Goodyear Ford Fıesta Supermute 2'li Muz Silecek Takımı 2008-2011 Hatchback (650MM 380MM)

481,18 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Goodyear Ford Fıesta Supermute 2'li Muz Silecek Takımı 2008-2011 Hatchback (650MM 380MM)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PARÇA AVM Satıcı Ünvanı: ENGİN PEKER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7260133319
    Bu ürün PARÇA AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Goodyear SuperMute Teknolojisi ön tek müzik sileceği, araç sürüşü sırasında camı ıslak ve kuru olarak temizleyebilir. Bu ürün, geleneksel sileceklerin aksine aracın içindeki yolcular için daha sessiz bir sürüş deneyimi sağlayarak, sürüş sırasında yüksek hızlarda bile mükemmel performans sergiler. Goodyear SuperMute Teknolojisi ön tek müzik sileceğinin birçok faydası vardır. Öncelikle, sessiz bir sürüş sağlar, bu da araç içindeki yolcuların daha rahat ve konforlu bir sürüş deneyimi yaşamalarını sağlar. Ayrıca, cam yüzeyleri temizlerken daha az çaba harcanır ve daha az su kullanılır, bu da çevre dostu bir ürün olduğunu gösterir. Ürünün kullanımı oldukça kolaydır. Goodyear SuperMute Teknolojisi ön tek müzik sileceği, aracın ön camına kolayca takılabilir. Ürün, aracın hızına bağlı olarak silecek hızını otomatik olarak ayarlayabilir ve cam yüzeylerinde herhangi bir çizik veya iz bırakmadan etkili bir şekilde çalışır. Sonuç olarak, Goodyear SuperMute Teknolojisi ön tek müzik sileceği, sessiz bir sürüş deneyimi sunan, çevre dostu bir üründür. Aracınızın ön camını temizlerken daha az su ve çaba harcayarak, daha iyi bir sürüş deneyimi yaşayabilirsiniz. Super-Mute teknolojisi sayesinde sessiz ve konforlu kullanım ömrü sağlar. Üstün temizleme performansı ile geride hiçbir nem kalıntısı bırakmaz. Uyumlu aparatları kolay ve pratik montajı sağlar. Çok yüksek hızlarda ve çok daha fazla sayıda sileceğin çalıştırılmasına rağmen en uzun ömrü sunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Ford Fiesta
  • Araç Markası Ford
Geri Bildirim Ver