Green Class Çizgili Güzel Yazı Folyosu- 6 Satır- 100x200 Cm

301 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Green Class Çizgili Güzel Yazı Folyosu- 6 Satır- 100x200 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alternatif Strateji Satıcı Ünvanı: ALTERNATİF STRATEJİ İTHALAT İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0060033911100026 Vergi Kimlik Numarası: 0600339111
    Bu ürün Alternatif Strateji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Ölçü 200
Geri Bildirim Ver

Green Class Çizgili Güzel Yazı Folyosu - 6 Satır

Öğretim döneminin başlarında kullanılan materyaller oldukça önemlidir. Bu materyaller eğitime yeni başlayan öğrenciler için tasarlanır. Öğrenciler için hazırlanan bu ekipmanlar daha kolay öğrenme sağlayabilir. Green Class çizgili güzel yazı folyosu- 6 satır özellikle birinci sınıf öğrencileri ve öğretmenleri için tasarlanmış bir ürün olarak karşınıza çıkar. Yazı tahtası için hazırlanan bu yüzey kaplaması sınıf içerisindeki etkinliklerde öğrencilere büyük kolaylık sağlar. Güzel yazı defterlerinde dik temel harfleri kullanarak yazı çalışması yapan çocukların düzgün ve doğru çalışma yapmaları bu araç ile desteklenebilir. Defter çizgileri ile birebir olarak orantılı tasarlanan bu ürün verim almanız için özenle hazırlanır. Bu ürün sayesinde deftere yapılan harf çalışmaları daha kolay bir şekilde halledilebilir. Siz de bu ürüne çocuğunuz için ulaşabilirsiniz.

  • İşlevsel özellik
  • Basit ve pratik tasarım
  • Farklı kalemlerle kullanım

İşlevsel Tasarımıyla Green Class Çizgili Güzel Yazı Folyosu

İşlevsel Tasarımıyla Green Class Çizgili Güzel Yazı Folyosu

Günlük hayatta kullanılan ürünlerin özgün tasarıma sahip olmasının yanı sıra, kullanım açısından kolaylık sunması da oldukça önemli bir konudur. Kendinden yapışkanlı olmasıyla büyük bir kullanım kolaylığı sağlayan Green Class markasına ait olan çizgili güzel yazı folyosu bu yönü ile oldukça tercih edilir. Okula yeni başlayan çocuklar alışma sürecinde farklı materyallerden yararlanabilir. Bu materyaller onları destekleyerek sürece yardımcı olur. Bu sayede çocuklar daha rahat bir şekilde davranış değişikliği oluşturabilirler. Green Class çizgili güzel yazı folyosu- 6 satır kullananlar ürünün basit bir uygulama ile hemen kullanılabilir olmasından memnun kalırlar. Rahat kullanım sağlayan materyaller hem zaman hem de işlevsellik açısından kolaylık sağlar. İstenildiği zaman rahatlıkla çıkarılabilen bu folyo sayesinde öğrenciler ve öğretmenler eğitim sürecinde daha rahat olurlar. Siz de çocuğunuzun dikey yazı konusunda daha rahat gelişim göstermesi için bu ürünü inceleyebilirsiniz.

Kullanışlı Green Class Çizgili Güzel Yazı Folyosu

Kullanışlı Green Class Çizgili Güzel Yazı Folyosu

Öğrencilerin okula yeni başladığı zamanlar en çok zorlanılan dönemler arasında olabilir. Bu dönem hem mental hem de ruhsal açıdan zorlayıcıdır. Bu anlamla öğrencilere ve öğretmenlere kolaylık sağlayan ürünlerden yararlanılabilir. Sıvı tebeşir kalemleri ve tüm tahta kalemleri ile kullanılabilen güzel yazı folyosu farklı alternatiflerle kullanılabilmesi sayesinde öne çıkar. Yüzey üzerine kolay yazma imkanı sunan bu ürün kolayca silinebilmesi ile dikkat çeker. Ürünün alternatif kalemler ile kullanılabilmesi ve kullanırken rahatlık sağlaması çocuğunuz için oldukça avantajlı olur. Green Class çizgili güzel yazı folyosu- 6 satır yorumları sayesinde ürünü deneyimleyen müşterilerin fikirlerine ulaşabilirsiniz. Bu sayede ürünün sunduğu avantajlar ve kullanım kolaylığı hakkında daha fazla ayrıntı öğrenmeniz mümkün olur. Siz de yorumları okuyarak bu folyo hakkındaki detayları kolaylıkla inceleyebilirsiniz. Bu sayede ürüne içiniz rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Uygun Fiyatlarla Green Class Çizgili Güzel Yazı Folyosu

Uygun Fiyatlarla Green Class Çizgili Güzel Yazı Folyosu

Green Class çizgili güzel yazı folyosu- 6 satır satın alarak ürünün sunduğu avantajlardan yararlanabilirsiniz. Makasla kesilmeye uygun olan bu materyal yüzey kaplamasına göre şekil alarak tahtanın farklı kısımlarında kullanılabilir. Beyaz zemin üzerine tasarlanan bu ürün üst kırmızı çizgiler ve alt siyah çizgiler ile hazırlanır. Folyonun böyle hazırlanması büyük ve küçük harf yerleşiminin kolay anlaşılmasını sağlar. İstenildiğinde kolay çıkarılabilen, kesilebilen ve kendinden yapışma özelliğine sahip olan bu ürün oldukça kullanışlıdır. Yazı yazma konusunda öğrencilere destek veren bu folyo pratik ve avantajlıdır. Öğrenim hayatının ilk yılının en önemli kazanımı olan yazı yazma bu ürün sayesinde daha rahat öğrenilebilir hale gelir. Green Class çizgili güzel yazı folyosu- 6 satır fiyatları materyalin sağladığı avantajlar sebebiyle merak edilir. Trendyol sayesinde bu ürüne uygun fiyat seçenekleriyle ulaşarak çocuğunuza kolaylık sağlayabilirsiniz.