Google Chromecast 3 GA00439-US

4.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Google Chromecast 3 GA00439-US

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: asyaticaret Satıcı Ünvanı: AHMET ERBAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4085563993200001 Vergi Kimlik Numarası: 3390195245
    Bu ürün asyaticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Telefondan TV’ye görüntü aktarıcı yüksek çözünürlük ile FULL HD görüntü kalitesi sunar. Görüntü kalitesinin yanı sıra fotoğraf, video ve farklı programları izleme alternatifi de sunar.
  • Google Chromecast 3, yeni nesil bir tasarıma sahiptir. Aynı zamanda HDMI özelliği ile dikkat çeker.
  • Google chromecast 3. nesil orijinal bir üründür. Televizyona kolay ve pratik bir şekilde bağlanarak kontrol imkanı yaratır.
  • Google Chromecast 3 Smart Media Player Streaming Wi-Fİ destekli bir sistemde dizayn edilir. Böylece istediğiniz Wi-Fi ağına kolayca bağlanma niteliği vadeder.
  • Gelişmiş özelliklerle donatılan ekipman
  • Netflix, YouTube, Blutv, Puhu gibi 2000’den fazla uygulamada sorunsuz şekilde çalışır.

Ürün Özellikleri

  • Çözünürlük Teknolojisi FULL HD
  • USB Var
  • Wi-Fi Özelliği Var
  • Renk Siyah
  • HDMI Var
  • Garanti Süresi 1 Yıl
Geri Bildirim Ver

Google Chromecast 3 GA00439-US

Kablosuz bir video ve ses akışı cihazı olan Google Chromecast 3, Google'ın en popüler akıllı cihazlarından biridir. Bilgisayarlar, tabletler ve mobil cihazlar aracılığıyla kontrol edilebilir. Bu, tüm video, müzik ve oyun içeriğinizi TV'nize aktarmayı kolaylaştırır. Kablosuz ağlar üzerinden en hızlı veri aktarımını sağlar. Google Chromecast 3.nesil, Netflix, Youtube, Google Play, Spotify, Puhutv ve çeşitli içerik sağlayıcılardan binlerce uygulama ile uyumludur. Bir görüntüyü görüntülerken, Chromecast simgesini tıklayarak anında TV'nize yayınlayabilirsiniz. Bunun için Google Chromecast'inizi HDMI bağlantı noktası üzerinden TV'nize bağlayın, Google Cast uygulamasını bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza indirin ve eşleştirmeyi tamamlayın. Gerekli gücü herhangi bir USB bağlantı noktasından çekebilirsiniz. İstediğiniz zaman içeriği duraklatmak, sesi açıp kapatmak ve oyun oynamak için tabletinizi, cep telefonunuzu veya bilgisayarınızı uzaktan kumanda olarak da kullanabilirsiniz.

  • Video ve Ses Akışı
  • Kablosuz Kullanım
  • Uzaktan Kumanda Özelliğinde Kullanım İmkanı

Google Chromecast 3 GA00439-US Avantajları

Google Chromecast 3 GA00439-US Avantajları

Tüm cihazlarından film, dizi, canlı yayın, YouTube ve daha fazlasını Google Chromecast 3 kurulumu ile izleyebilirsiniz. Bu ürünün kurulumu için ise Google Chromecast'inizi TV'nizin HDMI bağlantı noktasına bağlayın ve en sevdiğiniz eğlenceyi bir dokunuşla doğrudan telefonunuzdan aktarın ve ardından yayınlayın. Bu sayede programları izleyebilir ve çalma listelerini dinleyebilirsiniz. Netflix, YouTube, YouTube TV, Blutv, Puhu, Hbo ve daha fazlası gibi 2000'den fazla uygulamadan TV şovlarının, filmlerin, videoların, şarkıların, oyunların, spor etkinliklerinin ve daha fazlasının keyfini Google Chromecast 3 içeriği ile çıkarabilirsiniz. Ayrıca kendi sesinizle akışa başlayabilirsiniz. Uyumlu uygulamalardan görmek istediğinizi söyleyebilir, TV'nizi eller serbest şekilde çalıştırabilir ve Chromecast ve Google Home ile sorunsuz izlemenin rahatlığını yaşayabilirsiniz. Üstelik HDR ve Dolby Vision ses desteği ile Chromecast 3, çok daha kaliteli akış sağlar.

Google Chromecast 3 GA00439-US Tasarımı

Google Chromecast 3 GA00439-US Tasarımı

Bir ses ve video aktarıcısı olan GA00439-US Chromecast, 2003'teki tasarımından bu yana sürekli yenilik yaptığı için çeşitli avantajlara sahiptir. Kompakt ergonomik bir tasarıma sahiptir ve küçük bir modem şeklinde değerlenir. İlk duyurulan modelden sonra tanıtılan Chromecast 3 çekirdek modeli, daha fazla olasılık bekleyen kullanıcılara hitap eder. İkinci nesil üç çekirdekli Chromecast, Cortex A7 tabanlı çift çekirdekli işlemci ve 1920 x 1080p çözünürlük ile avantajlar sunar. Yüksek işlemci özelliğine sahip olan bu ürün, alt modellerine oranla üstün performans deneyimi ve enerji tasarrufu sunmaktadır. Daha büyük depolama alanı, çok daha fazla içerik göndermenize olanak tanır. Çift bandı destekleyen alt modellerin aksine Google Chromecast 3 özellikleri ile çeşitli renk seçenekleri de sunar. Chromecast Ultra olarak da bilinen Chromecast 4K, 4K çözünürlüklü görüntüleri TV'nize aktarmanıza olanak tanır.

Google Chromecast 3 GA00439-US Yorumları

Google Chromecast 3 GA00439-US Yorumları

Chromecast 3, küçük ekranlı cihazlardan büyük ekranlarda mükemmel sonuçlar elde etmek için görüntü yansıtma teknolojisiyle çalışır. Bu modelde sürekli değişiklik ve geliştirme için yazılım yükseltme desteği sağlanır. Mac, Windows, Chromebook, iOS ile uyumlu, bu ürün Chromecast Android uygulamasıyla uyumludur. Üstelik Google Chromecast 3.nesil fiyat skalası, herkesin erişebileceği özelliklere sahiptir. Cihazınız ile TV'niz arasında gerekli bağlantıyı kurduktan sonra Android için Google Cast uygulamasını indirmeniz ve eşleştirmeyi tamamlamanız yeterlidir. Ethernet bağlantısı diğer modellerden farklıdır. Google Chromecast 3 farklı hız ve çözünürlük özelliklerine sahiptir ve hızlı aktarım özelliği, navigasyon sırasında oluşan donma, takılma ve gecikme sorunlarını ortadan kaldırır. Bu ürün ile ilgili daha fazla bilgi almak için ise Google Chromecast 3 yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.