Gün Yayıncılık Hypnobirthing

92 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gün Yayıncılık Hypnobirthing

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rüya Gezegeni Satıcı Ünvanı: AHMET SARAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7450337486
    Bu ürün Rüya Gezegeni tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HypnoBirthing Mongan Yöntemi

Ürün Özellikleri

  • Yazar Marie F. Mongan
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 301-350
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Basım Dili Türkçe
Geri Bildirim Ver

Gün Yayıncılık Hypnobirthing

Kitaplar, insanların en yakın ve sadık dostlarıdır. Hangi konuda olduğu fark etmeksizin kitaplar her zaman faydalıdır. İnsanın hayal dünyasını zenginleştiren, ufkunu açan, düşünce zenginliği katan ve bununla birlikte pek çok farklı konuda bilgi verir. Bu nedenle kitaplar, hemen herkesin evinde bulunur. Bu noktada özellikle hamilelik dönemi için yazılmış olan Gün Yayıncılık Hypnobirthing seçeneği; hamileler ve anne adayları için özel bir rehber niteliği taşır. Hamilelik süresince bedeninizde ve zihninizde oluşan farklılıkları anlatır. Bu süreçteki duygusallıkları kitapla birlikte daha iyi anlayabilirsiniz. Aynı zamanda bu zorlu ama kıymetli dönemi çok daha rahat geçirebilirsiniz. Bu çerçevede her anne adayı için önerilen ürünü siz de tercih ederek daha bilinçli ebeveyn olma yolunda küçük ama önemli bir adım atabilirsiniz.

  • Kaliteli dış tasarım
  • Hamilelik dönemi kitabı
  • Yeni baskı

Dikkat Çeken Gün Yayıncılık Hypnobirthing İçeriği

Dikkat Çeken Gün Yayıncılık Hypnobirthing İçeriği

Beğeni kazanan bu ürün, hamilelik noktasında son derece ince ve kıymetli bilgiler içerir. Hamilelik sürecinin nasıl geçmesi gerektiği, doğum anında öncesi ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında bilgi verir. Aynı zamanda bilmedikleriniz ve çok daha fazlası da kitap içeriğinde yer alır. Bunun yanında doğumun son derece kolay ve ağrısız şekilde olmasının püf noktaları ile daha önce bilmediklerinizi ya da yanlış bildiklerinizi öğreten rehber bir üründür. Bu noktada Hypnobirthing kitabı pek çok konuda yol gösterici ve bilgi vericidir. Ürünü temin ettikten sonra hamilelik ve doğumla ilgili birçok korkunun yersiz olduğunu anlayabilirsiniz. Ayrıca duyduğunuz onca bilginin yanlış olduğunu öğrenip önemli ölçüde rahatlama yaşarsınız. Dolayısıyla her anne adayı için önemli olan bu ürünü yakınlarınıza, sevdiklerinize ve arkadaşlarınıza bu özel dönem için rehberlik yapıp bilgi versin diye hediye de edebilirsiniz.

Bilgi Verici Gün Yayıncılık Hypnobirthing Detayları

Bilgi Verici Gün Yayıncılık Hypnobirthing Detayları

Dünyanın hem en kutsal hem de değerli olayı kabul edilen hamilelik ve anne olma hissi her kadının tatmak istediği özel bir duygudur. Bu yüzden pek çok anne adayı, hamilelik dönemi ve doğum sırasında yaşanacaklar noktasında büyük merak içerisindedir. Kimi insanlar bazı bilgilere sahip olsalar da kulaktan dolma şeklinde bilinen onca yanlış vardır. Bu çerçevede onları doğru yönlendirip korkularını ve kaygılarını giderecek değerli kitaplara ihtiyaç bulunur. Dikkat çeken bu ürün tam da bu noktada devreye girer. Dünyanın en kutsal işi olan annelik için başlangıç dönemi olan hamilelik döneminde yapılması gerekenler ve çok daha fazlası ürün içeriğinde yer alır. Bu doğrultuda Gün Yayıncılık Hypnobirthing kullananlar kitabın faydasını mutlaka görürler. Bunun yanında ürünü edinenler eserle ilgili fikirlerini de Gün Yayıncılık Hypnobirthing yorumları üzerinden paylaşır.

Bütçe Dostu Gün Yayıncılık Hypnobirthing Fiyatı

Bütçe Dostu Gün Yayıncılık Hypnobirthing Fiyatı

Faydalı içeriğe sahip bu eser, fiyat açısından son derece uygundur. Farklı bütçelere hitap eden fiyat avantajıyla ürünü herkes kolaylıkla temin edebilir. Bununla birlikte ürünün kalitesi ve diğer detaylarına göre bir satış rakamı belirlendiği bilinir. Bu doğrultuda ürünle ilgili ayrıntılı fiyat araştırması yapılabilir. Gün Yayıncılık Hypnobirthing fiyatı pek çok bütçeye hitap etmeyi başarır. Bununla birlikte ürünü satın almak isteyenler için son derece uygun ve avantajlı alternatifler mevcuttur. Siz de Gün Yayıncılık Hypnobirthing satın almak isterseniz sunulan ayrıcalıklardan en iyi şekilde faydalanabilirsiniz. Ayrıca ürünle ilgili her türlü ayrıntılı bilgiye ve fiyat aralıklarına da kolayca ulaşma imkanına sahipsiniz. Pek çok açıdan fayda sağlayan bu seçeneğe Trendyol ayrıcalıkları ile son derece cazip bir şekilde sahip olabilirsiniz.