Groomed Argan Yağı Saç Serumu

800 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL

Ürün Bilgileri

Groomed Argan Yağı Saç Serumu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GROOMED Satıcı Ünvanı: FUER KOZMETİK BİLİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0595008036900016 Vergi Kimlik Numarası: 5950080369
    Bu ürün GROOMED tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Groomed Argan Saç Serumu 50ml Groomed Argan saç serumumuz içeriğinde yüksek oranda pharma kalite argan yağı, macadamia oil, keratin ve saçları besleyici ve canlılık katan protein ve mineraller içerir. Piyasada argan yağı adı altında içeriğinde %1 bile argan bulunmayan kalitesiz ürünler satılmaktadır. Groomed Argan serumuz tüm saç tipleri için uygundur. Özellikle kuru yıpranmış ve uzamayan saçlar için şiddetle tavsiye edilir. Saç uzamasına yardımcı bir üründür. Düzenli kullanımlarda ayda 2 cm fazladan saçlarınızın uzamasını sağlar. Groomed Argan Yağı Yararları Argan yağı kurumuş saç tellerini nemlendirir bakım yapar. Yağ üreten saç derisindeki sebum seviyesini dengeye getirir. Bu sayede saçlar çabuk yağlanmaz. Saçlarınıza mükemmel canlılık ve parlaklık kazandırır. Cansız ve mat görünen saçlarınıza ışıltı ve güç verir. Saçlarınızda uzun süreli bir yumuşaklık sağlar. Saçı ısı ile şekillendiricilerin yıpratıcı etkilerine karşı korur. İnce telli saçlara sahip olanların saçlarına hacim kazandırır. Saçların dolanmasına engel olur, saçların kolay şekil almasını sağlar. Fön öncesinde uygulandığında saçın kolay şekil almasını sağlar. Fön sonrasında kullanıldığında saçınıza mükemmel parlaklık ve ipeksi bir görünüm kazandırır. Güneşin zararlı ışınlarına karşı saçlarınızı korur. Hafiftir ve saçlarda kalıntı bırakmaz. Gün boyu saçınızda hoş bir koku bırakır. Günlük kullanıma uygundur. INGREDIENTS:Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Squalene, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Linalool, Limonene, Citronellol, Geraniol Groomed Argan Yağı Uygulama Nemli saça uygulamak için avucunuza birkaç damla argan yağı damlatın saçınızın boy ve uçlarına sürünüz. Sonrasında ister kendi halinde kurumaya bırakın isterseniz şekillendiriciler ile saçarlınızı şekillendiriniz. Ekstra parlaklık ve elektiriklenmeyi önlemek için avucunuza birkaç damla argan yağı damlatın saçınızın boy ve uçlarına sürünüz. Saçlarınızdaki elektiriklenme ve kabarma kaybolacak saçarlınıza ipeksi bir görünüm ve parlaklık verecektir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 0-99 ml
  • Etki Elektriklenme Karşıtı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver