Goodwin Sanat Kili Beyaz 40 gr

95 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
99,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
120,20 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Goodwin Sanat Kili Beyaz 40 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: oscar stationary Satıcı Ünvanı: DUYGU PULAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7330636120
    Bu ürün oscar stationary tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Goodwin GW-01 Sanat Kili Beyaz 40 gr Goodwin Sanat Kili 400gr Hava ile kuruyan obje çalışmaları için son derece kolay kullanıma sahip bir kildir.
  • Her türlü obje çalışılabilir.
  • Kuruduktan sonra süngerimsi bir dokuya sahiptir.
  • Son derece dayanıklı ve hafiftir.
  • Homojen olarak renkler birbirine karışabilir ve ortaya yeni tonlarda renkler çıkartılabilir.
  • Toksik madde içermez.

Ürün Özellikleri

  • Türü Oyun Hamurları
Geri Bildirim Ver

Goodwin Sanat Kili Beyaz 40 gr

Goodwin sanat kili 40 gr beyaz olarak obje çalışmaları için tercih edilir. 40 gramdır ve aynı zamanda hava ile kuruyabilir yapıdadır. Aklınıza gelebilecek her türlü obje kapsamında çalışma sağlanabilir. Kısa bir süre içerisinde koruma işlemi gerçekleşir. Aynı zamanda kurumanın ardından ise dokusu süngerimsi bir yapıda olur. Hafif bir yapısı olsa da son derece sağlam ve dayanıklı bir üründür. Homojen bir şekilde renklerin birbirine karışabilme olasılığı mevcuttur. Bu şekilde yeni renk tonları ortaya çıkarmak mümkündür. Goodwin sanat kili içerisinde hiçbir şekilde toksik madde bulundurmaz. Kalitesi yüksek düzeyde olan bu model yeni hobi edinmek isteyen ya da kille çalışmaktan hoşlananlar için idealdir. Beyaz renkli olduğu için dilediğiniz başka renk tonlarıyla kolay bir şekilde karıştırıp kullanabilirsiniz.

  • Dayanıklı
  • Obje çalışmaları
  • Süngerimsi yapı

Goodwin 40 gr Sanat Kili Beyaz Fiyatı

Goodwin 40 gr Sanat Kili Beyaz Fiyatı

Goodwin sanat kili 40 gr içerisinde sağlığı olumsuz yönde etkileyecek hiçbir madde yer almaz. Hava ile teması etmemesi uzun süre kaliteli kullanım için önemlidir. Aksi takdirde kısa sürede kuruyup işe yaramaz hale gelir. Kuruma işleminin ardından ise hiçbir şekilde kırılıp dökülmez. İsterseniz obje, isterseniz yüzeye kolay bir şekilde uygulama yapabilmeniz mümkündür. Kıyafet ve aynı zamanda elinize bulaşmaz. Yumuşatmak istiyor iseniz su ile kısa bir süre içerisinde dilediğiniz kadar ürüne, su karıştırabilirsiniz. Pek çok kişinin beğendiği ve tercih ettiği bir üründür. Özellikle yapısının süngerimsi olması birçok kişinin dikkatini çekmeyi başarır. Sağlam ve aynı zamanda dayanıklı bir yapısı mevcuttur. Yapıldıktan sonra ise kurma işlemi hızlı bir şekilde gerçekleşir. Goodwin sanat kili 40 gr beyaz fiyatı özelliğine ve kalitesine göre belirlenir.

Yumuşak Dokusuyla Goodwin 40 gr Sanat Kili Beyaz Yorumları

Yumuşak Dokusuyla Goodwin 40 gr Sanat Kili Beyaz Yorumları

Goodwin sanat kili 40 gr beyaz yorumları kısmına bakıldığında ürün özelinde yapılan olumlu yorumlar dikkat çeker. Özellikle kısa bir süre içerisinde koruma özelliğinin olması insanlara cazip gelir. Kısa bir süre içerisinde kurur ve kurulduktan sonra ise hiçbir şekilde dökülme yapmaz. İçerisinde bulundurduğu sağlıklı maddeler sebebiyle insanların tercih ettiği bir üründür. Dokunulduğunda süngerimsi bir yapıda olduğu görülür. Genel olarak obje çalışmaları için tercih edilir. Fakat yüzeyler için de son derece uygun olduğu bilinir. Dayanıklı bir yapısı mevcuttur. İçerisinde toksik madde yer almaz. Son derece sağlıklı bir üründür. Kullanımı ise çok basittir. Üründen kullanacağınız kadar alabilir, geri kalan kısmı sıkıca sarıp saklayabilirsiniz. Aldığınız ürünü hayal gücünüzü kullanarak dilediğince şekillendirip kurumaya bırakmanız yeterlidir. Kuruduktan sonra farklı boyalarla boyamanız mümkündür. Evinizde kullanabileceğiniz dekoratif ürünler yapabilirsiniz.

Hayalgücünüzü Geliştiren Goodwin 40 gr Sanat Kili Beyaz

Hayalgücünüzü Geliştiren Goodwin 40 gr Sanat Kili Beyaz

Goodwin sanat kili 40 gr beyaz kullananlar ürünün sağlıklı yapısından oldukça memnundur. Dayanıklı yapıya sahiptir ve bu nedenle de birçok kişi tarafından tercih edilir. Özellikle obje çalışmaları için tercih edilen bir üründür. Ancak yüzeyler için de kullanıma uygundur. Çünkü yüzeylere uygulanacak maddenin sağlam ve dayanıklı olması gerekir. Bunun yanı sıra kolay bir şekilde kuruması da önemlidir. Bu ürün ise yüzeylere kolay bir şekilde uygulanır. Ürünü tasarım dersleriniz için rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Boş zamanlarınızı değerlendirmek ve rahatlatıcı bir hobi edinmek isterseniz kille tasarımlar yapmaya başlayabilirsiniz. Ürünle alakalı aklınıza takılan pek çok detayı yorumlar kısmında bulabilirsiniz. Fotoğrafların yer aldığı bu bölümü inceleyerek kille yapabileceğiniz sanat projeleri hakkında da fikir sahibi olabilirsiniz. Goodwin sanat kili 40 gr beyaz satın almak istiyorsanız aramış olduğunuz bu ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.