Gündoğdu Taze Kaşar Peynir 700gr

347,12 TL
(495,89 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gündoğdu Taze Kaşar Peynir 700gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lezzetarayanlara Satıcı Ünvanı: GND SÜT ÜRÜNLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396086292000001 Vergi Kimlik Numarası: 3960862920
    Bu ürün Lezzetarayanlara tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Gündoğdu Taze Kaşar Peyniri 700gr Kaşar peyniri on yıllardır sofralarımızı süsleyen başlıca ürünlerden biridir. Gerek taze gerekse sıcak tariflerin içerisinde tüketilen kaşar peynirinin besleyi yönü yüksektir. Kaşar peyniri yoğun kalsiyum ve protein içerir. Besleyici yönü yüksek Gündoğdu kaşar peyniri ile sofralarınıza, tariflerinize renk ve lezzet katın. Kaşar Peyniri Nasıl Yapılır ? Ülkemizde sıklıkla tüketilen ve aynı sıklıkta da üretilen kaşarpeyniri nasıl yapılır? Hemen anlatıyoruz. Kaşarda en önemli etken sütün tazeliği, doğallığıdır. Yani içerisinde hiçbir katkı maddesi bulundurmaması gerekir. Bu yüzden çiftliklerimizden aldığımız taze inek sütleri, bu lezzetin baş kahramanıdır. Kaşar peyniri nasıl yapılır sorumuza dönecek olursak, alınan süt uygun yağ oranına getirilir ve pastörize edilir. Pastörizasyon sonunda süt mayalanmak için uygun sıcaklığa düşürülür. Süte 70-80 dakika arasında mayalanacak kadar maya eklenir. Süte baskı uygulanır ve süzme işlemi gerçekleşir. Peynir suyundan tamamen ayrılan pıhtı büyükçe kesilerek fermantasyon işlemi için bırakılır. Fermantasyon sayesinde peynirin pürüzsüzlüğü sağlanır. Fermantasyon süresi sıcaklığa bağlıdır fakat genel süre 2 saat ile 4 saat arasındadır. İmkanlar değişirse bu süre 10 ila 12 saati de bulabilir. Fermantasyonun ardından küçük küçük kesilerek sepetlere alınır ve yumuşayana kadar yoğrulur. Yoğurma işleminden sonra kalıplara doldurulur. Suyunu daha iyi süzdürmesi için sık sık çevrilir ardından dinlenmeye bırakılır. Peynir yeterince süzüldükten sonra tuzlama işlemine geçilir. Tuzlama ve olgunlaştırma için ortam sıcaklığının 15-16 derece olması gerekmektedir. İdeal bir kaşar için olgunlaştırma süresi de oldukça önemlidir. En az 2-3 ay olgunlaşma için bırakılması gerekir. Kaşar peyniri nasıl yapılır sorusunun cevabının bu kadar uzun olacağını düşünmemiş olabilirsiniz ama az kaldı bitmek üzere. Olgunlaştırmadan sonra yapılacak tek işlem kalır. 40-50 derecede suyla peynirler yıkanır. Düz bir şekil alması için fırça yardımıyla temizlenir. Islak peynir kuruyunca da hava almayacak şekilde paketlenir. Kaşar peyniri nasıl yapılır sorusunun ardından faydalarından biraz bahsedelim. Kemik erimesini önler, gelişimini destekler, sindirim ve bağışıklık sisteminizi korur. Fabrikamızda tüm ürünlerimiz sterilizasyon kurallarına uygun üretilmektedir. Ürünlerimizi Nasıl Gönderiyoruz? Sipariş verdiğiniz ürünleriniz maske ve eldiven kullanılarak özenle paketlenir. Isı yalıtımlı özel termal paketlere yerleştirilen ürünlerinizin altına özel buz koyulur. Hava kanallı buz ayırıcı ile buzların ürüne temas etmesi engellenir ve ürünlerin üst kısmına da steril edilmiş buz tankları yerleştirilir. Böylece ürünleriniz size gelene kadar soğuk zincir kırılmadan steril şartlarda muhafaza edilir. Hemen uygun fiyatlarla taze kaşar peyniri siparişinizi oluşturabilir, satın alabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Hızlı Market Sıralama Tipi Kaşar Peynir
  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Gündoğdu Taze Kaşar Peyniri 700 gr

Geçmişi uzun yıllar öncesine dayanan ve çiftliklerden toplanan günlük taze sütlerden üretilen Gündoğdu taze kaşar peyniri çeşitli öğünlerde sofralarda keyifle tüketilir. İçeriğinde bulunan bol süt sayesinde kalsiyum ve protein değeri yüksek olan bu ürün, çocukların gelişiminde büyük rol oynar. Tazelik bakımından güvenilir olması gönül rahatlığı ile tüketilmesini sağlar. Büyük bir özenle hijyenik koşullarda el değmeden ambalajlanarak uygun şartlar altında satış için servis edilir. Farklı boylarda paketlenerek doğallık ve lezzeti bir arada arayan müşterilerin talebine sunulur. Söz konusu ürün, 700 gr ve farklı gramajlar içeren özel paketlerde reyonlarda yer alır. Çok miktarda paketlenmesi geniş aileler ve peynir tüketmeyi seven kişiler için avantaj sağlar. Profesyonel ve amatör mutfaklarda çeşitli lezzetler ortaya çıkarmak için kullanılan bu ürün ile şık sofralar hazırlayabilirsiniz.

  • Leziz tat
  • Taze içerik
  • Besleyici

Avantajlı Gündoğdu Taze Kaşar Peynir 700 gr Fiyatı

Avantajlı Gündoğdu Taze Kaşar Peynir 700 gr Fiyatı

Yıllarca sofralardan eksik olmayan ve büyük bir beğeni ile tüketilmekte olan kaşar peynir mutfaklarda yer alana kadar birçok aşamalardan geçer. Üretim esnasında aşamalardan geçerken yapılan her işlem farklı maliyet gerektirir. Bu durum ürünün etiket fiyatına etki ederek müşteri ile buluşturulur. Son dönemlerde sofralarda yer alan Gündoğdu taze kaşar peynir 700 gr fiyatı satış alanlarındaki değişikliğe bağlı olarak farklılığı gösterir. Müşteri araştırmasını yaparak kendi bütçesine ve ihtiyacına göre ürüne sahip olur. Taze ürünleri tercih eden ve doğal beslenmeye dikkat eden müşteriler için ürünün fiyatından önce kalitesi ön plandadır. Taze şekilde müşterilere sunulan ürün hem boyutuna hem de içeriğine bağlı olarak fiyatlandırılır. 1 kilograma yakın miktardaki ürünü günlerce kullanabilirsiniz. Farklı şekillerde değerlendirerek damak zevkinize hitap eden yiyecekleri hazırlama noktasında bu peyniri tercih edebilirsiniz.

Gündoğdu Taze Kaşar Peynir 700 gr Yorumları

Gündoğdu Taze Kaşar Peynir 700 gr Yorumları

Doğal olarak herkes tatmış olduğu besin maddesinden aynı lezzeti almaz. Kişinin kendisine has ayrı bir damak zevki vardır. Daha önce satın alan müşterilerin yazdığı Gündoğdu taze kaşar peynir 700 gr yorumlarını okuyarak siz de ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Bu sayede deneyip memnun kalan müşterilerin fikir ve deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Gerçek müşterilerin yaptığı her türlü yorumları okuyarak detayları siz de öğrenebilir bu sayede gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Müşteri hissettiği duyguyu dile getirerek ürün hakkındaki düşünce ve görüşlerini tam anlamıyla açıklamış olur. Yoruma açık olan platformlarda kurallara göre yapılan eleştiriler üreticiden halka her iki tarafında memnuniyetiyle sonuçlanır. Peynirin içeriği ve farklı kullanım biçimleri hakkında yapılan çeşitli görüşlere de bu kısımdan erişebilirsiniz. Ortaya konulan fikirlerden yola çıkarak kişisel tercihinizi yapabilirsiniz.

Gündoğdu Taze Kaşar Peynir 700 gr Özellikleri

Gündoğdu Taze Kaşar Peynir 700 gr özellikleri

Geleneksel lezzetlere önem veren müşterilerin talebini karşılayan birçok ürün bulunur. Lezzeti ve tazeliğiyle ön planda olan Gündoğdu markasına ait olan peynir, müşterinin ihtiyacına ve isteğine yeterli gelmek amacı ile farklı boyutlarda paketlenerek satılır. İstediği boyutta ürüne sahip olma kolaylığı müşterinin ürüne olan ilgisini arttırır. Bu özelliğinden ve doyumsuz lezzetinden dolayı Gündoğdu taze kaşar peynir 700 gr miktarı ile birlikte sofraların vazgeçilmezi haline gelir. Yemeklerde, tostlarda, pizzalarda ve bunlar dışında birçok hamur işlerinde görsellik sunar. Her çeşidinin aynı kalite ve lezzette olması müşterinin ürüne olan memnuniyetini ve güvenini artırır. Müşteriler tarafından öğünlerde gönül rahatlığı ile tüketilir. Aynı zamanda sofralara renk ve lezzet katar. Günlük sütlerden elde edilen, kalsiyum değeri yüksek, taze ve besleyici bu ürüne Trendyol aracılığı ile kolayca ulaşabilirsiniz.