Grenade At4 120 Kapsül Özel Ürün

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Grenade At4 120 Kapsül Özel Ürün

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Grenade at4 120 kapsül nedir? Grenade markasının performans ve güç desteği için üretilmiş sporcu gıdası takviyesidir. Grenade at4 ürünü özel karışımı ile t- Seviyenizin artmasına ve toparlanmasına yardımcı olabilir. Içerisinde d3 vitamini, d-Aspartik kalsiyum şelatı, çemen otu ekstresi, passiflora ekstresi ve bor minerali ihtiva etmektedir. Bu at4 karışımı vücudunuzdaki t- Seviyesini optimum seviyeye ulaştırmak için vücudunuzdaki besinlerin daha verimli kullanılabilmesine zemin oluşturabilir. D3 vitamini
  • bağışıklık sistemine ve kemik yoğunluğuna olumlu yönde katkısı olabilen bir vitamindir. d-Aspartik kalsiyum şelatı
  • vücudunuzdaki t- Seviyesini arttırmaya yönelik etkisi olabilir. çemen otu
  • vücudunuzdaki insulin seviyesini düşürüp, t- Seviyenizi arttırmaya yönelik etkisi olabilir. Vücudun hormonal sisteminde bir hormon ne kadar fazlaysa diğeri de o kadar düşmektedir. Çemen otu ekstresi de bu dengeyi sağlayabilir. Passiflora da yine t- Seviyenizin artmasına yardımcı bir besin ekstresidir. Bor minerali ise t- Seviyesini arttırıp östrojen (kadın hormonu) seviyesini azaltmaya yönelik etkisi olabilecek bir mineraldir. Grenade at4 120 kapsül ürünü, yağsız kas kütlesi oluşumunda sizlere yardımcı olabilir, günlük enerjiniz için katkıda bulunabilir ve t- Seviyenizi arttırmaya yönelik etkisi olabilir. At4 ürününü sabah kahvaltıdan önce 3 kapsül almanız yeterli olacaktır. Ürünü 5 gün kullanıp 2 gün ara vererek tüketmeniz daha verimli olabilir. Ürün bitene kadar bu rutinde kullanabilirsiniz. Ileri seviye sporcular ise sabah kahvaltıdan önce 1 servis (3 kapsül) ve öğle yemeğinden önce 1 servis olarak günde 2 servis tüketebilirsiniz. 5 gün kullanıp 2 gün ara vererek ürün bitene kadar bu düzende ilerleyebilirsiniz. Ürünü yeniden kullanmak istiyorsanız ürün bittikten sonra 4 hafta ara verip tekrar kullanabilirsiniz. Son olarak at4 ürünü sadece erkekler üzerinde test edilmiştir. Kadınların kullanması durumunda istenmeyen etkileri olabilir. grenade at4 120 kapsül'ün öne çıkan yönleri - yağsız kas kütlesi oluşumuna yardımcı olabilir - hormonal dengeyi sağlayabilir - gün içerisinde enerji sağlayabilir - özel bileşenlerden oluşan at4 karışımı - kaliteli hammadde
Geri Bildirim Ver