2
Köpek Maması kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Goody Maintenance Yetişkin Köpek Maması 15 Kg

401 TL
(26,73 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
23 saat 15 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9 saat 15 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
444,90 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
469,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Goody Maintenance Yetişkin Köpek Maması 15 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PATİHANE PET MARKET Satıcı Ünvanı: PATİHANE EVCİL HAYVAN MALZEMELERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632054198700016 Vergi Kimlik Numarası: 6320541987
    Bu ürün PATİHANE PET MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Goody Maintenance Yetişkin Kuru Köpek Maması 15 Kg Goody yenilenmiş formül ile üretilmiş yetişkin köpek için uygun kuru köpek maması.

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Aroma Dana - Sığır
  • Ağırlık 10-15 kg
  • Özellik Indoor (Evde beslenen)
Geri Bildirim Ver

Goody 15 kg Etli Yetişkin Köpek Maması

Pratik

Goody etli 15 kg yetişkin köpek maması evcil hayvanınızın günlük besin değerini karşılamak için kullanabileceğiniz bir üründür. Oldukça besleyici bir formüle sahiptir. Bu mama üretilirken köpeklerin seveceği bir tat oluşturulmaya dikkat edilmiştir. İçeriği açısından oldukça zengindir. Ürünün formülü, yetişkin bir köpeğin günlük besin ihtiyacı göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir. Bu durum, ek bir gıda veya ilaç takviyesine olan ihtiyacı ortadan kaldırır. Sağlıklı ve güvenilir bir mamadır. Bu sayede köpeğinizin sindirim sistemini olumsuz etkilemez. Doz ayarlamasını evcil hayvanınızın ihtiyacına göre yapabilirsiniz. Bu işlemden önce paket üzerinde yer alan içindekiler kısmını okumanız tavsiye edilir.

  • Ürün yetişkin köpekler için üretilmiştir.
  • Yüksek oranda protein içerir.
  • 15 kilo ağırlığa sahiptir.

Goody Etli Yetişkin Köpek Maması Besin İçeriği Nasıldır?

Goody Etli Yetişkin Köpek Maması Besin İçeriği Nasıldır?

Mama hazırlanırken et ve hayvansal yan ürünler kullanılmıştır. Ek olarak tahıl içerir. İçeriğinde bulunan yağlar, AB tarafından onaylanmış ve antioksidanlar kullanılarak korunmuş hayvansal gıdalardır. Tuz, çeşitli mayalar, mineraller, ve vitaminler içerir. Üründe koruyucu madde bulunur. %20 oranında ham protein, %10 oranında nem, %8 oranında ham yağ içerir. Ayrıca kalsiyum, fosfor, A,E ve D vitaminlerini barındırır. Köpeğinizin konforlu ve sağlıklı bir hayat sürmesine yardımcı olur. Ürün evde hazırlanan mamaların aksine evcil hayvanınızın ihtiyacı olan tüm besin ögelerini içerir. Doz ayarlaması yapılırken köpeğin yaşı ve boyutları dikkate alınmalıdır. Ürünün kalsiyum ve fosfor içeriği sayesinde sağlıklı diş ve kemik oluşumu desteklenir. Ayrıca içerdiği yüksek protein, kas yapısının güçlenmesini sağlar.

Goody Yetişkin Köpek Maması Kaç Yaştan İtibaren Tüketilmeli?

Goody etli 15 kg yetişkin köpek maması, 2 yaş ve üzeri için uygundur. Bu gıda sayesinde yetişkin evcil hayvanınızın günlük enerji gereksinimi karşılanır. Buna ek olarak mama, ideal lif oranı sayesinde sindirim sisteminin sağlığını korur. Bağışıklığı güçlendirmek için tercih edilebilir. Bununla birlikte Goody Maintenance etli 15 kg yetişkin köpek mamasının içerisinde bulunan zengin vitamin karışımı ve omega 3 ile 6 yağ asitleri, minik dostlar için oldukça faydalıdır. Bu bileşenler sayesinde tüyler parlar ve cilt güçlenir. Ürün, kuru bir yapıya sahiptir. Küçük yaştaki hayvanlar için kullanılmak isteniyorsa öncelikli olarak bir veterinere başvurulması tavsiye edilir. Bu sayede ortaya çıkabilecek sindirim sistemi problemlerinin önüne geçilmiş olur.

Goody Etli 15 Kg Yetişkin Köpek Maması Güvenilir mi?

Goody etli 15 kg yetişkin köpek maması oldukça güvenilirdir. Bu ürün, komple gıda kategorisine girer. Bu, ihtiyaç duyulan besin maddelerini doğru miktarda içeren mamalar için kullanılan bir terimdir. Böylece köpeğiniz ürünü kullandığı için herhangi bir sağlık problemi meydana gelmez. Üstelik bu gıda içerdiği besin değerleri sayesinde evcil hayvanınızın dengeli bir biçimde beslendiğinde emin olmanızı sağlar. Ciddi bir rahatsızlığı bulunan köpekler için tercih edilmeden önce bir veterinere başvurulmalıdır. Sağlıklı durumdaki minik dostlar tarafından ise gönül rahatlığı ile tüketilebilir. Besin değeri yüksek mama olması nedeni ile doz aşımı yapılmamasına dikkat edilmelidir. Uzun süreli ve düzenli kullanımda olumlu etkileri gözlemleyebilirsiniz. Bu ürün, Trendyol’da bir hayli uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Goody etli 15 kg yetişkin köpek maması yorumlarını inceleyerek diğer hayvanseverlerin düşünceleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Sevimli dostunuzun ihtiyacı olan tüm besinleri sağlayacak olan bu güvenilir ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.