Gülbenatural Gül Suyu Tonik 50 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gülbenatural Gül Suyu Tonik 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gülbenatural Satıcı Ünvanı: AAG KOZMETİK SAĞLIK VE GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0265069754500010 Vergi Kimlik Numarası: 2650697545
    Bu ürün Gülbenatural tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım Amacı : Gül özlü cilt toniği cildi temizler, arındırır ve rahatlatır. Ayrıca cildi nemlendirerek sıkılaşmasına ve doğal ışıltısını kazanmasına yardımcı olur. Tonikler isimlerini içinde bulunan taşlardan almıştır. Taşın enerjisi ile toniğin bakım etkisi birleştirilmiştir. Toniğiniz bittiğinde çıkartarak fonksiyonel kullanılabilir. Kullanım Şekli : Temizlenmiş cilde, nemlendirici öncesi ihtiyaç duydukça çalkalayarak sprey başlığı ile sıkınız. Yüz boyun ve dekolte uygulanabilir. Günlük cilt bakımızda kullanabilirsiniz. Gün içinde ihtiyaç duyuldukça uygulanabilir. İsteğe göre nemli pamuk ile yüz silebilir. İçindekiler : Gül çiçeği suyu. Bu Ürün Vegandır. Rituals by Gülben Ergen

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Tip Sprey
  • Ek Özellik Vegan
  • Kullanma Amacı Yatıştırıcı
  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver

Gülbenatural Gül Suyu Tonik 50 ml

Günlük hayatta daha iyi ve sağlıklı görünmeniz, cildinizin yaşlanmaması ve kendinize bakım yapmanız için çeşitli ürünler kullanmanız gerekir. Makyaj malzemeleri, cilt bakım ürünleri, temizlik kozmetikleri bunların başında gelen malzemelerdir. Bu ürünlerin kaliteli yapıda olması ve doğal içeriğe sahip olması başlıca özelliklerdendir. Gülbenatural gül suyu tonik 50 ml size ve cildinize sunduğu birçok özellik ile dikkat çeker. Ürünün içerisinde bulunan maddeler vegan kişilerin kullanımına uygundur. Doğal ve temiz içeriği ile cildinize zarar verebilecek kimyasal ürünleri barındırmaz. Her müşterinin kullanabilmesi için bu ürün tüm cilt tiplerine uygun şekilde tasarlanır ve sizlere sunulur. Sprey ağızlı tasarımı ile kolay ve pratik bir kullanım sağlar. Sprey şekli ile sıkım ve dozunu kendiniz ayarlayabilirsiniz. Birçok avantaj sunan bu toniği avantajlı fiyatı ile tercih edebilirsiniz.

  • Doğal içerik
  • Avantajlı fiyat
  • Sprey formüllü tasarım

Doğal İçeriğiyle Gülbenatural Gül Suyu 50 ml Özellikleri

Doğal İçeriğiyle Gülbenatural Gül Suyu 50 ml Özellikleri

Günlük yaşantınızda gönül rahatlığı ile kullanabilmeniz için özenle tasarlanan Gülbenatural gül suyu tonik tüm cilt tiplerine uygun yapısı ile dikkat çeker. Her yaştan ve cinsiyetten müşterinin kullanımına uygundur. Vegan formülü ile doğal ve hayvanlar üzerinde deney yapılmamış içeriğe sahiptir. Gül suyu barındıran toniğin amacı cildinizi yatıştırmak, sebumların oluşumunu engellemek ve cildinize gelen kirlerin hücre altına inmesini engellemek olur. 50 ml’lik sprey formüllü şişelerde sizlere sunulan bu ürün size ve cildinize uzun süreler eşlik etmeyi hedefler. Cildinizi fazla kirden ve yağdan arındırır, kullandığınız andan itibaren ferahlık sağlar. Ayrıca cildinizin sıkılaşmasına ve aydınlık görünmesine de yardımcı olur. Makyaj yapmadan önce bu toniği cildinize uygulayabilir ve cildinizin nefes almasını sağlayabilirsiniz. Siz de doğal içeriğe sahip bu ürünü tercih ederek cildinizde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatı ile Gülbenatural Gül Suyu 50 ml

Avantajlı Fiyatı ile Gülbenatural Gül Suyu 50 ml

Tüm cilt tiplerine uygun tasarımı ile her yaştan ve cinsiyetten müşteriye hitap eden bu gül suyu tonik fiyat olarak da sizi ve bütçenizi zorlamaz. Gülbenatural gül suyu tonik 50 ml fiyatı sizler düşünülerek avantajlı şekilde ayarlanır. Kaliteli yapısından ve doğal içeriğinden ödün vermeden uygun fiyatı ile ilgi görür. Fiyat performans bakımından müşteriler tarafından çok memnun kalınır. Ürünü kullanan ve satın alan müşteriler ürünü çok beğendiklerini ve fiyat performans olarak çevrelerine bu ürünü gönül rahatlığıyla önerdiklerini dile getirirler. Gülbenatural gül suyu tonik 50 ml kullananlar ürünün ciltlerine sağladığı ferahlıktan, doğallıktan ve aydınlık görünümden çok memnun kalırlar. Sprey formüllü şişe tasarımı ile size uzun süre eşlik eder. Siz de doğal içeriğinden ve kaliteli yapısından ödün verilmeden uygun fiyatlı oluşturulan bu ürünü cildiniz için tercih edebilirsiniz.

Etkili Gülbenatural Gül Suyu 50 ml Yorumları

Etkili Gülbenatural Gül Suyu 50 ml Yorumları

Her cinsiyetten ve yaştan kişilerin kullanımına uygun olarak tasarlanan yapısı ile dikkat çeken bu ürün avantajlı fiyatıyla da müşteriler tarafından sıkça tercih edilir. Gülbenatural gül suyu tonik 50 ml yorumları oldukça olumlu geri dönüşler içerir. Gül suyu toniğini satın alan ve kullanan müşteriler ürünün etkili içeriğinden hoşnut kalır. Yatıştırıcı etkiye sahip olması, doğal ve vegan içerikli olması, sprey formülünde olması ve avantajlı fiyatı ile satılması ürünün müşteriler tarafından memnun kalınan başlıca özelliklerindendir. Yorumlar kısmında her cilt tipine sahip olan müşterilerin ürün hakkındaki fikir ve deneyimlerini dile getirdiklerini görebilirsiniz. Gülbenatural gül suyu tonik 50 ml satın almadan önce yorumlar kısmına uğrayarak ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Siz de avantajlı fiyatı ile bu ürüne Trendyol’dan kolaylıkla ulaşabilirsiniz.