Grootland 300 Cm 2.sınıf Ahşap Düz Lambiri

2.600 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Grootland 300 Cm 2.sınıf Ahşap Düz Lambiri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Grootland Satıcı Ünvanı: İPEKGÜL ORMAN ÜRÜNLERİ NAKLİYAT İNŞAAT TURİZM HAYVANCILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0479008056900019 Vergi Kimlik Numarası: 4790080569
    Bu ürün Grootland tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lambiri birbirine geçen ahşap kaplama malzemelerine verilen isimdir. Lambirilerimizi Süper, 1. Sınıf ve 2. Sınıf olarak budak oranına göre sınıflandırmaktayız. Ürünlerimizin tamamında 2.sınıflarımızı sarı şerit ile paketlemekteyiz. Tüm işlenmiş ürün çeşitlerimizde fırın kurutma tekniği uygulanmaktadır. Fırınlanmış ürünlerimizi 8-12 derece neme kadar düşürdükten sonra işlemekteyiz. Fiyatlar 1 Paket İçindir.
  • 1 Pakette 10 adet lambiri bulunmaktadır.
  • Lambiri boy çeşitlerimiz mevcuttur. Siparişinizi verirken açıklamadaki ölçülere dikkat ediniz.
  • Fotoğraf çekimindeki ışık ve kontrast farklılıklarından dolayı minimum da olsa ürünlerimizde renk ve desen farklılığı olabilir.
  • Ürünlerimizin hiçbirinde sağlığa zararlı madde kullanılmamaktadır.
  • 300cm 2.Sınıf Ahşap Düz Lambirinin Kapladığı Alan : 2,3 m2 2.Sınıf Ahşap Düz Lambiri Özellikleri: Fırınlama: Yapılmıştır. Budak Adedi: Ürüne göre 3-5 adet bulunmaktadır. Düşen Budak: Bulunmamaktadır. Delik: Bulunmamaktadır. Yeşermiş Kısım: Bulunmamaktadır. Reçine: Bulunmamaktadır. Çürük: Bulunmamaktadır. Yüzey Görünümü: Düz lambiri Kullanım Alanı: İç veya Dış mekanlarda Ağaç Türü: Kızılçam Üretim Yeri: Isparta
Geri Bildirim Ver

Grootland 2. Sınıf Ahşap Düz Lambiri Çeşitleri Trendyol'da!

Ahşap lambiri, iç ve dış cephe duvarlarını kaplamak için sık tercih edilen bir üründür. Grootland 300 cm ahşap lambiri, söz konusu işlevi başarıyla yerine getirir. Doğal ahşap rengiyle yaşam alanlarına modern bir hava katar. Tasarım detayları sayesinde pratik bir şekilde kullanılır. Yüzeyinde herhangi bir delik ve pürüz bulunmaz. Söz konusu pürüzsüz yüzeyi kullanım sırasında da korumaya devam eder. Dış etkenlere karşı dayanıklı bir özellik taşır. Son derece uzun ömürlü bir üründür.

  • Ağaç Türü: Kızılçam
  • Pakette 10 adet lambiri bulunur.
  • Uzunluk: 300 cm

2.sınıf Ahşap Düz Lambirinin Özellikleri Nelerdir?

2.sınıf Ahşap Düz Lambirinin Özellikleri Nelerdir?

Grootland 300 cm ahşap lambiri, sahip olduğu ölçülerle dikkatleri üzerine çeker. Bu ahşap lambirinin uzunluğu 300 cm, eni ise 76 mm'dir. Ayrıca 18 mm değerinde yüksekliği bulunur. Bahsi geçen ölçüleri sayesinde büyük alanları kaplama işlevini başarıyla yerine getirir. Ürünün birbirine geçebilen bir tasarımı bulunur. Böylece paket içerisindeki 10 adet lambiriyi birleştirmek kolay hâle gelir. Grootland 300 cm 2.sınıf ahşap düz lambiri, iç ve dış mekânlara uyum gösterir. Sıvı temasından dolayı yüzeyinde herhangi bir yıpranma meydana gelmez. Farklı hava koşullarına karşı dayanıklı bir özellik gösterir. Bu sayede dış duvarların kaplamasında da rahatlıkla kullanılır. Söz konusu ahşap lambirinin doğal bir rengi bulunur. İç duvarlarda kullanıldığında son derece estetik bir görünüm sağlar. Hızlı temizlendiği için de işlerinizi kolaylaştırır. İlgili ürünü farklı ortamlarda kullanabilirsiniz.

2.sınıf Ahşap Düz Lambiri Ne Amaçla Kullanılır?

2.sınıf Ahşap Düz Lambiri Ne Amaçla Kullanılır?

Grootland 300 cm ahşap lambiri, farklı amaçlar doğrultusunda kullanılır. Pürüzsüz bir yüzeyi olduğu için duvarlarda sık tercih edilir. Doğal ahşap rengini yaşam alanlarınıza uygulama şansı verir. Bu ürünü iç mekânların tavanını kaplamak için de kullanabilirsiniz. Birbirine geçen bir tasarımı olduğu için söz konusu alanları kısa sürede kaplama şansı verir. Yeterince sabitlendiğinde uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanılır. Dilerseniz zeminlerde de bu ahşap lambiriyi tercih edebilirsiniz. Bahsi geçen alanların hepsini ahşap lambiri yapmak, yaşam alanlarınızda uyumlu bir görünüm oluşturur. Grootland 300 cm ahşap lambiri, her türlü hava koşuluna uyum sağlar. Neme dayanıklı olan bu ürün balkon ve teras gibi alanlarda da kullanılır. Yağmur ve kar gibi hava koşullarından etkilenmediği için kullanıcıları memnun eder. Grootland ahşap lambiriyi evinizin farklı alanları için tercih edebilirsiniz.

2.sınıf Ahşap Düz Lambiri Kaliteli midir?

2.sınıf Ahşap Düz Lambiri Kaliteli midir?

Grootland 300 cm ahşap lambiri, yüksek kalite standartlarını karşılayan bir üründür. İlgili üründe materyal olarak kızılçam ağacı kullanılır. Fırınlama tekniği kullanıldığı için bu ağacın doğal dokusu korunur. Bu sayede kullanıldığı alanda estetik bir duruş sergiler. Söz konusu ahşap lambirinin pürüzsüz bir yüzeyi bulunur. Yüzeyinde herhangi bir reçine ve çürüme bulunmaz. Duvara dokunduğunuzda elinize rahatsız edici unsurların gelmesini önler. Ayrıca renk eşitliği olan bir duvar elde etmenizi de mümkün kılar. Grootland 300 cm 2.sınıf ahşap düz lambiri, son derece pratik bir şekilde temizlenir. Fırınlandığı için ıslak bezle silinse dahi yüzeyinde yıpranma meydana gelmez. İlk günkü doğal renk tonlarını korumaya devam eder. Böylece temizlik sırasında işlerinizi kolaylaştırır. İlgili ahşap lambiride sağlığa zararlı maddeler kullanılmaz. Yaşam alanlarınızda gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir üründür. Dilerseniz Grootland 300 cm 2.sınıf ahşap düz lambiri yorumlarını ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Söz konusu ürünü online alışverişin beğenilen adresi olan Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.