2
Hediye Kartları kategorisinde
en çok ziyaret edilen 2. ürün
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
52,16 TL
Kurumsal Fatura
52,49 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Google Play Hediye Kodu 50 TL

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Epin Tower Satıcı Ünvanı: ALAZ FİNANSAL TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0049091908000001 Vergi Kimlik Numarası: 0490919080
    Bu ürün Epin Tower tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Bir kod. Sonsuz eğlence.
  • Milyonlarca uygulama, oyun ve daha fazlası... Aradığınızı mutlaka bulacaksınız.
  • Keşfedilmeyi bekleyen milyonlarca uygulama, oyun ve farklı içeriğin bulunduğu Google Play dünyasında herkes aradığını bulabilir. Google Play hediye kodlarını kullanın ve en sık oynadığınız oyunlardan vazgeçemediğiniz uygulamalara uzanan sonsuz eğlence seçeneklerini keşfedin. yoktur ve oynamaya başlamak için kredi kartı veya ek ücret gerekmez. Google Play hediye kodlarını dilediğiniz herkese hatta kendinize bile hediye edebilirsiniz.
  • En sevdiğiniz içerikleri anında indirin ve seyahat ederken, evde veya her istediğinizde erişin. Google Play uygulamalarınızı, oyunlarınızı ve daha fazlasını Android, iOS, Chromecast ve web tarayıcınız dahil istediğiniz her cihazda ve her yerde kullanabilirsiniz.
  • Bu hediye kartının kodunu yalnızca Google Play'de kullanın. Kodun talep edildiği diğer durumlarda bir dolandırıcılık girişimiyle karşı karşıya olabilirsiniz. play.google.com/giftcardscam adresini ziyaret edin.
  • Verilen kodu Play Store uygulamasında veya play.google.com adresinde girerek hediye kartını kullanabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Google Play Kodu 50 TL

Google Play kodu 50 TL 1100000000281 ile Play Store hesabınıza 50 Türk lirası tutarında yükleme yapabilirsiniz. Sadece Play Store uygulamasında geçerli olan kodun satın alınması halinde, birkaç dakika içerisinde koda erişebilir ve cihazınız üzerinden aktive edebilirsiniz. Fotoğraf ve video paylaşma uygulamalarında, işletme araçlarında, alışveriş uygulamalarında, oyunlarda, sosyal medya ve sohbet aplikasyonlarında bu bakiyeyi kullanabilirsiniz. Satın alınan Google Play kodundaki bakiyenin tümünü tek seferde veya sadece bir uygulama için harcama şartı yoktur. Farklı ürünlerde, farklı zamanlarda veya güncel bakiyenizin üzerine ekleme yaparak kullanmanız mümkündür. Marka tarafından belirlenen politikalar çerçevesinde, tüm bakiyeler Google hesaplarında güvende tutulur. Hiçbir Google kodunda zaman sınırlaması bulunmadığı için aldığınız kod ile elde edilen bakiyeyi istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

  • Hızlı ulaşılabilen elektronik kod
  • Tüm ücretli uygulamalarda geçerli
  • Ekstra kart ücreti bulunmaz

Google Play Kodu 50 TL Özellikleri

Google Play Kodu 50 TL Özellikleri

Google Play Store platformundaki ücretli içeriklerin ve uygulama içi özelliklerin kullanılabilmesi için Google hesabınıza para yüklenmesi talep edilir. Ödemeleri direkt olarak Google Play kodu 50 TL şifreleri üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede hem hızlı hem güvenli bir şekilde bakiye yükseltilebilir. Mobil cihazlardan veya bilgisayardan Play Store resmi sitesi üzerinden gizlilik politikalarını ve kullanım şartlarını öğrenebilirsiniz. Türkiye’de ikamet eden, 13 yaşının üzerindeki herkes tarafından 50 TL Google Play kodu satın alınabilir ve Google hesabında kullanılabilir. Telefondan, tabletten veya bilgisayardan Play Store sitesine veya uygulamasına girdikten sonra Google hesabınıza giriş yaparak kodu aktive edebilirsiniz. Kodlar sadece tek bir hesapta geçerliliğe sahip olduğu için hangi hesabınızda Play Store alışverişi yapacaksanız o hesaba girmeniz gerekir. Filmler, kitaplar, oyunlar, eğlence ve iş uygulamalarında bu kod ile elde edilecek bakiyeyi kullanabilirsiniz.

Google Play Kodu 50 TL Yorumları

Google Play Kodu 50 TL Yorumları

Google Play 50 TL kod aktivasyonunu gerçekleştirmek için Play Store resmi sitesinden veya uygulamaya giriş yapmanız gerekir. Daha sonra ise Kod Kullan butonuna tıklamalı ve temin ettiğiniz kodu ilgili bölüme girebilirsiniz. Play Store bünyesinde satın alınabilir durumda olan tüm uygulamalar, faaliyet gösterilen bölgelerdeki para birimlerine göre fiyatlandırılır. Dolar üzerinden genel satış fiyatı belirlenen ürünü Türkiye’de Türk lirası ile satın alabilirsiniz. Google Play kodu 50 TL fiyatları için kura bağlı olarak herhangi bir değişiklik yapılmaz. Sanal kart ücreti veya gönderim ücreti bulunmaması, sadece kod ile elde edilecek bakiye tutarı kadar ücret ödenmesini yeterli kılar. Google Play hediye kartı veya promosyon kodu olarak adlandırılan kodun temininde ek ödemeyle karşılaşılmaz. Taahhüt edilen tutar, elde edilen şifrenin Play Store hesabına girilmesi halinde bakiyeye yansıtılır.

Google Play Kodu 50 TL Fiyatları

Google Play Kodu 50 TL Fiyatları

Trendyol güvencesiyle satın alacağınız ürünü hem Türkçe hem de yabancı dildeki uygulamalarda kullanabilirsiniz. Google play kodu 50 TL yorumları sayesinde ürün hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Dilediğiniz zaman satın alarak kullanabileceğiniz kod, tüm uygulamalarda geçerliliğe sahiptir. Ülkenizde ücretli olarak kullanılabilen içeriklerin temininde Google Play kodlarından yararlanabilirsiniz. Google Play kodu 50 TL kullananlar tarafından satın alınan uygulamalar ve uygulama içi özellikler için bakiyeden ürün ücreti kadar kesinti yapılır. Satın alınan şifrenin platformda geçerliliğe sahip olması için aktive edilmesi gerekir. Play Store hesabınıza girdikten sonra ödemeler ve abonelikler butonuna tıklanmalıdır. Sonrasında ise hediye kodu kullan bölümünden kod girilir ve Google hesabınızın bakiyesi güncellenir. Film ve oyun gibi onlarca kategorideki ürün, promosyon kodunu yüklediğiniz hesaptan satın almaya açılır. Siz de Google Play’de geçerli 50 TL’lik kodu güvenle satın alabilirsiniz.