Göznuru Atölyesi Uyku Arkadaşı Amigurumi Uyuyan Tavşan Sudiş

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Göznuru Atölyesi Uyku Arkadaşı Amigurumi Uyuyan Tavşan Sudiş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün GÖZNURU ATÖLYESİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Amigurumi oyuncaklar el örgüsü olup bebek sağlığı açısından antialerjik tüylenme yapmayan %100 koton antibakteriyel ip ile yapılmıştır. İç malzemesi 1. Kalite boncuk elyaf ile doldurulmuştur. * Göz kısımları kilitli malzemeden yapılmıştır. Bebeklerin için tehlike arz etmez. * Makinede 30 C de yıkanablir. Uyku arkadaşı bebeklerde güven duygusunu geliştirir. Bebekler için amigurumi oyuncaklar sarılabilecekleri bir dost olur ve uykuya dalmasını kolaylaştırır. Bebeğiniz gece veya gündüz uyandığında, uyku oyuncağını yanında bulacak ve hemen oynamaya başlayacaktır. Bu sayede bebeklerin uyanma sonrasında ağlaması azalacaktır. Aynı şekilde uykuya dalması da hızlanacaktır. Ağlama azalması ve kolay uykuya dalma, bebeklerin düzenli uyumalarına yardımcı olacaktır. Uyku arkadaşları bebeklerinizin tutabilmeleri ve kavrayabilmeleri için hazırlanmıştır. Küçük elleri ile rahatça uyku arkadaşını kavrayabilirler. Bu sayede bebek beyinde motor becerilerin hızlı bir şekilde güçlenmesine yardımcı olur. Uykuya dalarken sarılmak, onlara güven hissi verir. Uyku arkadaşı, ona bu konuda destek olacaktır. Başlarda siz bebeğinizin ellerine arkadaşını verirseniz, zaman içinde zaten kendiliğinden arkadaşına sarılmaya başlayacaktır. Çocuğunuzun çok seveceği uyku oyuncağı sayesinde uykusuz geçen geceleriniz azalır, yaşam kaliteniz artar. Bu sayede kendinize daha çok zaman ayırabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
  • Boyut 20 cm
Geri Bildirim Ver