Gumush Gümüş Kanatlı Kalp Bayan Kolye

730,30 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: Standart
Tek Ebat
45 cm
M
Standart
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gumush Gümüş Kanatlı Kalp Bayan Kolye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İndirimliavm Satıcı Ünvanı: CANER YIKAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9530476510
    Bu ürün İndirimliavm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gümüş Siyah Kanatlı Melek Bayan Kolye Sevdiğinizin kalbinin kanatlarınızın altında olduğunu anlatan siyah kanatlı melek kolye, duygularınızı ifade etmenizde yardımcı olacak en güzel aksesuarlardan biri olacaktır. Sevdiklerinizi sevindirebileceğiniz en anlamlı hediyelerden kanatlı melek bayan kolye 925 ayar gümüşten imal edilmiştir. Gümüş üzerine rose altın kaplama yapılmıştır. Rose altın kaplama yapılan gümüş bayan kolye modelleri parlaklığını uzun süre muhafaza eder ve oksitlenmesi gecikir. Kolye üzerinde bulunan siyah taşlar zirkondur. Gümüş olan zincir boyu ortalama 45 cm'dir. Gümüş siyah kanatlı melek bayan kolye el emeği ile üretilmiştir. Gümüş ve değerli taşlar nedeniyle belirtilen ortalama ürün ağırlığında ± %10 sapma olabilmektedir. Ort. Ağırlık: 3.50 gr.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver