Gübretaş 20.20.20me Iz Elementli Azot Fosfor Potasyum Çiçek Bitki Kök Güçlendirici Toz Npk Gübre 5kg

529,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gübretaş 20.20.20me Iz Elementli Azot Fosfor Potasyum Çiçek Bitki Kök Güçlendirici Toz Npk Gübre 5kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEREKET TARIM TİCARET Satıcı Ünvanı: BEREKET KİMYEVİ GÜB.TAR.MAK.VE İLAÇ NAK. İNŞ.DAY. TÜK. MAL.GIDA PETROLSAN.TİC.LTD.ŞTİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0513015745900011 Vergi Kimlik Numarası: 5130157459
    Bu ürün BEREKET TARIM TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BU ÜRÜN FEAGRO - DEMİR GÜBRE KALİTESİYLE GÖNDERİLMEKTEDİR.
  • GÜBRETAŞ 20-20-20 +ME Azot, fosfor ve potasyumca zengin, iz elementli besin maddeleri karışımıdır. Kök sistemini güçlendirir. Dal, yaprak ve sürgün gelişimini artırır, bodur gelişimi önler. Bileşiminde bulunan iz elementler (çinko, demir, bakır, mangan) ile büyüme ve gelişmeyi destekler. Güçlü ve sağlıklı yeşil aksam meydana getirir. Eş zamanlı ve kuvvetli çiçeklenmeyi teşvik ederek verim artışı sağlar. Sebzeler ve meyve ağaçlarında tomurcuk ve çiçek oluşumu, meyve bağlama ve meyve kalitesini (şekerler, proteinler, vitaminler, organik asitler, aroma maddeleri vs.) artırır. Olumsuz yetişme koşullarına, hastalıklara ve hububatlarda yatmaya karşı dayanıklılık sağlar. Yaprak ve meyve dökülmelerini en aza indirir. İlk gelişme dönemlerinden hasada kadar kullanılması tavsiye edilir. NOT: Yapraktan uygulama dozları 10-15 gün ara ile, damla sulama dozları ise haftalık olarak uygulanır.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 5 L
  • Ağırlık 5 Kg
Geri Bildirim Ver

Gübretaş 20.20.20 Me Azot Fosfor Potasyum İçerikli Gübre 5 kg

Gübreler, bitkilerin gelişimi için oldukça önemli olan ve sıklıkla ihtiyaç duyulan ürünlerdendir. Özellikle azot, fosfor ve potasyum içerikli bu ürünler bitkilerin ihtiyacı olan besin maddelerini bir arada bulundurur. Bu zengin içerikli çeşit, bitki yetiştiricilerin özellikle tercih ettikleri ürünlerdendir. Ekinlere çoklu bakım ve besin desteği sağlayan Gübretaş gübre, bitkilere harcayacağınız işlem zahmetinden de sizi kurtarır. Ürün, meyve veya sebzeye uyguladığında kısa sürede bitkilerdeki olumlu etkisi gözlemlenir. Bitkilerin kök sistemlerini güçlendirir, gelişimlerini ve verimi artırır. Bitkilerin daha sağlıklı ve dayanıklı olmasını sağlar. Ürün; özellikle gelişim döneminde ekinlerin artan azot ihtiyacını karşılar. Mahsullerin kalitesi artırır ve raf ömrünün uzatır. Bitkilerin zorlu şartlara karşı dayanıklı olmasını sağlar ve birçok bitkinin yetiştirilmesinde kullanılır.

  • Azot, fosfor ve potasyum zengini
  • Verim ve dayanıklılığı artırıcı etki
  • Bitki gelişimini destekleme

Gübretaş Azot Fosfor Potasyum İçerikli Gübre Özellikleri

Gübretaş Azot Fosfor Potasyum İçerikli Gübre Özellikleri

Bu ürün, harmanlanmış NPK içerikli bir üründür. Yani; azot, fosfor ve potasyum elementi maddelerin karışımıdır. İçerisinde %20 azot, %20 fosfor ve %20 oranında potasyum bulunur. İçerisindeki bu maddeler, bitkilerin gelişimine oldukça faydalıdır. İçerisindeki bu elementlerin dışında; çinko, demir, bakır ve mangan da içerir. Tüm bu elementlerle sağlıklı ve güçlü bitki yetiştirmenizi sağlar. Bu ürün, oldukça sevilen ve müşteriler tarafından kullanılan bir üründür. Ürünün çok geniş bir kullanım alanı vardır. Neredeyse tüm sebze ve meyve yetiştiriciliğinde kullanılır. Tüm meyve ağaçlarında, fidan ve fide dikiminde, mısır, patates, soğan, sarımsak, ayçiçeği, fındık ve diğer tarla ürünlerinde ayrıca süs bitkilerinde de kullanılır. Gübretaş 20.20.20 me azot fosfor potasyum içerikli gübre 5 kg tüm bu özellikleri ile oldukça tercih edilen bir üründür.

Gübretaş Azot Fosfor Potasyum İçerikli Gübre Faydaları

Gübretaş Azot Fosfor Potasyum İçerikli Gübre Faydaları

İçerisinde bulunan elementler, bitki gelişimi için hayati önem taşıyan elementlerdir. Azot; bitkilerin; kök ve gövde gelişiminde önemli rol oynar. Bitkiler; aldıkları bu azot desteğiyle güçlü bir köke kavuşurlar ve böylece büyümeleri daha hızlı ve gelişimleri de yeterli olur. Fosfor; bitkinin kökündeki büyümeyi hızlandırır. Hızlı bir şekilde çiçek açmasını ve meyvelerin daha kaliteli olmasını sağlar. potasyum; Bitkilerin yeşil bölümlerinin sağlığı için gereklidir. Ekinleri zor koşullara dayanıklı hale getiren bir elementtir. Hastalıklardan ve zararlılardan korumaya yarar. Potasyum eksikliğinde bitkinin yaprakları sararır ve meyveleri küçük kalır. Bu ürün ile bütün bunların önüne geçilir. Gübretaş 20.20.20 me azot fosfor potasyum içerikli gübre 5 kg yorumları ve faydaları ile beğenilen bir üründür. Siz de bu ürün ile bitkilerinizin gelişimini kolayca destekleyebilirsiniz.

Gübretaş Azot Fosfor Potasyum Gübresi Fiyatı ve Kullanımı

Gübretaş Azot Fosfor Potasyum Gübresi Fiyatı ve Kullanımı

Bitkilerin gelişimini destekleyen, bitkileri dayanıklı hale getiren, verimi artıran bu ürün, tüm özellikleri ile öne çıkar ve çiftçiler ve bitki yetiştiricileri tarafından sıklıkla kullanılır. Ekinlerin gelişme dönemlerinden hasada kadar kullanılır. Neredeyse tüm bitkilerde kullanılıyor olması ayrıca büyük bir avantajdır. Bu ürünün bitki çeşitlerine göre farklı uygulama şekilleri vardır. Fide ve tohum ekimlerinde; ekim öncesinde, ağaçlarda ise tomurcuklanmadan 2-3 hafta önce kullanılır. Yapraktan uygulama 10-15 gün ara ile yapılır. Bunun dışında damla sulama dozları ise haftalık olarak yapılır. Gübretaş 20.20.20 me azot fosfor potasyum içerikli gübre 5 kg fiyatı bu ürünün içeriğine göre belirlenir ve size sunulur. Müşteriler tarafından beğenilen bir üründür. Siz de birçok faydası ve özelliğiyle dikkat çeken bu ürüne Trendyol'dan bütçenize uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.