Grafiker Yayınları Türk Halk Edebiyatı El Kitabı

200 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
2. Ürüne 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
258,82 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Grafiker Yayınları Türk Halk Edebiyatı El Kitabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASUDE KİTABEVİ Satıcı Ünvanı: FATMA RABİA SARMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1276642932200001 Vergi Kimlik Numarası: 9550691915
    Bu ürün ASUDE KİTABEVİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Türk halk edebiyatını gerek bilimsel bir çalışma alanı olarak benimseyenler, gerekse bu edebiyat alanını entelektüel merakla tanımak isteyenler için Grafiker Yayınlarının "El Kitapları" dizisi içinde yer verilen bu yayınla, okuyucuya, Türk halk edebiyatının genel hatlarıyla kuramsal açılımlarının sunulması hedeflenmiştir. Halkbilimi ve Türk halk edebiyatı çalışmalarının tarihçesi, halk edebiyatı metinlerinin yorumlanması süreçlerinde ortaya çıkan veya başvurulan kuramlar, Türk halk edebiyatının bireysel ve anonim yaratmalarının türleri ve tanımları, aşık ve tekke şiirinin belli başlı temsilcileri ile bu edebiyatın günümüzdeki durumu içerilmektedir. Bu konular ele alınırken, halk edebiyatına yönelen aydın merakı ile edebiyatı bir meslek olarak seçenler birlikte düşünüldüğü için, okuyucu bu kitapta tüm bilgileri topluca bulabilme şansına sahip olacaktır. Aradığınız Tüm Üniverstite, Fakulte Ders Kitaplarını Mağazamızdan Sipariş Verebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kolektif
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Grafiker Yayınları Türk Halk Edebiyatı (El Kitabı) Dilaver Düzgün

Grafiker Yayınları Türk Halk Edebiyatı (el kitabı) Dilaver Düzgün tarafından kaleme alınan vizyonlu niteliğe sahip bir eserdir. Kitap içerisinde halk edebiyatına dair birçok kapsamlı bilgiyi bulabilirsiniz. İdeal boyutu sayesinde çantalarda kolay bir şekilde konumlanabilir. Bu sayede ürünü okul ya da iş yeri gibi ortamlarınıza da götürebilirsiniz. Dış kapak tasarımında sade kırmızı renk tercih edilir. Böylece kapak tasarımı çarpıcı bir hale getirilir. Türk dili dersleriniz için yardımcı kaynak niteliği de taşıyan bir eserdir. Halk edebiyatı kavramlarını içselleştirmeniz ve konuya hakim olmanız için kaleme alınır. El kitabı niteliği taşıdığı için fazla yer kaplamaz. Bu eser içerisinde halk edebiyatının tarihçesi ve birtakım yorumlamalara rastlayabilirsiniz. Bu kitap sayesinde bilgi düzeyinizi artırabilir ve aydınlanma yaşayabilirsiniz.

  • Kaliteli ve dayanıklı karton malzeme
  • Özgün dış kapak tasarımı
  • Halk edebiyatı hakkında bilgilendirici

Halk Edebiyatı Hakkında Bilgilendirici El Kitabı

Halk Edebiyatı Hakkında Bilgilendirici El Kitabı

Türk halk edebiyatı Dilaver Düzgün kitap içeriğinde bilgilendirici söylemler yer alır. Halk edebiyatının kuramları, tarihçesi ve metin yorumlamalarından bahsedilir. Bu eser içerisinde halk edebiyatının günümüze kadar geldiği noktayı net bir şekilde kavrayabilirsiniz. Lise öğrencileri için sözel derslerde ışık tutma niteliği taşır. Aynı zamanda Türk diline meraklı tüm müşteriler için de okuma seçeneği mevcuttur. Ortalama boyutu sayesinde kafe ya da toplu taşıma gibi ortamlarda da kolayca okunabilir. Dilerseniz önemli gördüğünüz yerlerin altını çizebilir ya da kitap üzerine küçük notlar alabilirsiniz. Böylece okuduğunuz cümleleri iyi bir şekilde anlayabilirsiniz. Okuyucunun zorlanmaması için anlatımda sade bir dil tercih edilir. Bu eser halk edebiyatı hakkında bilgi edinmek isteyen kişiler için ideal bir üründür. Kaliteli ve dayanıklı karton malzeme kullanılarak tasarlanan bu kitabı tercih edebilirsiniz.

Bilgilendirici Halk Edebiyatı El Kitabı Yorumları

Bilgilendirici Halk Edebiyatı El Kitabı Yorumları

Bu el kitabının güncel olarak 18. baskısı mevcuttur. Bu kitap ile boş zamanlarınızı değerlendirebilir ve okuma saatlerinizi kaliteli bir hale getirebilirsiniz. Çocuklarınız için de tercih ederek erken yaşta edebiyat bilgilerinin gelişmesini sağlayabilirsiniz. Kalite ve özen ile üretilerek müşteri beğenisine sunulan bir üründür. Eğitici özellikleri ile kısa zamanda tercih sebebi haline gelen bu eser aydınlatıcı bir bilgi deposudur. Grafiker Yayınları Türk Halk Edebiyatı (el kitabı) Dilaver Düzgün kullananlar tarafından da oldukça rağbet gören bir eserdir. Okuyucular kitap hakkındaki değerlendirmelerini potansiyel müşteriler ile paylaşarak yardımcı olmayı amaçlar. Grafiker Yayınları Türk Halk Edebiyatı (el kitabı) Dilaver Düzgün yorumları kısmından kitabı daha önce satın alıp okuyan müşterilerin değerlendirmelerine ulaşabilirsiniz. Bu yorum ve değerlendirmeler doğrultusunda kararınızı da net bir şekilde verebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Bilgilendirici Halk Edebiyatı El Kitabı

Uygun Fiyatlı Bilgilendirici Halk Edebiyatı El Kitabı

Kitap seçimi yaparken içeriğinin size uygun olup olmadığına dikkat etmek iyi bir deneyim yaşamanıza yardımcı olur. Grafiker Yayınları Türk Halk Edebiyatı (el kitabı) Dilaver Düzgün fiyatı ürünün konu içeriği ve yapımında kullanılan malzeme kalitesi göz önüne alınarak belirlenir. Üretim aşamasındaki diğer faktörler de fiyat belirleme üzerinde büyük bir rol oynar. Bu özellikler baz alındığında fiyatı da oldukça avantajlı özelliklere sahiptir. Kitaplığınızda bu esere gönül rahatlığıyla yer verebilirsiniz. Açıklayıcı anlatımı ile her yaşa sahip müşteriler okuyabilir ve halk edebiyatı tarihini kolay bir şekilde anlayabilir. Bu eser sayesinde genel kültürünüzü gözle görülür bir düzeyde geliştirebilirsiniz. Grafiker Yayınları Türk Halk Edebiyatı (el kitabı) Dilaver Düzgün satın al seçeneğinden yararlanmak isterseniz Trendyol güvencesiyle pratik bir şekilde Grafiker Yayınları’na ait bu ürüne sahip olabilirsiniz.