GPD Wiser Q Su Ve Sabunluk Bataryası Çift Su Girişli Flb09

22.845 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

GPD Wiser Q Su Ve Sabunluk Bataryası Çift Su Girişli Flb09

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BanyoVit Satıcı Ünvanı: MEHMET ULAŞ AKAÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4149800668600001 Vergi Kimlik Numarası: 0110371794
    Bu ürün BanyoVit tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hava ile sabunu karıştırarak köpüklü sabun hazırlar, böylece el yıkama daha konforlu hale gelir. Ayrıca sabun köpürtmek için yeniden su alma gereğini ortadan kaldırarak su ve zaman tasarrufu sağlar. Farklı ihtiyaçlar için sabun tüketiminde 3 farklı kullanım seçeneği mevcuttur. Ekonomik sabun tüketimi: Her kullanımda 1,5 g sabun servis eder. Normal sabun tüketimi: Her kullanımda 2,5 g sabun servis eder. Lüks sabun tüketimi: Her kullanımda 3,5 g sabun servis eder. Ürün ile birlikte 5 lt GPD köpüklü sabun verilmektedir. GPD köpüklü sabunu antibakteriyeldir. Zararlı mikroorganizmaları yok ederek üst düzey hijyen sağlar. GPD köpüklü sabunu içerdiği nemlendiriciler ve cilde uygun PH seviyesi sayesinde cildin asit mantosuna zarar vermeden temizler. GPD köpüklü sabunu özel parfümlüdür piyasadaki ürünlere göre tatmin edici düzeyde kalıcı koku kullanılmıştır. GPD köpüklü sabunu çevre sağlığına uygundur. Doğada %80’ in üzerinde çözünebilen hammaddelerden üretilmiştir. GPD köpüklü sabunu WISER-Q için maksimum performansta kullanılmak üzere optimize edilmiş kimyasal değerlerle en uygun köpürme oranı ile formüle edilmiştir. Ürün kullanıcıyı bilgilendirir. Sabun kullanımı sırasında sabun için armatürün ön yüzeyindeki led ışığı yeşil renk yanar. Su kullanımı sırasında su için armatürün ön yüzeyindeki led ışığı mavi renk yanar. Haznedeki sabun miktarı kritik seviyeye geldiğinde ön yüzeydeki sabun ledi kırmızı renkte yanıp sönerek uyarı verir. Ayrıca mobil uyguma üzerinden de sabun doluluk oranı görülebilir. Sabun haznesi piyasadaki tekil sabunluklara göre 2,60 kat fazla sabun depolayabilir. Hazne hacmi 2,60 kg dır. Böylece hazne doldurma periyodu seyrektir. El yıkama konforu oldukça yüksektir. Sabun pompa eden motorun gücü piyasadaki tekil sabunlukların motor gücünden oldukça fazla olduğu için sabun çok kısa sürede (1,5s de) kullanıma servis edilir. Sıcak ve soğuk su girişli. *Bu üründe Gpd servisi tarafından ücretsiz montaj hizmeti vardır.
Geri Bildirim Ver