Gpack Samsung Galaxy A30s Kılıf Nili 3 Parça Korumalı Mat Görünüm

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gpack Samsung Galaxy A30s Kılıf Nili 3 Parça Korumalı Mat Görünüm

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Samsung Galaxy A30s Kılıf Nili 3 Parça Korumalı Mat Görünüm 3 Parçalı Ful Kapatan Kılıf Modeli Yüksek ücret ödemek suretiyle elde edilen akıllı telefonların ömrünün uzatılması için korunması ve muhafaza edilmesi oldukça önemlidir. Bu durumun telefon kullanıcıları açısından ihtiyaç haline gelmesinden dolayı çeşitli telefon kılıfları imalatı yapılıyor. İmal edilen kılıflar arasında üst segment akıllı telefonlar için maksimum koruma sağlayan 3 parçalı kılıf modelleri üretiliyor. Bu kılıf modeli
  • arka kasa ve telefon ön yüzünde zarar görme riski bulunan yerleri tamamen kapatıyor. Neden üç parçalı kılıf modeli tedarik edilmelidir? Bazı telefon modellerinin tamamen korunması icap ediyor. Oldukça hassas ve zarif tasarıma sahip akıllı telefonların hem arka yüzündeki kamera sistemi, hem de ön yüzeydeki kamera sistemlerinin kapatılması cihaz sağlığı için gereklidir. Özellikle telefonun kamera gibi özelliklerini çok fazla kullanan kişilerin telefonu “düşürme” riskleri artıyor. Bu riskin yaşanması halinde telefonun ön yüzü veya arka yüzündeki kameranın zarar görmesi söz konusu olabilir. Bu ihtimalin yaşanmasını önlemek için tam koruma sağlayan kılıfın temin edilmesi gerekiyor. Toza karşı koruyor mu? Üç parçalı kılıf modelinin diğer bir ehemmiyeti toz ve toprak gibi istenmeyen maddelere karşı kamera sistemlerinin korunmasının sağlanmasıdır. Kamera sistemlerine zarar verecek yabancı maddelerin sisteme erişmesini engelleyen kılıf, telefon için hayatiyet arz eden özelliklerin uzun süre muhafaza altında kalmasını mümkün hale getiriyor. Birinci sınıf malzeme kullanılarak üretilen kılıfın insan sağlığına herhangi bir zarar verme riski mevzu bahis değildir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Model Çerçeve
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver