Gündoğdu Beyaz Peynir Yumuşak Kıvam Ortalama 3900 gr

1.351,12 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gündoğdu Beyaz Peynir Yumuşak Kıvam Ortalama 3900 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lezzetarayanlara Satıcı Ünvanı: GND SÜT ÜRÜNLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396086292000001 Vergi Kimlik Numarası: 3960862920
    Bu ürün Lezzetarayanlara tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gündoğdu Orta Sert İnek Beyaz Peynir Ortalama 3900gr Beyaz Peynir Çanakkale’nin zengin tarihi kadar bereketli topraklarının bizlere armağanından biri de adıyla özdeşleşmiş Beyaz Peynir (Ezine) dir. Ezine Peyniri Bu toprakların temiz havasında mis kokulu otlarla beslenen hayvanların taze sütünü lezzetiyle tescillenmiş beyaz peynirlerlere dönüştürüyoruz. Sert kıvamıyla karakterli peynirlerimiz arasında öne çıkan beyaz peynirlerimiz en az 8 ay dinlendikten sonra Siz lezzet arayanlarla buluşmaya hazır hale gelir.Bir denedim bir daha da vazgeçemedim! demek için keçi, koyun, inek karışık sütü olan Beyaz peynir 'imizi denemenizi mutlaka tavsiye ederiz. En az 6 Ay Lezzet arayanlar için Olgunlaşıyor Gündoğdu Ezine Beyaz Peynir kıvamı orta sert peynirlerimizdendir. İdeal kıvama ve lezzete ulaşması için tam 6 ay boyunca olgunlaştırıldıktan sonra siz lezzet arayanlara sunuyoruz.peynir sertliği olgunşma süreci ile alaklı çok etken vardır.Yumuşak peynir henüz olgunlaşma süreci tamamlamamış genç peynirdir.Orta sert peynir ise olgunlaşma süreci tam tamamlanmadan siz lezzetarayanların beğenisine sunulur. Taze ve Doğal Çiftlik Sütünden Tüm ürünlerimiz için en doğal ve kaliteli sütü kullanıyoruz. Bu sütleri, birlikte çalıştığımız ve artık ailemizin bir parçası olarak gördüğümüz çiftliklerden alıyoruz. Birlikte çalıştığımız bu çiftlikler başta Ege bölgesi olmak üzere Türkiye'nin farklı bölgelerinde işini tutkuyla yapan ve peynirlerimiz için sütün en saf ve doğal halini bizlere sunan iş ortaklarımızdır. Biz de bu sütleri işlerken içine sevgimizi de ekleyerek lezzet arayanlar için ‘’lezzetli peynirlere’’ dönüştürüyoruz. Paket İçeriği: ( 3900gr ) lık Lezzetli Gündoğdu Ezine Beyaz Peynir Ürünlerimizi Nasıl Gönderiyoruz ! Sipariş verdiğiniz ürünleriniz maske ve eldiven kullanılarak özenle paketlenir. Isı yalıtımlı özel termal paketlere yerleştirilen ürünlerinizin altına Özel buz koyulur.Hava kanallı buz ayırıcı ile buzların ürüne temas etmesi engellenir ve ürünlerin üst kısmana da siteril edilmiş buz tankları yerleştirilir.Böylece ürünleriniz Size gelene kadar soğuk zincir kırılmadan steril şartlarda muhafaza edilir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
Geri Bildirim Ver