Green Clean Bitkisel Bulaşık ve Çamaşır Makine Temizleyici 250ml 2'li Set

317,20 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
350 TL'ye 36 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
317,30 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
317,30 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
332,67 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Green Clean Bitkisel Bulaşık ve Çamaşır Makine Temizleyici 250ml 2'li Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GURMEJET Satıcı Ünvanı: KZK GIDA GÜZELLİK HİZMETLERİ İNŞAAT OTOMOTİV TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0607035931100016 Vergi Kimlik Numarası: 6070359311
    Bu ürün GURMEJET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Organik Portakal Yağlı 250 ml U Green Clean Makine Temizleyici, güçlü formülasyonu sayesinde Bulaşık ve Çamaşır Makinenizde zamanla biriken yağ, kir ve kireci uzaklaştırarak makinelerinizin filtre, pervane, hortum, gider gibi tüm parçalarını temizler. Makinelerinizin içini ve bulaşık sepetini pırıl pırıl yaparak parlaklık sağlar.• Hijyenik Temizlik • Yağı ve Kireci Temizler • Makineyi Korur • Parlaklık Sağlar • Kötü Kokuları Yok EderKlor, SLES, SLS, Paraben, Sentetik Parfüm ve Fosfat gibi zararlı kimyasallar kesinlikle içermez! Doğaya duyarlı sürdürülebilir üretim sistemleri ile imal edilmiştir.• Avrupa Birliğinden ECOGARANTIE® sertifikalıdır. • Bitkisel ve doğal hammaddeler ile üretilmiştir. • Petrol ve hayvansal kaynaklı hammaddeler içermez. • Zararlı kalıntı bırakmaz. Kullanım Makinenizin boş olması gerekmektedir. Bulaşık Makinenizin filtresinde biriken yemek artıklarını temizleyin. Şişenin kapağını açmadan üzerindeki etiketi çıkararak tabak dizme teline ters olarak yerleştiriniz. Makineye deterjan koymadan en az 65°C programda çalıştırın. Suyun sıcaklığı ile şişe kapağındaki mum eriyecek ve içindeki temizleyici makine içine dökülecektir. Çamaşır makinenizi temizlerken şişe kapağını açın ve makinanın deterjan gözüne içindeki ürünü dökün. En az 65°C da makinenizi çalıştırın. Lastiğin iç kısmında kir kalırsa sünger veya bez ile silin. Ayda bir kez düzenli kullanılması tavsiye edilir. Ürün tek kullanımlıktır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 250 - 499 ml
Geri Bildirim Ver

Green Clean Bulaşık ve Çamaşır Makine Temizleyici Sizlerle

Güçlü formülü ve özel yapısı ile Green Clean Bitkisel Bulaşık ve Çamaşır Makine Temizleyici 250 ml 2'li Set, makinelerinizde zaman içerisinde oluşan kireç, yağ ve kir gibi kalıntıların horum, çark ve giderlerinizden temizlenmesini sağlar. Makinenin içini ve dolabı parlatarak parlaklık yaratır. Hijyenik temizlik sağlayan Green Clean bitkisel bulaşık ve çamaşır makine temizleyici, yağı ve kireci temizler. Makineyi koruyan bu ürün makinelere parlaklık da verir. Kötü kokuları yok eden Green Clean bulaşık makinesi temizleyici, klor, SLES, SLS, parabenler ve sentetikler gibi zararlı kimyasallar içermez. Bu açıdan çevre dostu ve sürdürülebilir bir üretim sistemi ile üretilmiştir. Doğal malzemelerden yapılan Green Clean makine temizleyici, petrol veya hayvansal kaynaklı maddeler içermez. Zararlı kalıntı bırakmayan bu ürünü kullanmak için ise makineniz boş olmalıdır.

  • Yüksek Parlaklık
  • Kötü Kokulara Karşı
  • Kalıntı Bırakmayan

Green Clean Bitkisel Bulaşık ve Çamaşır Makine Temizleyici

Green Clean Bitkisel Bulaşık ve Çamaşır Makine Temizleyici 250 ml 2'li Set özellikleri sayesinde makinenin performansı ilk günkü gibi yüksek kalır. Makinenin içi temiz olduğu için daha temiz ve hijyenik bir şekilde temizleyebilirsiniz. Boruları ve iç köşeleri temizledikten sonra, artıkları, donuk ve su lekeli cam kapları çıkarabilirsiniz. Temiz ve bakımlı iç parçalar makinenin çalışmasını etkilemez. Bu nedenle bulaşık makinesinin düzenli olarak temizlenmesi, makinenin kullanım ömrünü de uzatır. Bulaşıkları temiz tutmak için makineyi defalarca çalıştırmanız, çalıştırmadan önce yıkamanız veya tekrar elde yıkamanız gerekmez. Üstelik Green Clean Bitkisel Bulaşık ve Çamaşır Makine Temizleyici 250 ml 2'li Set fiyatları oldukça uygundur.

Makineyi Koruyan Bulaşık ve Çamaşır Makine Temizleyici

Gelişen teknolojinin hayatımızdaki en büyük kolaylıklarından biri de bulaşık ve çamaşır makinesidir. Bulaşıkları bulaşık makinesinde kolayca yıkayarak zamandan ve sudan tasarruf edebilirsiniz. Zamanla makinenin borularında veya iç köşelerinde yemek artıkları veya yağ kalırsa makinenin temizleme performansı düşer. Ayrıca istenmeyen kokulara neden olabilir. Sonuç olarak bulaşıklar iyice yıkanmazsa su lekeleri, donukluk ve yemek artıkları oluşur. Makineden her zaman yüksek performans almak için Green Clean çamaşır ve bulaşık temizleyicisi kullanmak çok önemlidir. Bu sayede cihazların ömrünü etkili bir şekilde uzatabilirsiniz. Bu ürüne ulaşmak için ise Green Clean Bitkisel Bulaşık ve Çamaşır Makine Temizleyici 250 ml 2'li Set satın al seçeneğini kullanabilirsiniz. Böylelikle bu ürüne uygun fiyatlarla ulaşarak etkili bir temizlikten yararlanabilirsiniz.

Green Clean Bulaşık ve Çamaşır Makine Temizleyici Fiyatları

Çamaşır ve bulaşık makinelerinizi dikkatli ve düzenli kullanmazsanız eskisi gibi çalışmazlar ve işlem başarısız olabilir. Makineden en iyi şekilde yararlanmak ve uzun süreli arızaları önlemek için pratik ve sorunsuz önlemler almak gerekir. Bunun için makineler, Green Clean makine temizleyicisi ile düzenli olarak temizlenmelidir. Kullanım talimatlarına göre yapılan makine temizliği sayesinde makinenize sağlıklı çalışma imkanı verebilirsiniz. Düzgün çalışmayan ve bulaşık yıkamayan makineler, bulaşıkları tekrar tekrar veya elde yıkamak zorunda kalabilir. Bu şekilde gereksiz yere su israfı sadece yüksek su ücretlerine neden olmakla kalmaz, aynı zamanda doğayı da olumsuz etkiler. Bundan dolayı düzenli olarak bu ürünü kullanmanız önemlidir. Trendyol'da yer alan bu ürüne ulaşmak ve Green Clean Bitkisel Bulaşık ve Çamaşır Makine Temizleyici 250 ml 2'li Set yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz.