7
Lastik kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Goodyear 205/55r16 91v Eagle Sport Yazlık Lastik 2021 (SON HAFTALARI) Tarihli

2.399 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Goodyear 205/55r16 91v Eagle Sport Yazlık Lastik 2021 (SON HAFTALARI) Tarihli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kockaraku Satıcı Ünvanı: KOÇKAR AKÜ ENERJİ OTO YEDEK PARÇA VE BEYAZ EŞYA İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0573069948700001 Vergi Kimlik Numarası: 5730699487
    Bu ürün kockaraku tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eagle Sport 2 En çok tercih edilen desenlerden Eagle Sport'un yeni nesli: Eagle Sport 2 Yeni desen ve iyileştirilmiş ıslak zemin performansı ile aracınız ve sizin için en ideali. Üretim Tarihi 2021

Ürün Özellikleri

  • Yıl 2021
  • Islak Zeminde Frenleme C
  • Yakıt Verimliliği B
  • Gürültü Seviyesi 69 dB
  • Taban Genişliği 205 mm
  • Kesit Oranı 55
  • Jant Çapı 16
  • Mevsim Yaz
  • Araç Tipi Binek
  • Popüler Ebatlar 205/55/R16
  • Hız Endeksi V
  • Yük Endeksi 91
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Goodyear 205/55R16 91V Eagle Sport 2 Üretim: 2021

Günlük hayatta geniş kullanım alanına sahip olan arabalar, konforlu bir sürüş deneyimi için güvenli lastiklere ihtiyaç duyarlar. Lastikler araçların yol tutuşu, yakıt tüketimi ve frenleme kapasitelerini doğrudan etkiler. Araç tipine özel boyutlarda üretilen birçok farklı model bulunur. Modeller jant boyutları, taban genişlikleri ve yüzey özelliklerine göre çeşitlilik gösterirler. Yaz lastikleri arasında kalitesi ve kullanışlı tasarımı ile sıkça tercih edilen Goodyear 205/55R16 91V Eagle Sport 2 Üretim: 2021 16 jant çapına sahiptir. Yazın sürüş konforunu üst düzeye çıkaran özel yüzeyiyle keyifli bir yolculuk sunar. Dış desenlerinde az oluğa sahip olmasıyla lastiğin yola temasını artırır. 205 mm taban genişliğinde ve 55 kesit oranında olan lastiği yaz mevsiminde güvenle kullanabilirsiniz.

  • Yaz koşullarına uygun yüzey
  • Standart 16 jant tasarım
  • C sınıfı yakıt verimliliği

Goodyear 205/55R16 91V Eagle Sport 2 Özellikleri

Goodyear 205/55R16 91V Eagle Sport 2 Özellikleri

Mevsimlere göre değişen hava koşulları araçlar için riskli durumlar oluşturabilir. Kışın yağmur, kar ve buzlanma gibi durumlarda kaza ihtimali artar. Bu koşullarda güvenli ve konforlu bir yol deneyimi sağlamak için mevsim koşullarına uyumlu lastiklerin kullanılması büyük önem taşır. Kış ve yaz lastikleri birbirinden farklı özelliklerde tasarımlara sahiptir. Yaz lastikleri, kış lastiklerine göre az oluklu ve orta sertlikte bir yüzeye sahiptir. Özel yüzeyleri sayesinde yola teması artırarak dengeli ve güvenli bir sürüş sunarlar. Goodyear lastik tasarımlarıyla yüksek bir kalite sunduğu için öne çıkan markalar arasındadır. Markanın sıkça tercih edilen yaz lastiklerinden olan Goodyear 205/55R16 91V Eagle Sport 2 Üretim: 2021 kullananlar ürünün kalitesinden oldukça memnundurlar. 16 jant olan lastik C sınıfı yakıt verimliliğine sahiptir. Ürünü kullanarak yakıttan da tasarruf edebilirsiniz.

Goodyear Lastik ile Konforlu ve Güvenli Yolculuk

Goodyear Lastik ile Konforlu ve Güvenli Yolculuk

Lastikler, araçlarda güvenli ve konforlu bir yolculuk sağlamanın yanı sıra birçok fonksiyona sahiptir. Araçlara özel boyutlarda onlarca modelde üretilen lastikler, araçların yakıt verimliliğini ve fren kapasitesini de etkiler. Frenleme özellikleri lastiklerin ıslak zeminde kaymadan güvenli şekilde yavaşlama ve durma eylemlerini gerçekleştirmesini sağlar. Lastiklerin yuvarlanma direncine göre ölçülen yakıt verimliliği, yakıt tasarrufu yapabilmek için oldukça önemlidir. Goodyear Eagle Sport 2 modeli, markanın çok satan tasarımları arasındadır. C sınıfı yakıt verimliliği ve ıslak zemin frenleme özelliği sunan ürün avantajlı seçeneklerden biridir. Ürünü kullanan müşteriler deneyimlerini paylaşarak görüşlerini belirtirler. Yaz lastiği olarak sıkça tercih edilen bu avantajlı ve konforlu ürünü Goodyear 205/55R16 91V Eagle Sport 2 Üretim: 2021 yorumları ile birlikte inceleyerek müşteri deneyimleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Goodyear 205/55R16 91V Eagle Sport 2 Üretim: 2021 Fiyatı

Goodyear 205/55R16 91V Eagle Sport 2 Üretim: 2021 Fiyatı

Araçlar için olmazsa olmaz ürünlerin başında gelen lastikler oldukça geniş bir fiyat aralığına sahiptir. Mevsimlere göre özel olarak üretilen yaz ve kış lastikleri birbirinden farklı tasarımlara ve özelliklere sahiptir. Yaz lastikleri sıcak hava koşullarının olduğu aylarda zemin temasını artırarak konforlu bir sürüş deneyimi sunar. Direksiyon hakimiyetini artırarak yolculuğu güvenli hale getiren ürünler kış lastiklerine göre az oluklu bir yüzeye sahiptir. Yaz lastikleri arasında kalitesi ve sunduğu konfor ile sıkça tercih edilen Goodyear 205/55R16 91V Eagle Sport 2 Üretim: 2021 fiyatı her bütçe için oldukça elverişli rakamlarla satışa sunulur. Üstün kalitede malzemelerden üretilen model dayanıklı yapısı ile uzun bir kullanım ömrüne sahiptir. Aracınız için kaliteli ve kullanışlı bir ürün arıyorsanız modeli Trendyol’da müşteri yorumları ile birlikte inceleyerek satın alabilirsiniz.