GRENADE NUTRITION Grenade Thermo Detonator 100 Kapsül + Trec Bcaa High Speed 250 Gr Limon

1.948 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.948 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.948 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

GRENADE NUTRITION Grenade Thermo Detonator 100 Kapsül + Trec Bcaa High Speed 250 Gr Limon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fitshopp Satıcı Ünvanı: ELİF MERAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9681020860
    Bu ürün Fitshopp tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Grenade 100 kapsül Thermo Detonator, başta sporcular olmak üzere fit kalmak isteyen herkes tarafından tercih edilebilecek olan bir üründür. Bu takviye edici gıda, markanın öne çıkan ürünlerinin arasında yer alır. Thermo Detonator, oldukça zengin bir içeriğe sahiptir. Özel olarak hazırlanan formülü sayesinde etkisini kısa sürede gösterir. Bu, termojenik yapıya sahip olan kapsül formunda bir takviye edici gıdadır. Markanın bu ürünü İngiltere'de global bir ödül alarak kalitesini gözler önüne sermiştir. Söz konusu takviye edici gıda diyet sürecinde kullanıldığında çok daha güçlü bir etki gösterir. Sağlıklı sonuçların elde edilebilmesi için tavsiye edilen tüketim miktarının aşılmaması gerekir. Siz de bu ürünü tercih ederek hayalinizdeki görünüme kavuşabilirsiniz. Günlük Kullanım Sıklığı: Orta düzeyde bir, ileri seviyede iki kapsül
  • Tür: Termojenik
  • Miktar: 100 kapsül
  • Takviye edici gıdaların önemli detaylarının başında içerik gelir. Vücudun ihtiyaç duyduğu enerji doğru besinlerden alınmalıdır. Yüksek miktarda enerji harcandığında ise Grenade Thermo Detonator Supplement gibi ürünleri kullanmak gerekebilir. Genellikle içeriği ile ön plana çıkan bu takviye edici gıda, sporcuların favorileri arasında yer alır. Grenade 100 kapsül Thermo Detonator, içeriğinde çoğunlukla bitkisel bileşenler barındırır. Ürünün her bir servisinde 250 mg yeşil çay (camellia sinensis), 210 mg turunç (citrus aurantium) ekstresi ve 100 mg kırmızı biber (capsicum annuum) bulunur. Bu maddelere ek olarak 113 mg kafein, 13 mg fenilalanin ve 5 mg kavrulmamış kahve çekirdeği de ürünün içeriğinde yer alır. Söz konusu takviye edici gıda, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi fazlası ile karşılar.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromalı
  • Form Tablet
Geri Bildirim Ver