Gündoğdu Silindir Tereyağı 1000 gr 2'li

1.116,90 TL
(558,45 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gündoğdu Silindir Tereyağı 1000 gr 2'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lezzetarayanlara Satıcı Ünvanı: GND SÜT ÜRÜNLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396086292000001 Vergi Kimlik Numarası: 3960862920
    Bu ürün Lezzetarayanlara tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Gündoğdu Silindir Tereyağı 1000gr 2'li Paket Tereyağımızın lezzeti, kurucumuzun annesine olan ahde vefasında gizlidir. Yapımında atadan kalan geleneksel usullerden ve aynı titizlikten vazgeçilmeyeceği sözü ikinci nesilde de silindir tereyağının aynı lezzeti korumasının sırrıdır. Çiftliklerden topladığımız taze ve doğal sütler geleneksel usullere bağlı kalınarak işlenir, özel koşullarda dinlendirilir ki tam kıvamı ve lezzetini alsın. Kendine has aroması, tuzlu ve tuzsuz çeşitleriyle geleneksel lezzet arayanlar için denemenizi mutlaka tavsiye ederiz. Tereyağı Nasıl Yapılır? Üretimi kolay olmamaktadır. Tereyağı yağ içerikli olan tüm sütlerden elde edilebilir. Tereyağının nasıl yapılacağıyla ilgili seçilecek hayvan sütü önemlidir. Örnek olarak sıpa ve kısrak sütü yapımı için uygun değildir. Yapımı için en uygun süt koyun, inek ve keçi sütüdür. Peki eski zamanlarda nasıl yapılırdı. İşlem için süt kaba konulurdu ve iki gün boyunca bekletildikten sonra sütün kreması yüzeyde toplanmaya başlardı. Oluşan krema tabakası elle silindir tereyağı yapılmadan önce başka bir kaba geçirilerek olgunlaşması amacıyla bekletilirdi. Bu oluşum nasıl yapıldığını ve süt yağının yayılmasıyla yağın kristalleşmesini açıklar. Bunların yanında ekşimemiş kremadan oluşumu sağlanır. Üretiminde kremanın olgun halde olması için biyolojik ilaçların kullanılması yağın pH değerinin düşmesine yapılırken mikroorganizmalar oluşmasına sebep olur. Bu da tereyağının farklı şekillerde ve nasıl yapıldığıyla ilgili fikir verebilir. Bir çeşit yağ olması sebebiyle kalorili olup olmadığı merak edilmektedir. Yağın kalorisinin fazla olduğu bilinmektedir. Silindir tereyağının kalorisi ise markadan markaya değişiklik göstermektedir.100 gramı717 kaloridir. Fazla kalorilidir denilebilir. kalorisi hesaplanırken ürünün markası ve gramajına göre belirlenmelidir. Tereyağı faydaları nelerdir? Tereyağı faydaları, süt ürünü olması ve protein içermesi sebebiyle faydalı bir üründür. Güçlü bir antioksidan içermesi sebebiyle vücuttaki toksik maddelerin atılmasını sağlar. Faydalarında bağışıklık sistemini güçlendirmesi, vitamin ve mineral kaynağı olması sebebiyle birçok hastalığa direnç göstermesi yer alır. Kemik gelişimi faydaları arasında yer almaktadır. 3000 m2 kapalı alan tesislerimizde üretilen tüm ürünlerimiz çiftlik sütlerinden günlük üretilmektedir. Fabrikamızda tüm ürünlerimiz sterilizasyon kurallarına uygun üretilmektedir. Ürünlerimizi nasıl mı gönderiyoruz? Sipariş verdiğiniz ürünleriniz maske ve eldiven kullanılarak özenle paketlenir. Isı yalıtımlı özel termal paketlere yerleştirilen ürünlerinizin altına özel buz koyulur. Hava kanallı buz ayırıcı ile buzların ürüne temas etmesi engellenir ve ürünlerin üst kısmına da steril edilmiş buz tankları yerleştirilir. Böylece ürünleriniz size gelene kadar soğuk zincir kırılmadan steril şartlarda muhafaza edilir. Hemen online sipariş verebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver