde tablet, telefon, PowerBank, dijital kamera gibi cihazlarınızın pilini doldurabilirsiniz.

  • Çok amaçlı kullanım
  • Farklı cihazlara şarj takviyesi
  • Dayanıklı materyal

Gomax 10000 mAh Taşınabilir Akü Takviye Cihazı Özellikleri

Gomax 10000 mAh Taşınabilir Akü Takviye Cihazı Özellikleri

Motorlu bir taşıtın farlarının yanması, radyosunun çalması, klimasının çalışması veya sileceklerin hareket etmesi için elektrik enerjisi şarttır. Park halinde iken çalınan radyo veya açık unutulan far, akünün zamanından önce tükenmesine sebebiyet verir. Bu durumlarda devreye giren Gomax 10000 mAh taşınabilir akü takviye cihazı size hızlı bir çözüm sağlar. Ürün aşırı şarja, aşırı ısıya ve kısa devre risklerine karşı korumalı emniyet sistemine sahiptir. 5V 2A USB çıkış portu olan cihaz, telefon, tablet, kamera gibi farklı teknolojik aletlerin bataryasını da destekler. Yanar söner sinyal lambaları, S.O.S. kurtarma lambaları, 4x LED lambalı el fenerleri, kamplar, saha denetim çalışmaları ve gece yapılan etkinliklerde kurtarıcı görev üstlenen cihaz, Lityum Polimer pillidir. Ürün, 147 mm uzunluk, 78 mm genişlik ve 20 mm kalınlık ölçülerindedir.

Gomax 10000 mAh Taşınabilir Akü Takviye Cihazı Yorumları

Gomax 10000 mAh Taşınabilir Akü Takviye Cihazı Yorumları

Gomax 10000 mAh taşınabilir akü takviye cihazı yorumları arasında yolda kaldıktan sonra bu cihazla sorunu ortadan kaldıran müşterilerin olumlu görüşlerini bulabilirsiniz. Günlük yaşamda özellikle sıkışık trafikte veya uzun süren seyahatlerde telefon şarjıyla ilgili sorunu da çözen takviye cihazı, bağlantı yapılabilen her araç ve alete enerji desteği sağlar. Elektrik akımını kimyasal formda depolayan bu ürün araç aküsünün ömrünü uzatır. Hem manuel hem de otomatik olarak çalışan ürün sayesinde yeni akü alma zorunluluğundan kurtularak bütçe tasarrufu yapabilirsiniz. Karasal araçların dış aksesuarı olarak tasarlanan bu model, Type-C slotu ile doldurulabilir. Güç butonu sayesinde tek dokunuşla aktif olur. Dijital LED ekran sayesinde tüm parametreler rahat şekilde görülerek kontrol edilebilir. 8 ayrı emniyet sistemiyle korunan bu gelişmiş PowerBank tam boşalma tehlikesine karşı da uyarı verir.

Gomax 10000 mAh Taşınabilir Akü Takviye Cihazı Fiyatı

Gomax 10000 mAh Taşınabilir Akü Takviye Cihazı Fiyatı

Gomax 10000 mAh taşınabilir akü takviye cihazı fiyatı ürünün teknik özelliklerine göre belirlenir. Yeni nesil donanıma sahip olan modelin takviye voltaj değeri 12 Volt olarak dikkat çeker. Şarj giriş voltajı da 5V 2A ile etkin bir hizmet sunar. Cihazın başlangıç akımı 200 Amper, maksimum akımı ise 300 Amper aralığındadır. Ürünün tam performansla çalışma sıcaklığı 20°C ila 60°C arasıdır. Cihaz, size bir takım halinde gelir. 10000 mAh kapasitesindeki akü takviye ünitesi, 1 adet akü takviye kablosu, 1 adet saklama kutusu ve 1 adet de kullanma kılavuzu bulunur. İdeal akım ve voltaj kapasitesi sunan ürün her araçta bulunması gereken temel elemanlardan biridir. Şarjı bittikçe priz olan her yerde doldurulabilen bu kullanışlı ve etkin modeli Trendyol üzerinden satın alarak seyahatlerinizi güven içinde yapabilirsiniz.