Genel Markalar Sağlık Seviyeleri

240 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
200 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
256,56 TL
250 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
262,04 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,55 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
263,36 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Sağlık Seviyeleri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yitik Ülke - Günçe Dükkan Satıcı Ünvanı: MAVİ DELTA YAYINLARI BASIM VE DAĞITIM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613121949100001 Vergi Kimlik Numarası: 6131219491
    Bu ürün Yitik Ülke - Günçe Dükkan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • George Vithoulkas tarafından yazılan Sağlık Seviyeleri kitabı homeopati ilkeleri doğrultusunda bir bireyin iyileşme yolculuğunun nasıl işlediğine ışık tutan teorik bilgi ve teşhisin ötesinde pratik uygulamayı gösteren özgün bir kılavuzdur. “Enerji Bilimi” olarak da bilinen homeopati, kişiye göre seçilmiş remediler ile vücudun savunma mekanizmasını güçlendirerek hastalıkların tedavisini sağlayan bir bilim dalıdır. Modern tıp hastalıklara genel bir tedavi geliştirirken, Homeopati yaklaşımı kişiye özgü tedavi üzerinden çalışır. Homeopatiyi en yalın haliyle sağlıklı bireylerde belirli hastalığa yol açacak maddenin o hastalığa yakalanmış bireylere uygulanarak doğru seyreltme pozlarında uygulanmasına dayanır. Benzerin benzeri tedavi etmesi prensibiyle çalışarak hastalığın sadece semptomlarını yok etmekle kalmaz hastalığı kaynağında tedavi etmeyi amaçlar. Sağlık Seviyeleri homeopatik uygulamada 57 yıllık deneyim ve özenli gözlemin sonucu olarak geliştirilmiş kapsamlı bir uygulama rehberi niteliğindedir. George Vithoulkas, Homeopati bilimine ve tıp alanına son derece özgün bir katkı sağlayan bu kitabında on iki sağlık seviyesini ayrıntılı olarak açıklamakta ve bir hastanın sağlığının hangi seviyeyede bulunduğuna dair endikasyonları titizlikle detaylandırmaktadır. Bu kitap, homeopatik tedaviye karşı organizmanın savunma mekanizmasında görülen olası tepkileri ve bu tepkilerin neye işaret ettiğini ayrıntılı olarak ele almasının yanında hastanın uygulanan ilaçtan sonraki seyrinin -iyileşip iyileşmediğini- ve prognozunun tanıması için hekimlere çeşitli formüller sunmaktadır. Tanıtım Metni Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar George Vithoulkas
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver