Grundig KMP 8650 S 1000 W 4 lt Mutfak Şefi

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.900 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.150 TL12.262 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.999 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Grundig KMP 8650 S 1000 W 4 lt Mutfak Şefi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HARMONY STORE Satıcı Ünvanı: BERAT ÇAĞLAR ERDEM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3430355039
    Bu ürün HARMONY STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Grundig KMP 8650 S 12 farklı hız ayarı ile üstün performans sağlar. 4600L geniş hacme sahip model döküm gövdeden oluşur.
  • Döküm stand mikser farklı aksesuar seçenekleri ile çok amaçlı kullanım sağlar. Çırpma, yoğurma ve karıştırma aparatlarıyla farklı işlemler için kullanılır.
  • Paslanmaz çelik gövdeye sahip Grundig KMP 8650 S kitchen machine / mutfak şefi kolay taşınabilir.
  • KMP 8650 S sıçratma önleyici başlık ile temiz bir kullanım sağlar. 2.2W hamur kapasitesi ile işlem yapar.
  • Grundig KMP 8650 S mutfak şefik kaymayı önleyici ayakları sayesinde konforlu kullanım imkanı sağlar. Zaman ayarlayıcı özelliği ile yaptığınız işlemin bitişini haber vererek tam ölçüsünde yoğurma ve çırpma gibi işlemler yapmanıza olanak tanır.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Metal
  • Renk Gri
  • Hacim 1 - 2 L
  • Hamur Kancası Var
  • Hız Ayarı 3 Kademeli
  • Zamanlayıcı Var
  • Tema / Stil Modern
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Grundig Kmp 8650 S Kitchen Machine / Mutfak Şefi

Mutfakta en çok tercih edilen ürünlerden biri de mutfak şefidir. Mutfak şefi, harika lezzetler yaratabilen, karıştırma, çırpma ve yoğurma gibi pek çok işlemi kolaylıkla yapmaya yardımcı olacak tam profesyonel bir mutfak makinesidir. Bu makine, karıştırıcı özelliği sayesinde kek, krep gibi tariflerin ve daha çok sıvı kıvamdaki hamurların homojen bir şekilde hazırlanmasına yardımcı olur. İçerisindeki aparatlar, daha yoğun kıvamdaki hamurları kısa bir sürede pişirilecek kıvama getirmektedir. Daha az emek harcayarak en iyi sonucun alınmasını sağlar. Grundig Kmp 8650 S, paslanmaz çelik yüzeyi ile sağlam ve şıktır. Dijital göstergeye ve zamanlayıcıya sahip bu mutfak şefi, akıllı ve teknolojik bir mutfak yardımcısıdır. 1000 Watt güce sahip olan bu Grundig Mutfak Şefi, hafif köpüksü karışımlardan yoğun hamurlara kadar bütün malzemelerle iyi bir performans sunar.

  • Paslanmaz Çelik Yüzeyi
  • Dijital Gösterge ve Zamanlayıcı Özelliği
  • Geniş Hazne

Grundig Kmp 8650 S ile Harika Lezzetler

Grundig Kmp 8650 S ile Harika Lezzetler

Grundig mutfak şefinin gövde malzemesi dökümdür. Hız ayarı ise 12’dir. Güç (Watt) 500-1500 Watt arasındadır. Ürünün garanti süresi 2 yıldır. Garanti tipi ise resmi distribütör garantilidir. Bu mutfak şefi, gri renklidir ve hacmi 1,5 - 5 L’dir. Grundig Mutfak Şefi, 4.600 ml’lik geniş bir hazneye sahiptir. Bu geniş haznesiyle miktarı yüksek olan malzemeleri kolay bir şekilde karıştırma, yoğurma ve çırpma imkanı sunar. Bununla birlikte bu ürünün zamanlama özelliği de bulunmaktadır. Grundig Mutfak Şefi, zamanlama özelliği ile belirlenmiş olan karıştırma süresi bittiğinde otomatik olarak durur ve işlem sonlanır. Bu ürünün zamanlayıcı özelliği, karışımın ne kadar yoğurulduğunu ve çırpıldığını da göstermektedir. İstenilen zamanda duraklatma özelliği ile zamanında ek gıda eklenebilir. Ayrıca otomatik kablo sarma sistemi ile düzensizlik ve kablo karışıklığı da yaratmaz.

Kmp 8650 S Kitchen Machine Teknolojisi

Kmp 8650 S Kitchen Machine Teknolojisi

Her mutfak şefi modeli, özelliklerine uygun şekilde kullanılmaktadır. Her modelin özellikleri ve tuşları birbirinden farklı olabilmektedir. Mutfak şefinin içerisine yapılacak tarife uygun olarak malzemeler yerleştirilir. Sonrasında gerekli aparatı makinenin ucuna takarak çırpma işlemine başlanır. Bu makine ile iyi bir sonuç elde etmek mümkündür. Mutfak şefinin karıştırma hazne kapasitesi 4 L’dir. Paslanmaz çeliktir. Ürünün yoğurma, çırpma ve karıştırma ucu bulunmaktadır. Ayrıca kayma önleyici ayak ve zaman ayarlayıcısı da vardır. Karıştırma teknolojisi ekseneldir. Dişli sistemi metaldir. Ürün sıçratma önleyici bir başlığa da sahiptir. Hamur kapasitesi 2.2’dir. Kablo sarıcısı vardır. Kek kapasitesi 2.72 kg’dır. Hamur unu kapasitesi 0,75 kg, yumurta beyazı kapasitesi ise 12’dir. Bu ürünün derinliği 22.5 cm’dir. Genişliği 38 cm, yüksekliği 35 cm, ağırlığı 9.05 kg ve ambalajlı ağırlığı 10.06 kg’dır.

Grundig Kmp 8650 S Kitchen Machine Fiyatları ve Yorumları

Grundig Mutfak Şefi ile Uzun Ömürlü Kullanım

Hamur yoğurma işlemi yorucu ve zor olabilir. Bu alanda yardımcı olacak çeşitli ürünler oldukça etkilidir. Hamurun homojen olarak yoğurulması için tasarlanmış olan aparatlar, havayı hamurun içine hapseder. Böylece hamurun mayalanmasını ve iyice kabarmasını sağlar. Aynı zamanda mutfak şefi, kek hamuru gibi yoğun bir kıvama sahip ürünleri bile topaklanma yapmadan karıştırmaya yardımcı olur. Mutfak şefleri boyut olarak fazla yer kaplamaz. Göze hitap eden görüntüsü ile mutfağa şıklık katılmasını sağlar. Dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım imkanı sunan bu mutfak şefi ile zamandan tasarruf edilebilir. Mutfak şefini temizlemeden önce ilk olarak fişten çıkarmak gerekir. Hafif nemli bir bez ile gövdesi silinip kurulanabilir. Makinenin her aparatının elde yıkanması tavsiye edilmektedir. Çamaşır suyu ya da tel doğrudan ürüne temas ettirilmemelidir. Böylece uzun bir süre kullanılabilir. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Grundig Kmp 8650 S kitchen machine / mutfak şefi kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilir, ürünü indirimli ve uygun fiyat avantajlarıyla Trendyol'dan satın alabilirsiniz.