Gomax X6 Hafıza Kart Girişli Bluetooth Aux Araç Kiti 3in1

37,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gomax X6 Hafıza Kart Girişli Bluetooth Aux Araç Kiti 3in1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EYNOR Satıcı Ünvanı: MEHMET DAYIOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 2710892786
    Bu ürün EYNOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • X6 Hafıza Kart Girişli Bluetooth Aux Araç Kiti 3in1
  • aracınız, stereo sistemler ve ev sistemleri için özel olarak tasarlanmış bluetooth stereo adaptör.Araç içerisinde telefonunuzdan, laptopunuzdan veya tabletinizden bu adaptör sayesinde müzik dinleyebilirsiniz.Dahili Mikrofonu ile Telefonunuza gelen Çağrıları Araç içinde Cevaplayarak Kablosuz bir şekilde görüşme yapabilirsiniz.Kablolu Kulaklığınızı X6 Bluetooth sayesinde kablosuz olarak kullanabilirsiniz. Bluetooth Özelliği Olmayan Müzik Seti ve Ses Sisteminizi 3.5 mm Aux Girişi Üzerinden Telefonunuz ile Eşleştirip Kablosuz Müzik Dinlemenin Keyfine Varabilirsiniz. Ürün ÖzellikleriBluetooth 4.0 + EDR2, Maks 10 m iletim mesafesi Bluetooth handsfree çağrı fonksiyonu Destekler, Bluetooth A2DP stereo DesteklerTF kart oynatma fonksiyonu Destekler.Frekans: 2.4 GHzCE, FCC, BQB belgelendirme3.5mm stereo giriş soketiUyku modu, enerji tasarrufuGüç: USB kablosu şarjÇalışma saati: Dahili bataryası 2-3 saate kadarşarj süresi: 45dk-1 saat Paket içeriği:1 Adet 3.5MM Kablosuz Bluetooth Araç Ev Adaptör AUX1 Adet USB kablo1 Adet 3.5mm konektörü1 Adet user manuel (İngilizce ve Çince)
Geri Bildirim Ver