Gülsan Mega Derin Tencere 32 Cm

1.299 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.399,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL

Ürün Bilgileri

Gülsan Mega Derin Tencere 32 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BENİM MUTFAĞIM Satıcı Ünvanı: YAVUZHAN CANTÜRKOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5983908756000011 Vergi Kimlik Numarası: 2030319131
    Bu ürün BENİM MUTFAĞIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çok uzun ömürlü ve yüksek kaliteli 18-10 cr-Ni paslanmaz çelikten imal edilmiştir. 32 cm derin tencere

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Çelik
  • İç Materyal Çelik
  • Materyal Çelik
  • Renk Metalik
  • Parça Sayısı 1
Geri Bildirim Ver

Gülsan MG032 Mega Büyük Derin Çelik 32 cm Aşure Tenceresi

Büyük tencereler her evin olmazsa olmaz parçalarından biridir. Gülsan 32 cm mega büyük derin çelik aşure tenceresi evinizin bu ihtiyacını giderecek oldukça uygun bir alternatiftir. Aşure yapımında rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürün, istediğiniz miktardaki malzemeleri birbirine karıştırmanıza ve en iyi sonucu almanıza yardımcı olur. Bu geleneksel günlerde fazla miktarda aşure yaparak çevresindeki insanlara dağıtıp onları mutlu etmek isteyen herkesin yardımına koşan bir üründür. Sadece aşure yapımında değil süt kaynatma, yoğurt yapma gibi birçok farklı tarifle de kullanılabilir. Gülsan 32 cm mega derin çelik tencere, hem cebinize dost hem de işlerinizi kolaylaştıran bir ürün olması sayesinde bütün beklentilerinizi karşılamayı başarır.

  • Materyal: Çelik
  • Renk: Metalik
  • Hacim: 15,5 L

Gülsan Mega Büyük Aşure Tenceresinin Özellikleri Nelerdir?

Gülsan Mega Büyük Aşure Tenceresinin Özellikleri Nelerdir?

Gülsan 32 cm mega büyük derin çelik aşure tenceresi genişliğiyle kullanıcılara pişirme aşamasında kolaylık sağlar. Tencerenin derinliği 20 cm olarak belirlenmiştir. Taban kalınlığı ise 6 mm’dir. Tencerenin üzerinde gövdeye tam uyumlu bir şekilde oturan çelik kapağı mevcuttur. İki tarafında da zarif tasarımlı kulpu olan tencerenin dış kısmında buzlu görünüm sağlayan 3 adet şerit bulunur. Özellikle aşure dönemi boyunca insanların en çok ihtiyaç duyduğu bir üründür. Gülsan 32 cm metalik mega büyük derin çelik aşure tenceresi içerisine koyacağınız birbirinden çeşitli ürünleri kolayca karıştırmanıza ve pişirmenize yardımcı olur.

Gülsan Derin Çelik Aşure Tenceresi ile Neler Yapılabilir?

Aşurenin içerisinde çok çeşitli malzemelerin yer alması ve fazla yapılıp çevreye dağıtılması sebebiyle büyük bir tencere öncelikli bir ihtiyaç haline gelir. Gülsan 32 cm derin tencere, bu ihtiyacınızı üstün kalitesiyle karşılar. Gülsan 32 cm mega derin çelik tencere, sadece aşure yapımında değil yoğurt yapmak istediğiniz zamanlarda da en büyük yardımcınız olarak işlevini yerine getirir. Evde kendi yoğurdunu yapmak isteyen kullanıcıların da severek kullanabileceği bir üründür. Aynı zamanda fazla miktarda sütlaç yapmak isteyenler de süt kaynatmak için bu tencereyi gönül rahatlığıyla tercih edebilirler. Bunlara ek olarak, tencerenizi mevlit gibi kalabalık topluluk günlerinde dağıtılan yemeklerin yapımında da kullanabilirsiniz. Gülsan 32 cm mega büyük derin çelik aşure tenceresi birçok tarif yapımında kullanılabilen bir ürün olarak tercih aşamasında öne çıkmayı başarır.

Gülsan 32 Cm Metalik Aşure Tenceresi Kaliteli midir?

Gülsan 32 cm mega büyük derin çelik aşure tenceresi, kaliteli yapısıyla kullanıcılarından tam puan alır. Oldukça kaliteli materyallerden üretilen tencere, çelik olması sayesinde uzun bir kullanım ömrü sunar. Çelik olmasının bir diğer artısı da çizilmelere ve oksitlenmelere karşı dirençli olmasıdır. Aynı zamanda ısıyı uzun süre koruyarak içerisindeki yiyeceklerin sıcak kalmasını sağlar. Kaliteli işçilik ve malzemelerle tasarlanan ürünü uzun yıllar boyunca ihtiyaç duyduğunuz her anda kullanabilirsiniz. Yemeklerin daha kolay pişmesini sağlayan çelik tencere buzdolabında da muhafaza edebilmenize olanak sağlar. Gülsan 32 cm mega büyük derin çelik aşure tenceresi fiyatının uygunluğu sayesinde de tercih sebebi haline gelir. Hem kaliteli hem de bütçe dostu olan bu tencere fazla miktarda hazırlanacak her yemeğin yapım sürecini kolaylaştırır. Siz de mutfak koleksiyonunuza bu kullanışlı ürünü eklemek isterseniz Trendyol üzerinden kolay ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Öncesinde ise Gülsan 32 cm mega büyük derin çelik aşure tenceresi yorum ve puanlarına göz atarak gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.