Grundig CG 6860 Tost Makinesi

1.150 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Grundig CG 6860 Tost Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEVİN PAZARLAMA SAN.TUR.TİC.LTD.ŞTİ Satıcı Ünvanı: SEVİN PAZARLAMA SANAYİ TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 765008161400019 Vergi Kimlik Numarası: 7650081614
    Bu ürün SEVİN PAZARLAMA SAN.TUR.TİC.LTD.ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1800W motor gücüne sahip olan döküm tost makinesi 4 farklı ısı kademesi ile pişirme işlemi yapar.
  • Grundig tost makinesi kilitleme mandalı sayesinde konforlu kullanım sağlar.
  • Grundig CG 6860 tost makinesi yağ toplama haznesi ile daha az yağ kullanarak çalışır. Böylelikle yağ tasarrufu sağlamanıza yardımcı olur.
  • Geniş hazneli 6 dilim tost makinesi tek seferde 6 tane tost hazırlayabilir.
  • Gri tost makinesi ızgara ve tost olarak iki farklı fonksiyonda kullanma uygundur.
  • Çıkarılabilir plakalı tost makinesi yanmaz yapışmaz plakaları ile kolaylıkla temizlenebilir. Aynı zamanda plakalarını çıkararak yıkayabilirsiniz.
  • Tost makinesi 1800 Watt güçlü motoru ile düz ve oluklu pişirme yapmanızı sağlar.
  • Grundig CG 6860 tost makinesi 180 derece ızgara olabilme özelliğiyle de kullanılır. Böylelikle ızgara tarzında pişirmek isteyeceğiniz yiyecekleri de yüksek ısıda pişirebilirsiniz.
  • CG 6860 Grundig 21 CM derinlik, 41 CM yükseklik ve 38 CM genişlik ölçüleri ile şık bir tasarıma sahiptir.
  • Demir döküm plakalı tost makinesi 4.5 KG ağırlığındadır.
  • Yanmaz tutma yeri sayesinde pişirme işlemi tamamlandıktan sonra kapağını açarak rahatlıkla kullanabilirsiniz. Aynı zamanda gizli menteşe ve yanmaz yapışmaz kaplama gibi farklı özelliklerinden de faydalanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1501 - 2000 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Döküm
  • Renk Gri
  • Izgara Özelliği Var
  • Ekmek Dilim Kapasitesi 6+
  • Isı Ayarı 4 Kademeli
  • Plaka Kullanımı Çift Yönlü
  • Çıkarılabilir Plaka Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Grundig CG 6860 Tost Makinesi

Grundig CG 6860 Tost Makinesi

Kahvaltıların ve ara öğünlerin vazgeçilmezi olan tostları kaliteli bir tost makinesinde yapmak lezzet açısından önemli bir faktör olmaktadır. Tost makinesi ile sadece tost değil birçok yemek hazırlanılabilmektedir. Grundig CG 6860 tost makinesi ile birbirinden lezzetli tostlar hazırlayabilirsiniz. Tost makinesi özelliğinin yanı sıra ızgara olarak da kullanılabilmektedir. Et, balık, sebze gibi gıdaları da rahatlıkla pişirmenizi sağlamaktadır.

  • Quantcoat Kaplama Teknolojisi
  • Izgara Özelliği
  • Çift Yönlü Plakalar

Izgara Özelliği de Bulunan Grundig CG 6860 Tost Makinesi

Izgara Özelliği de Bulunan Grundig CG 6860 Tost Makinesi

Tost makinesi sabah pratik kahvaltılar ve pratik ara öğünler hazırlayabilmek için sıklıkla tercih edilmektedir. Grundig CG 6860 tost makinesi ileri teknoloji ile tasarlanmıştır. Kullanan kişilere keyifli bir deneyim yaşatmak için farklı özelliklere sahiptir. 2000 Watt gücü ile tost makinesinin hızlı ısınmasına yardımcı olmaktadır. Bunun yanı sıra 4 adet kademeye sahiptir. Böylelikle dilediğiniz kademede kullanabilirsiniz. Plakaları çıkarılabilir haldedir. İstediğinizde plakaları yerinden çıkarabilir ve kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra plakalar çift taraflı şekilde kullanılabilme özelliğine sahiptir. Tost makinesinde yapılan yemek hazırlıklarında çoğunlukla yağ kullanılmaktadır. Birkaç kullanımdan sonra yağ birikmeye başlamaktadır. Bu yüzden tost makinesinde yağ toplama haznesi yer almaktadır. Böylelikle hazneyi dolduğu zaman rahatlıkla temizlemeniz mümkün olmaktadır. Tost makinesini ızgara yapmak için de kullanabilirsiniz. 180 derece açılabilen yüzeyleri sayesinde et, balık gibi yiyecekleri farklı sıcaklıklarda pişirebilirsiniz. Et, balık ve sebze gibi yiyeceklerin pişme derecesi farklıdır ve Grundig tost makinesi bu pişme derecelerine ayarlanabilmektedir. Grundig CG 6860 tost makinesi yorumlar ve değerlendirmeleri sayfamızda kolaylıkla bulabilir ve ürünü inceleyebilirsiniz.

Quantcoat Teknolojisi ile Grundig CG 6860 Tost Makinesi

Quantcoat Teknolojisi ile Grundig CG 6860 Tost Makinesi

İlerleyen teknoloji ev aletleri üzerinde de etkisini göstermektedir. Grundig 6860 tost makinesi Quantcoat teknolojisi ile donatılmıştır. Quantcoat teknolojisi makinenin 7 kat daha dayanıklı olmasını sağlayan kaplama teknolojisi olmaktadır. Bu kaplama aşınma ve çizilme gibi sorunlara karşı dayanıklılık sağlamaktadır. Böylelikle tost makinesini uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanmanıza yardımcı olmaktadır. Quantcoat teknolojisi ile hazırlanmakta olan plakalar çift yönlü kullanım özelliğine sahiptir. Bunun yanı sıra kolayca çıkarılabilmektedir. Plaka temizliğini de kolayca halledebilirsiniz. Tost makinesinin sahip olduğu plakalar oldukça geniştir. Aynı anda 6 dilim koyulabilen kapasiteye sahiptir. Böylelikle tost yaparken ya da başka bir dilimli gıdayı pişirirken zamandan tasarruf edebilirsiniz. Grundig CG 6860 space gray tost makinesi rengi ile de oldukça şık bir görünüme sahiptir. Mutfağınızın bir köşesinde tüm dikkatleri üzerinde toplayabilen kalitede Grundig tost makinesi ile birbirinden lezzetli tostlar yapabilirken aynı zamanda et, balık gibi gıdaları da pişirebilirsiniz. Kilitleme mandalı sayesinde tost makinesini bastırmanıza gerek kalmamaktadır. Mandal mekanizmasını kilitleyerek maksimum bastırma gücünü elde edebilirsiniz.

Gelişmiş Özellikleri ile Grundig CG 6860 Tost Makinesi

Gelişmiş Özellikleri ile Grundig CG 6860 Tost Makinesi

Grundig CG 6860 tost makinesi oldukça işlevsel ve pratik bir ürün olmaktadır. Quantcoat kaplama teknolojisine sahip olan tost makinesi 7 kat daha dayanıklıdır. Aşınmaya karşı dirençli niteliğe sahip tost makinesi uzun yıllar kullanılabilmektedir. Bu açıdan verimli ve ergonomik olan tost makinesi ile birbirinden lezzetli yemekler hazırlayabilirsiniz. 180 derece açılabilmekte olan yüzeyleri ve aynı zamanda ayarlanabilmekte olan sıcaklık işlevi ile et, balık ve sebze gibi yiyecekleri ızgara yapabilirsiniz. Farklı pişme derecelerine sahip olan et, balık gibi yiyecekleri tost makinesinin sıcaklığını ayarlayarak kolayca pişirebilmeniz mümkündür. Bunun yanı sıra makinede 4 adet ısı kademesi yer almaktadır. Ayrıca plakalar çift yönlüdür ve bununla birlikte çıkarılabilir özelliğe sahiptir. 6 dilim kapasitesine sahip Grundig tost makinesi yağ toplama haznesi ile avantaj sağlamaktadır. Grundig CG 6860 tost makinesi yorum ve değerlendirmelerini sayfamızda kolaylıkla inceleyebilirsiniz. Tost ve ızgara yapabileceğiniz çok işlevli Grundig tost makinesi tercih etmek isteyeceğiniz bir ev aleti olabilir. Avantajlı özellikleri ile Grundig CG 6860 tost makinesi Trendyol’da. Siz de hemen sipariş verebilirsiniz.