Gönen Organik Manyas (mihaliç ) Peyniri (tuzlu)

170 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gönen Organik Manyas (mihaliç ) Peyniri (tuzlu)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özenç Süt ve Gıda Ürünleri Satıcı Ünvanı: MEHMET ÖZENÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6870135969
    Bu ürün Özenç Süt ve Gıda Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 450-500 gr Manyas peyniri. Namı diğer mihaliç peynirini tuzlu sevenler için ürettik! Mükemmel lezzeti kahvaltı sofralarınızdan asla eksik edemeyeceksiniz. Geleneksel Manyas peynirini ister yemeklerde isterseniz de hamur işlerinde kullanabilirsiniz. Temiz ortamda ambalajlanan ürün korumalı paketleme sistemiyle adresinize kadar en taze haliyle geliyor. Geleneksel lezzeti hemen sipariş verin ve kahvaltılarınızı şenlendirin!

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Gönen Organik Manyas (Mihaliç) Peyniri (Tuzlu)

Peynir ürünleri her evde mutlaka bulunması gereken ve ihtiyaç duyulan besinlerdir. Kahvaltılarda ve yemeklerde sıklıkla yer alan geniş bir kullanım yelpazesi mevcuttur. Gönen organik Manyas (Mihaliç) peyniri (tuzlu) eşsiz tadıyla müşteriye tarifsiz bir lezzet deneyimi sunar. Özel tuzlu yapısıyla oldukça dikkat çeken ve tercih edilen bir üründür. Ağızda kolay dağılan bir yapısı vardır. Organik olması sebebiyle son derece sağlıklıdır. Kısa sürede kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi haline gelir. Ürün ağırlığı yaklaşık 450-500 gram değerindedir. Düzenli tüketimi kemik ve ağız sağlığını olumlu yönde etkiler. Kalsiyum oranı yüksek olduğu için kemik erimesine karşı savaşır. Kalp sağlığı açısından da son derece etkili bir besin kaynağıdır. Bu organik peynir ağızda dağılan yumuşak dokulu yapısıyla oldukça lezzetlidir.

  • Organik ve taze
  • Özel üretim
  • Yöresel lezzet

Gönen Organik Manyas (Mihaliç) Peyniri (Tuzlu) Özellikleri

Gönen Organik Manyas (Mihaliç) Peyniri (Tuzlu) Özellikleri

Peynir ürünleri protein ve kalsiyum açısından son derece zengin olması ile bilinir. Kemikleri güçlendirerek insan vücuduna olumlu yönde katkı sağlar. Manyas peyniri ürünü de bu özelliklere sahiptir. Organik ve doğal işlenmiş bir peynirdir. Tuzlu tadıyla ağızda hoş ve uzun süren bir tat bırakır. Kahvaltılara, soslara, börek ve poğaçalara ayrı bir tat kazandırır. Makarnaya eklendiğinde farklı bir lezzet deneyimi yaşatır. Yüksek kalite ve doğallık garantisi sunar. Gönen organik peynirinin içerisinde birçok vitamin bulunur. Diş çürümesini engelleyerek ağız sağlığını korumaya yardımcı olur. Çocukların gelişim süreci için de son derece önemli bir besindir. Yaşlılarda kemik erimesini önleme özelliği ile de bilinir. Kilo vermek isteyenlerin diyet listesinde yer alan bir besin kaynağıdır. Tuzlu peynir seven müşterilerin kısa zamanda vazgeçilmezi olan bir ürün haline gelir.

Gönen Organik Manyas (Mihaliç) Peyniri (Tuzlu) Yorumları

Gönen Organik Manyas (Mihaliç) Peyniri (Tuzlu) Yorumları

Peynir her evin sofrasında bulunması gereken sağlıklı bir besin maddesidir. Birçok yararı bulunan bu besin protein bakımından zengindir. Bağışıklık sistemini güçlendirerek insan vücudunun gelişimine yardımcı olur. A,C,D,E ve K vitaminlerini bünyesinde barındıran zengin bir formüle sahiptir. Kalp hastalıklarına iyi gelmesi ile de bilinir. Gönen organik Manyas (Mihaliç) peyniri (tuzlu) yorumları ağırlıklı olarak olumlu yöndedir. Bu peynir eşsiz tuzlu tadı ile özenle üretilerek sunulur. Peynir cilde de son derece faydalı bir besin kaynağıdır. Cildi canlandırarak yeniliğini korumasına yardımcı olur. Yüksek miktarda kalsiyum içerdiği için kemik ve beyin gelişiminde oldukça büyük bir rol oynar. Sinir sistemi gelişiminde de görev alır. Organik bir ürün olduğu için son derece doğal bir besin kaynağıdır. Peynir severlerin gönül rahatlığıyla tercih edebileceği bir lezzettir.

Gönen Organik Manyas (Mihaliç) Peyniri (Tuzlu) Fiyatı

Gönen Organik Manyas (Mihaliç) Peyniri (Tuzlu) Fiyatı

Gönen organik Manyas (Mihaliç) peyniri (tuzlu) fiyatı belirlenirken ürünün lezzet kalitesi yüksekliği ve müşteri için uygun olup olmadığı göz önünde bulundurularak belirlenir. Bu ürün, organik olması sebebiyle son derece doğal işlenerek özenle sunulur. Sofranızda her gün yer edinecek eşsiz bir tada sahiptir. Tuzlu yapısıyla dikkat çeker. İçeriğinde yüksek besin değerleri ve birçok yararlı vitamin bulunur. Ağız ve cilt sağlığı üzerinde büyük bir rol oynar. Bağışıklık ve sindirim sistemini düzene sokması ile bilinen bir besin kaynağıdır. Çocukların da iyi bir gelişim için sıklıkla tüketmesi önerilir. Kemik sağlığına iyi gelir ve kemik erimesini önler. Yüksek kalsiyum içerir. Ürün hakkında değerlendirmeler mevcuttur. Bu değerlendirmeleri merak ederseniz Gönen organik Manyas (Mihaliç) peyniri (tuzlu) yorumları bölümünden göz atabilir ve ürüne Trendyol güvencesiyle kolayca ulaşabilirsiniz.