Guerlain Mon Edp 100 Ml Kadın Parfüm 3346470131408

7.220 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Guerlain Mon Edp 100 Ml Kadın Parfüm 3346470131408

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BOYNER Satıcı Ünvanı: BOYNER BÜYÜK MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0520004396300013 Vergi Kimlik Numarası: 5200043963
    Bu ürün BOYNER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Guerlain Mon EDP 100 ml Kadın Parfüm Angelina Jolie'den ilham alan Mon Guerlain EDP, günümüzdeki güçlü, özgür ve şehvetli kadınlığa bir övgü niteliği taşıyor
  • taze oryantal koku, olağanüstü ham maddeler ile zenginleştiriliyor.Provence'de yetişen olağanüstü Carla Lavantası, görkemli ve zarifken
  • Tahitensis Vanilyası, cüretkârlık ve ferahlık vererek hoş bir tezatlık oluşturuyor
  • gün doğarken toplanan Zambak Yasemini, parfüme bütün inceliğini veriyor
  • sandalağacı kokuyu güçlendirerek gizem katıyor.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Guerlain Mon EDP 100 ml Kadın Parfüm

Koku, bir kişi hakkında ilk izlenimleri oluşturan önemli etkenler arasında ilk sıralarda yer alır. Bu özelliği sonucunda koku, çok sayıda kişinin oldukça titiz davrandığı faktörler arasında bulunur. Siz de koku konusunda hassas fikirleri olan kişilerden birisi iseniz Guerlain Mon EDP 100 ml kadın parfüm seçeneğini gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Ürün, çiçek ve odunsu kokuları sayesinde çok sayıda kadının sıklıkla tercih ettiği parfüm çeşitlerinden biridir. İçerisinde yer alan çiçeksi ve odun kokular dişiliği öne çıkartır. Aynı zamanda içeriği ile uyum sağlayan notaları, ürünün zarif ve hoş bir kokuya sahip olmasında rol oynar. Kişinin zarafet kazanmasında da oldukça büyük katkı payına sahiptir. Siz de etkileyici bir kokuya sahip olan bu ürünü inceleyebilirsiniz.

  • Kalıcı içerik
  • Etkileyici ve hoş koku
  • EDP tip

Etkileyici Guerlain Mon EDP 100 Ml Kadın Parfüm

Etkileyici Guerlain Mon EDP 100 Ml Kadın Parfüm

Guerlain Mon Guerlain EDP 100 ml kadın parfüm seçeneği, içerisinde bulunan esanslar sonucunda oldukça etkileyici ve hoş bir kokuya sahiptir. Parfüm içerisinde Zambak, Yasemin ve Sandal ağacı notaları bulunur. Zarif çiçeklerin bir arada başarılı uyumu, ürünün ön plana çıkmasına kaynaklık eder. Aynı zamanda parfüm içerisinde bulunan Sandal ağacı, odunsu bir koku oluşturulmasına yardımcı olarak ürünün marjinal tarz sergilemesinde rol oynar. Notalar birbirlerini tamamlayarak özgün bir kokunun oluşmasına katkı sağlar. Bu özelliği sonucunda ürün, öne çıkıp tam not almayı başarır. Mon Guerlain parfüm seçeneği, son derece zarif bir kokuya sahiptir. Zarif kokusu, çok sayıda kişinin zarafet kazanmasında büyük oranda rol sahibi olur. Siz de etkileyici çiçek kokuları ve zarif odun esansının başarılı birlikteliği sonucunda oluşan ürünü tercih edebilirsiniz.

Guerlin Mon EDP 100 Ml Kadın Parfüm Yorumları

Guerlin Mon EDP 100 Ml Kadın Parfüm Yorumları

Guerlain Mon EDP 100 ml kadın parfüm yorumları, ürünün etkileyici ve zarif bir kokuya sahip olduğunu gösterecek niteliklerdedir. Ürün, 100 ml olarak müşterileri sunulur. Bu açıdan ideal miktar özelliğine sahiptir. Bu sayede uzun süre kullanıma imkan verir. İdeal şişe boyutu sayesinde müşterilere taşıma esnasında büyük kolaylık sunar. Çantada rahat bir şekilde taşınabileceği gibi çeşitli ortamlara da götürülebilir. İdeal boyutu ile taşıma sırasında büyük avantaj oluşturur. Aynı zamanda ürünün öne çıkmasına yardımcı olan özelliklerinden biri de kalıcılık düzeyidir. Yüksek kalıcılık seviyesine sahip olan ürünü gün içerisinde sıklıkla tazeleme ihtiyacı duyulmaz. Bu sayede pek çok müşteri tarafından beğeni ile karşılanır. Guerlain mon EDP 100 ml kadın parfüm kullananlar üründen genel olarak memnundur. Siz de bu ürün için sipariş oluşturabilirsiniz.

Guerlain Mon EDP 100 Ml Kadın Parfüm Fiyatı

Guerlain Mon EDP 100 Ml Kadın Parfüm Fiyatı

Guerlain Mon EDP 100 ml kadın parfüm fiyatı; müşteri memnuniyetini kazanacak miktar aralığında yer alır. Ürün, EDP türe aittir. Bu özelliği sayesinde kalıcılık oranı müşteriler tarafından beğeni ile karşılanır. Aynı zamanda ürün, kalıcılığı kadar etkileyici kokusu ile de öne çıkar. Çiçeksi ve odunsu kokuların başarılı bir şekilde birleştirilmesi sonucunda üretilen ürün, çok sayıda kişinin ihtiyacının cevaplandırılmasına yardımcı olur. Değişik tarz ve imaja sahip pek çok müşterinin ortak noktada buluşmasına kaynaklık eder. İçerisinde yer alan zarif çiçek esansları, ürünün feminen bir etki oluşturulmasına yardımda bulunur. Bu özelliği sonucunda pek çok kişinin sıklıkla talep ettiği seçeneklerden biri haline gelir. Siz de EDP türüne ait olan ve 100 ml olarak müşterilere sunulan etkileyici ürünü Trendyol aracılığı ile hem hızlı hem kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.