GoPro Media Mod (hero 9 Black)

7.129 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.250 TL

Ürün Bilgileri

GoPro Media Mod (hero 9 Black)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: REFLEKS FOTOĞRAFÇILIK BİLGİSAYAR Satıcı Ünvanı: UĞUR TÜKLE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1751031763400019 Vergi Kimlik Numarası: 8730104341
    Bu ürün REFLEKS FOTOĞRAFÇILIK BİLGİSAYAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gopro media mod (hero9 black) bağlanabilir media mod ile hero9 black’inizi üretim merkezine dönüştürün. media mod’a yönelimli inanılmaz bir mikrofon ve en sevdiğiniz harici mikrofonlarınız için 3.5mm mikrofon bağlantı noktası dahildir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

GoPro Gopro Black Media Mode Hero 9

GoPro Hero 9 Black Media Mod, video içerik üreticileri veya dış mekânda çekim yapmayı seven bireyler için son derece kullanışlıdır. Rüzgar sesi başta olmak üzere tüm ortam gürültüsünü engelleyen ürün, her türlü hava koşuluna dayanıklıdır. Bu cihaz, ses kalitesi yüksek olan videolar çekmenize olanak tanır. Bu ürün sayesinde sıcak yaz günlerinde çekim yapabilmek için pencereyi kapatmak zorunda kalmazsınız. Bu ürün, dayanıklı materyaller kullanılarak imal edilmiştir. Söz konusu cihaz, özellikle doğa sporları ile ilgilenen bireylerin favorileri arasında yer alır.

  • Ürün, 3,5 mm mikrofon bağlantı noktasına sahiptir.
  • Bu cihaz, GoPro Hero 9 ve 10 modelleri ile uyumludur.
  • Media Mod, hızı 20 km/h olan rüzgarın sesini izole edebilir.

Gopro Media Mod Hero 9 Black Rüzgar Koruyucunun Özellikleri

Gopro Media Mod Hero 9 Black Rüzgar Koruyucunun Özellikleri

GoPro Hero 9 Black Media Mod, bir kamera aksesuarıdır. Aksiyon kameraları ile öne çıkan markanın bu ürünü, hareketli çekimler esnasında kullanım kolaylığı sağlar. GoPro Hero 9 Black rüzgar koruyucusu Media Mod, ortam sesinin videolarınızın kalitesini düşürmesini engeller. Bu, çevrenizdeki gürültünün yaratıcılığınızı sınırlamasını önler. Söz konusu ürün aracılığı ile kusursuz çekimler yapabilirsiniz. 3,5 mm mikrofon ve HDMI giriş noktaları sayesinde dilerseniz kendi ekipmanlarınızı bu koruyucuya entegre edebilir, videolarınızın ses kalitesini artırabilirsiniz. GoPro 9 Media Mod, bu özelliklerinin yanı sıra LCD ekranı yerleştirmek için 2 adet cold shoe bağlantı yuvasına sahiptir. Bu kaliteli ürünün kutu içeriğinde ise aksesuar olarak dikey montaj tokası ve çıkarılabilir başparmak vidası yer alır.

Gopro Media Mod Hero 9 Black Koruyucu Hangi Modellerle Uyumludur?

Gopro Media Mod Hero 9 Black Koruyucu Hangi Modellerle Uyumludur?

GoPro Hero 9 Media Mod, birden fazla cihaz ile uyumlu olduğu için kişilerin beğenisini kazanmıştır. Hero 9 ve 10 için özel olarak tasarlanmış olan bu ürün, markanın diğer ekipmanları ile birlikte de kullanılabilir. Video içerik üreticileri için âdeta portatif bir stüdyo olan Hero 9 Media Mod, eşsiz kompakt tasarımı sayesinde kullanıcıya taşıma kolaylığı sağlar. Son derece basit bir şekilde kullanılabilecek olan bu ürün, dış etkenlerden bağımsız çekim yapma imkânı verdiği için kaydınızı çok daha hızlı tamamlamanıza yardımcı olur. Bu, doğru ortam koşullarını bekleme veya defalarca kayıt alma zorunluluğunu ortadan kaldırır. Bu ürün, çekimden sonra video kaydınızı ortam seslerinden arındırmanızı gereksiz kıldığı için kurgu ve montaj süreçleri de çabuk sonlanır.

Gopro Media Mod Hero 9 Black Koruyucu Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Gopro Media Mod Hero 9 Black Koruyucu Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

GoPro Hero 9 Black Media Mod sağlam yapısı ile öne çıkar. Bu cihaz, hava koşullarına dayanıklı olacak şekilde üretilir. Çıkarılabilir köpük mikrofon kapağı, hızı saate 20 kilometreye ulaşan rüzgarın sesini yalıtır. Bu malzeme suya dayanıklı olduğu için karlı ve yağmurlu havalarda çekim yapmanızı da sağlar. Haricî ışık, mikrofon ve kulaklık bağlanabilecek olan ürün kaliteli materyaller kullanılarak imal edilmiştir. Söz konusu cihazın makul boyutları, kolay ve konforlu bir kullanıma imkân tanır. Adrenalin dolu sporları yapmaktan keyif alan bireylerin deneyimlerini diğer insanlar ile paylaşmasına olanak tanıyan bu cihaz, uzun bir süre boyunca ilk günkü formunu korur. Söz konusu ürün, dışarıdan gelebilecek olan darbelerin sonucunda kolayca deforme olmaz. Dilerseniz siz de GoPro Hero 9 Black Media Mod yorumlarını inceleyebilirsiniz. Beklentilerinizi karşılayacak olan bu sağlam ve kaliteli ürünü Trendyol üzerinden güvenli bir biçimde satın alabilirsiniz.