Grenade Defend Bcaa 390 gr Tropical Aroma

699 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Grenade Defend Bcaa 390 gr Tropical Aroma

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PROTEİN CENTER Satıcı Ünvanı: EBUBEKİR YÜCEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5572644850600010 Vergi Kimlik Numarası: 9900076367
    Bu ürün PROTEİN CENTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Grenade Defend BCAA 390 Gr nedir? Grenade Defend BCAA, 2:1:1 oranında BCAA ile glutamin amino asidi içeren, vitamin ve mineraller ile desteklenmiş bir BCAA ürünüdür. Birçok BCAA ürününden farklı olarak içeriğinde ek olarak yüksek emilim ile bioyararlanım sağlayabilen peptit formda lösin,glutamin ve hindistan cevizi suyu ekstesi bulunmaktadır. Hindistan cevizi suyu, potasyum, sodyum, klorid ve karbonhidrat içeriği bakımından zengin bir besindir. Elektrolit bileşenleri ile birlikte vücudun sıvı dengesini koruyarak antrenman sırasındaki kondisyonun düşmesini önlemeye yardımcı olabilir. Dengeli ve özel bir içeriğe sahip olan Grenade Defend BCAA, antrenmandan önce, antrenman esnasında veya sonrasında tercih edilebilecek bir üründür. Grenade Defend BCAA 345 Gr' in dikkat çeken özellikleri: - Her serviste 7 gram mikronize BCAA içeriği - Ek olarak 100'er mg peptid formda lösin ve glutamin ilaveli - Hindistan cevizi suyu tozu (coconut water) ve elektrolit bileşenlerinden oluşan hidrasyon karışımı - Kompleks B vitamini içeriği - Protein sentezlenmesi için geliştirilmiş Nitrit Oksit düzeyi - Şeker içermez. - Fermente edilmiş BCAA, vejetaryen kullanımına uygundur. Not: Ürünün içinde ölçek ve huni bulunmaktadır. Ürün İçeriği 390 Gram Servis Miktarı : 2 Ölçek (13 g) Servis Sayısı : 30 1 Servis Üründe % Günlük Değer* 44kcal 2 % Enerji 0,0g 0 % Yağ 0,0g 0 % Doymuş Yağ 1,4g 1 % Karbonhidrat 0,2g 0 % Şeker 1,2g 5 % Lif 7,9g 16 % Protein ** Tuz 7.000mg ** BCAA 3.400mg ** Lösin 100mg ** Peptit Form Lösin 1.750mg ** İzolösin 1.750mg ** Valin 900mg ** Glutamin 100mg ** Peptit Form Glutamin Hidrasyon Karışımı 500,0mg ** Hindistan Cevizi Suyu Tozu 325mg ** Elektrolit Karışımı ** Sodyum Sitrat ** Magnezyum ** Monopotasyum Fosfat 7mg 87 % C Vitamini (Askorbik Asit) 2,9mg 268 % B1 Vitamini (Tiamin) 5,0mg 31 % B3 Vitamini (Niasin) 4,1mg 294 % B6 Vitamini (Pridoksin HCl) 0mcg 6 % B12 Vitamini (Siyanokobalamin) * Değerler 2000 kcal/gün üzerinden hesaplanmış olup, cinsiyete, yaşa ve fiziksel aktiviteye göre değişebilir. ** Günlük değerler saptanamamıştır.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromalı
  • Form Toz
  • Paket İçeriği 251 - 499
  • Hedef Kas Kütlesi
  • Çeşit BCAA
Geri Bildirim Ver