GRAT Motor Yağı 5 Litre Partiküllü 5w30

Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
822,51 TL

Ürün Bilgileri

GRAT Motor Yağı 5 Litre Partiküllü 5w30

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇAMLICA PETROL AHMET ÇAMLICA Satıcı Ünvanı: AHMET ÇAMLICA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5084279267000001 Vergi Kimlik Numarası: 2280351587
    Bu ürün ÇAMLICA PETROL AHMET ÇAMLICA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Motor Yağı 5 Litre Partiküllü 5w30 aracınızın daha güçlü ve sessiz çalışmasını sağlar güvenilir partiküllü motor yağı her araca uyumludur ve tam sentetiktir

Ürün Özellikleri

  • Litre 5 Litre
  • Viskozite 5W-30
Geri Bildirim Ver

Grat Motor Yağı 5 Litre Partiküllü 5W30

Motor yağı, motor parçaları için kullanılır ve ham petrolden elde edilir. Bu madeni yağ, çeşitli katkı maddelerinin harmanlanması ile oluşan bir yağ çeşididir. Özellikle motor içerisinde bulunan parçaların yağlanmasını, korunmasını ve temizlenmesini sağlar. Yağlanan parçalar, bu ürün sayesinde birbirleriyle sürtmez. Bu sebeple oluşan ısınma ve aşınma az seviyeye iner. Arabanız için yağ seçiminde ürünün kalitesi ve sahip olduğu özellikleri son derece önemli bir konudur. Grat motor yağı 5 litre partiküllü 5W30 ürünü, araba sahibi olan birçok kişinin kullandığı ve sıklıkla tavsiye ettiği motor gereçlerinden biridir. 5 30 motor yağı 5 lt partiküllü, yüksek performans kalitesi sayesinde istediğiniz sonucu sağlar. Kaliteli bir motor yağına ihtiyaç duyduğunuz durumlarda bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

  • Partiküllü yapı
  • Avantajlı bidon
  • Kaliteli ve güvenilir formül

Pratik Grat Motor Yağı 5 Litre Partiküllü 5W30 Özellikleri

Pratik Grat Motor Yağı 5 Litre Partiküllü 5W30 Özellikleri

Motor yağı seçerken aracınıza uygun olan ürünü bulmak önemli bir konudur. Grat 5 30 yağ birçok farklı araba modeline uygun şekilde üretilir. Partiküllü yapısı ile tercih edilen bir seçenektir. 5 litrelik kutusu sayesinde uzun süreli kullanıma uygundur. Ürünün kış ayı viskozite sınıfı beştir. Çok düşük sıcaklıklarda daha az viskozdur. Sıcak ortamdaki viskozite sınıf derecesi ise 30 °C’dir. Ürün, -30 °C’ye kadar olan düşük sıcaklıklarda etkilidir. Özellikle hafif hizmet, benzinli ve dizel motorlarda yaygın olarak kullanılır. -30 °C dereceden 35 °C’ye kadar olan sıcaklıklarda çalışabilir. Bu durum, aracın nispeten yüksek mevsimsel sıcaklık değişimlerinin yaşandığı bir yerde kullanıma uygun olduğu anlamına gelir. Grat motor yağı 5W30, özellikle soğuk iklimlerde kullanılan otomobillerde son derece ideal olarak değerlendirilen bir üründür.

Öne Çıkan Grat Motor Yağı 5 Litre Partiküllü 5W30 Yorumları

Öne Çıkan Grat Motor Yağı 5 Litre Partiküllü 5W30 Yorumları

Ürün, fazla yakıt tüketimi ya da fazla ısıya maruz kalmayı gerektiren uzun yolculuklar için mantıklı bir tercihtir. Grat motor yağı 5 litre partiküllü 5W30 yorumları incelendiğinde model hakkında birçok farklı ve olumlu yorumun yapıldığı görülür. Ürünü araçları için kullanan kişiler, kalitesinden ve performansından son derece memnun olduklarını ifade eder. Özellikle kış aylarında yüksek performans vermesiyle öne çıkan Grat motor yağı 5 litre partiküllü 5W30 kullananlar tarafından sıklıkla tavsiye edilir. Aracınız için son derece kaliteli ve güvenilir bir motor yağına sahip olmak için bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Motorunuzda herhangi bir probleme ve olumsuz duruma sebebiyet vermeden iyi bir sürüş deneyimi yaşamanızı sağlar. Bu ürünü tercih ederek aracınıza uzun yıllar fayda sağlayan önemli bir iyilik yapabilirsiniz.

Avantajlı Grat Motor Yağı 5 Litre Partiküllü 5W30 Fiyatı

Avantajlı Grat Motor Yağı 5 Litre Partiküllü 5W30 Fiyatı

Grat motor yağı 5 litre partiküllü 5W30 fiyatı birden fazla kişi tarafından sorulan ve merak edilen önemli konulardan biridir. Ürünün fiyatı, herkesin rahatlıkla aracı için tercih edebilmesi amacıyla son derece uygun olarak belirlenir. Yağ, 5 litrelik bidonun içerisinde bulunduğundan uzun süre boyunca rahatlıkla kullanılabilir. 5 litre olması sayesinde tam olarak bir fiyat performans ürünüdür. Bu ürünü kullandıktan sonra uzun süre boyunca yeni bir motor yağı almanıza gerek kalmaz. Markanın 5W30 yağı, tüm ihtiyaçlarınıza cevap verir. Hem yaz hem de kış aylarında iyi bir işlev görebilme becerisiyle öne çıkar. Bununla birlikte mevsimlere göre yağ ağırlıklarını değiştirmek zorunda kalmamanız, kolaylık sağlar. İşlevsel ve kaliteli olan bu motor yağını Trendyol üzerinden uygun fiyat fırsatlarıyla değerlendirebilir ve satın alabilirsiniz.