Griffonpet Sesli Kedi Topu Oyuncak Çapı 8cm

107,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Griffonpet Sesli Kedi Topu Oyuncak Çapı 8cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: griffonpet Satıcı Ünvanı: FARUK OKTAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6380373269
    Bu ürün griffonpet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Griffonpet sesli kedi topu ile kedileriniz oyalanmak istedikleri zaman bu topla oynayarak eğlenme ihtiyaçlarını büyük oranda gidereceklerdir. Üstelik içinde bulunan zil ile kedilerinizin odağı sürekli bu sesli top üzerinde kalacak ve ilgileri uzun süre kesilmeyecektir. Kedilerinizin bazı anlarda sizi rahat bırakmalarını istersiniz. Bunun için bire bir olan bu sesli kedi topu kedinizin sizi rahat bırakmasını istediğiniz anlarda biraz sallayıp kedinizin dikkatini çektikten sonra ona doğru atarsanız kediniz o top ile oyalanmaya başlar. Rahatlıkla işinizi bu sayede halledebilirsiniz. Bu oyuncak ile kedinizi oynattıktan sonra kedileriniz yorulacağından daha sakin bir hale bürünecektir. Aynı zamanda bu oyuncak ile kediniz ile güzel vakit geçirdiğinizde kediniz saldırgansa eğer saldırganlığı geçecektir. İçinde bulunan zil ile çıkan ses kediniz onu canlı bir hayvan olarak algılayıp içinde bulunan avlanma iç güdüsünü top ile oynayarak tatmin edecektir. Bu sesli kedi topu kediniz için en güzel hediyelerden biridir. Bu topun kedinizin sağlığı açısından herhangi bir sakıncası bulunmamaktadır. Üründe kullanılan malzeme kedi ısırmalarına karşı dayanıklıdır. Kediler meraklı canlılar olduklarından dolayı topun içinde bulunan zil, sesiyle kedinizin merakını uyandıracaktır. Kedilerin bu tarz oyuncaklarla oynaması onların kas ve iskelete sistemini geliştirir ve kilo problemlerinin önüne geçebilir. Bu oyuncak sayesinde kedinizin hem günlük sporunu yaptırmış olursunuz hem de kedinizle kaliteli vakit geçirirsiniz. *Ürün rengi farklı ekranlarda daha koyu veya daha açık bir tonda gözükebilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil
  • Ürün Tipi Top Kedi Oyuncakları
Geri Bildirim Ver