Goo.n Külot Bez Mutlu Bebek 5 Beden 30 Adet

318,40 TL
(10,61 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Goo.n Külot Bez Mutlu Bebek 5 Beden 30 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: farmaucuz Satıcı Ünvanı: LİKYA FARMA EMLAK GIDA KOZMETİK İTHALAT İHRACAT TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608115879400001 Vergi Kimlik Numarası: 6081158794
    Bu ürün farmaucuz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Bez Bedeni 5
  • Paket İçi Bez Adedi > 40 Adet
  • Tip Külot Bebek Bezi
Geri Bildirim Ver

Goo.n Mutlu Bebek 30 Adet 5 Beden Külot Bez

Goo.n Mutlu Bebek 30 adet 5 beden külot bez, pratik kullanımı sayesinde anne ve babaların işini kolaylaştıran bir üründür. Giydirmesi kolay olduğu için zaman kaybı yaratmaz ve çocuğun sıkılmasına neden olmaz. Böylece hem çocuklar hem de ebeveynler bez değiştirme sürecinde strese girmezler. Goo.n Mutlu Bebek 5 beden paketi ile hareketlenmeye başlayan çocuklara özeldir. Esnek yapısı sayesinde çocuğun hareketlerini kısıtlamaz ve rahatsızlık vermez. Cilt dostu bir ürün olduğu için ebeveynler tarafından gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Emiciliği ile dikkat çeken bu ürün, ultra kuruluk sağlayarak çocuğun rahat etmesine yardımcı olur.

  • Ultra kuruluk sağlayan Japon teknolojisi
  • Cildi rahatsız etmeyen ve nefes alan yumuşak doku
  • 12 - 17 kg çocuklar için uygun, civcivli tasarım

Goo.n Mutlu Bebek 5 Beden 30 Adet Külot Bez Özellikleri

Goo.n Mutlu Bebek 5 Beden 30 Adet Külot Bez Özellikleri

Sahip olduğu özelliklerle ebeveynlerin favorileri arasına giren Goo.n Mutlu Bebek külot bez, 5 numaralı bedeni ile büyümeye başlayan çocuklar için idealdir. Ortalama 12 ila 17 kilogram arasındaki çocuklar için kullanılabilir. Bir pakette 30 adet külot bez olması ise önemli bir avantajdır. Bu sayede ürün hem çok daha ekonomik bir fiyata alınabilir hem de bez ihtiyacını uzun bir süre karşılayabilir. Goo.n Mutlu Bebek 30 adet 5 beden külot bez, çocuklar için eğlenceli bir tasarıma sahiptir. Bezin ön tarafında, çocuklar tarafından sevilen sarı Dalin civcivi bulunur. Unisex yapısı sayesinde kız ya da erkek fark etmeksizin tüm çocuklarda gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Esnek yapıda ve külot formunda olduğu için çocuk ayakta dururken ya da hareket hâlindeyken bile bezi değiştirmek çok kolay olur.

Goo.n Mutlu Bebek 5 Beden Külot Bez Emiciliği Güçlü mü?

Goo.n Mutlu Bebek 5 Beden Külot Bez Emiciliği Güçlü mü?

Bebek bezlerinin sahip olması gereken en önemli özellik emiciliktir ve Goo.n Mutlu Bebek 30 adet 5 beden külot bez, bu konuda ebeveynlerin güvenini kazanmayı başarmıştır. Goo.n markası tarafından üretilen bu üründe Japon teknolojisi kullanılmıştır. Bu teknoloji sayesinde bezin emicilik gücü maksimuma çıkar. Ürünün yapısı, ortalamaya göre çok daha fazla sıvıyı emebilecek şekilde dizayn edilmiştir. Ultra kuruluk sağlayan bu teknolojinin bir diğer önemli avantajı da sıvıyı hızlı bir şekilde emmesidir. Çocuk altını ıslattığında, çok kısa bir süre sonra ıslaklık hissi kaybolur. Böylece çocuğun altı her zaman kuru kalır. Nemli ve ıslak bir cildin verdiği rahatsızlık, Goo.n külot bez sayesinde ortadan kalkar. Buna ek olarak esnek bir yapıya sahip olan bezler, çocuğun her zaman rahat hareket etmesini sağlar.

Goo.n Mutlu Bebek 5 Beden Külot Bez Cilde Zarar Verir mi?

Goo.n Mutlu Bebek 30 adet 5 beden külot bez yorum sayfasındaki kullanıcı görüşleri incelendiğinde, ürünün kalitesi ve kullanışlılığı net bir şekilde görülebilir. Bu külot bezi satın alıp kullandıktan sonra yorum yazan ebeveynler, ürünün cilt dostu olduğunu vurgular. Goo.n Mutlu Bebek 30 adet 5 beden külot bez, bebeklerin narin cildi için en yumuşak malzemeler kullanılarak üretilir. Dolayısıyla ürünün kullanımında, sürtünme nedeniyle herhangi bir yara ve tahriş meydana gelmez. Bununla birlikte bezin hem iç hem de dış yüzeyi nefes alabilen yapıdadır. Hava dolaşımını engellemediği için bebeğin cildi havası kalmaz. Islaklık ve nem oluşumu engellenir. Böylece cildin idrardan ya da ıslaklıktan zarar görmesi de önlenmiş olur. Kirlenmiş bezi çıkarmak da kolay olduğu için değişim sürecinde de bebeğin cildinin zarar görmesi söz konusu değildir. Külot gibi giydirilebilen bu bez, yanlardan yırtılarak kolayca çıkartılır ve kendi bandına sarılarak çöpe atılabilir.