2
Tıp kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Güneş Tıp Kitabevleri Netter Insan Anatomisi Atlası 7. Baskı.

1.250 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Güneş Tıp Kitabevleri Netter Insan Anatomisi Atlası 7. Baskı.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Güneş Tıp Kitabevleri Satıcı Ünvanı: GÜNEŞ KİTABEVİ VE KIRTASİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0434005279300001 Vergi Kimlik Numarası: 4340052793
    Bu ürün Güneş Tıp Kitabevleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hekimler tarafından görselleştirilmiş tek anatomi atlası ŞİMDİ TAMAMEN GÜNCELLENDİ. Daha iyi sonuçlar için yeni baskı Netter Anatomi sizlerle. İnsan Anatomisi Atlası, 7. baskı, klinik açıdan insan vücudunun dünyaca ünlü, enfes anatomik görsellerini sunar. Frank Netter'in ünlü çalışmalarına ek olarak, günümüzün önde gelen tıbbi illüstratörlerinden Dr. Carlos A. G. Machado'nun da 100'e yakın muhteşem resim bulacaksınız. Birlikte, bu iki yetenekli sanatçı-doktor, insan vücudunun klinik olarak en uygun görsellerini sergilemektedir. Buna ek olarak, dikkatle seçilmiş 50'den fazla radyolojik görüntü, günlük pratikte görüldüğü gibi resimli anatominin canlı anatomiye köprü oluşturmasına yardımcı olur. ÖNEMLİ ÖZELLİKLERİ: Her bölümün sonunda "Kas Tablosu ekleri” dahil olmak üzere bölgesel anatomiye göre oluşturulmuş içerik.
  • Sadece büyük yapıların değil, aynı zamanda önemli anatomik komşuluklara ait büyük, net çizimler.
  • 7. baskıdaki güncellemeler - hem öğrencilerden hem de uygulayıcılardan gelen taleplere dayanarak yapılmıştır: Yüzey anatomisi, damarlar, sinirler ve lenfatiklerin "yepyeni, tüm vücut görünümlerini içeren” Yeni Sistemlere Genel Bakış bölümü.
  • Machado'nun boynun klinik olarak önemli fasyal yapıları, bacağın derin damarları, kalça bursaları ve prostatın damarsal yapıları dahil 25'ten fazla yeni görsel
  • ve infratemporal fossa gibi görülmesi zor alanlar.
  • Her klinik bölümün sonunda yüksek klinik öneme sahip yapılara odaklanan yeni Klinik Tablolar. Bu tablolar, vücut sistemine göre düzenlenmiş hızlı özetler sağlar ve önemli yapıların en iyi nerede görüntüleneceğini gösterir.
  • 50'den fazla yeni radyolojik görüntü - bazıları tamamen yeni görüntüleri içerir ve diğerleri yeni görüntüleme araçları kullanılarak elde edilmiştir- okuyucuların kaba anatominin temel öğelerini kavrama yeteneklerinin arttırılması amaçlanmıştır.
  • Uluslararası klinik standart olan Terminologia Anatomica'ya dayanan güncellenmiş terminoloji, yaygın klinik adlarla birlikte güncellendi.
  • NETTER ANATOMİ ATLASININ RAKİPSİZ 1 NUMARA OLMASININ SEBEPLERİ: Netter çizimleri sadece estetik nitelikleri için değil, daha da önemlisi entelektüel içerikleri için takdir edilmektedir. Netter'in 1949'da yazdığı gibi "bir konuyu açıklamak illüstrasyonun amacı ve hedefidir. Ne kadar güzel boyanırsa, ne kadar hassas ve incelikle işlenmiş olursa olsun, bir tıbbi noktayı netleştirmeye hizmet etmiyorsa tıbbi olarak çok az değerlidir. ”Dr. Netter'in anlayışı, bakış açısı ve yaklaşımı anatomik görsellerini entelektüel olarak değerli kılan şeydir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Frank H. Netter
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Netter Insan Anatomisi Atlası - Güneş Tıp Kitabevi

Netter İnsan Anatomisi Atlası, kurulduğu günden bugüne Türkiye’nin en köklü tıp kitabevleri arasında yer alan Güneş Tıp Kitabevi tarafından yayınlanmıştır. Bugün 7. baskısı yapılan kitabın içerisindeki bilgiler her bir basımda güncellenmektedir.

Netter Anatomi Atlası 7. Baskı ile de tamamen güncellenmiştir. Netter İnsan Anatomisi Atlası 7. baskısında klinik açıdan değerli, eşsiz anatomik görseller yer almaktadır. Frank Netter dışında, günümüzün başarılı illüstratörleri arasında yer alan Dr. Carlos A. G Machado’nun da 100’e yakın çizimi atlas içerisinde sunulmuştur.

Frank Netter ve Dr. Carlos A.G Machado, Netter İnsan Anatomi Atlası 7.baskı, insan vücudun klinik açıdan en uygun görsellerini sergilemektedirler. Ayrıca içerisinde 50’nin üzerinde radyoloji görüntüsü bulunur.

  • Klinik görseller ve radyolojik görüntüler
  • Bölgesel anatomiye göre oluşturulmuş içerik
  • Tamamen güncel bilgiler

Netter İnsan Anatomisi Atlası Genel Özellikleri Nasıldır?

Güneş Tıp Kitabevi Netter Insan Anatomisi Atlası

Netter’in çizimleri sadece estetik açıdan değil, entelektüel içerikleri ile de takdir edilen çizimlerdir. Netter 1949 yılında bu konuda “Bir konuyu tanımlamak illüstrasyonun amacı ve hedefidir. Ne denli güzel boyanırsa, ne denli hassas incelikle işlenmiş olursa olsun, tıbbî bir konuyu netleştirmeye hizmet etmiyorsa çok az değerlidir.” demiştir.

Netter’in eşsiz görsellerinin yer aldığı 7. baskı öğrencilerden ve uygulayıcılardan gelen istekler göz önünde bulundurularak yapılmıştır. Netter anatomi atlası içindekiler okuyuculara tıbbî anatomi hakkında bilgi vermek için hazırlanmıştır.

itap; sinirler, damarlar ve yüzey anatomisi ile lenfatiklerin vücut görünümlerini içermektedir. Eserde infratemporal fossa gibi görülmesi zor alanlarda resmedilmiştir. Tüm bu özellikleri dikkate alındığında Netter İnsan Anatomisi Atlası 7. baskı ile ilgili olarak  kaliteli olduğu söylenebilir.

Netter İnsan Anatomisi Atlası 7. Baskıyı Kimler Almalıdır?

Güneş Tıp Kitabevi Netter İnsan Anatomisi Atlası öğrenciler ve uygulayıcılar başta olmak üzere insan anatomisine meraklı olan ya da Netter’in çalışmalarını takip eden kişiler tarafından alınabilir. Netter İnsan Anatomisi Atlası 7. Baskı tıbbî açıdan değerli görseller içerir ve her klinik bölümün sonunda konuyu özetleyen, klinik tablolar yer alır.

Kitabın 7. baskısında 50’den fazla yeni radyolojik görüntüler yer alır, bu görüntüler, yeni görüntü araçları kullanılarak elde edilmiştir. Görüntüler ile okuyucuların genel olarak anatominin temel öğelerini öğrenmeleri amaçlanmıştır.

Güneş Tıp Kitabevi Netter İnsan Anatomisi Atlası kitabında, insan vücuduna dair anatomik çalışmalar yer almaktadır. Her bölümün sonunda “kas tablosu ekleri” de dahil bölgesel anatomiye göre oluşturulmuş içerikler yer alır. Dünyaca ünlü iki doktor ve sanatçı, benzersiz anatomik görseller sunmaktadır.

Netter İnsan Anatomisi Atlası Kim Tarafından Hazırlanmıştır?

Netter anatomi atlası 7. Baskı Amerikalı, tıp doktoru ve ressam “Tıbbın Michelangelosu” olarak anılan Frank H. Netter tarafından hazırlanmıştır. Tıbbî illüstrasyonları ile tanınan Netter, Ulusal Tasarım Akademi Sanat Öğrenci Birliği’nde sanat eğitimi almıştır. Netter, renkli çizimlerle insan fizyolojisini ve anatomisini anlamaya yardımcı olan çok sayıda kitap yayınlamıştır.

Eserde radyolojik görüntüler, önemli anatomik komşuluklara ait büyük ve net çizimler, damarlar, sinirler, lenfatikler ve yüzey anatomisine dair ayrıntılı bilgiler yer almaktadır. 7. baskıda bacağın derin damarları, boynun fasyal yapıları, prostatın damar yapısı ve kalça bursaları dahil 25’in üzerinde yeni görseller bulunmaktadır.

Güneş Tıp Kitabevi tarafından 7. baskısı yapılmış olan İnsan Anatomisi Atlası, Trendyol güvencesi ile satışa sunuluyor. İnternet sitesinde Netter İnsan Anatomisi Atlası 7. Baskı yorum okuyarak kitap hakkında bilgi edinebilir, atlasa oldukça uygun fiyatlar ile kolayca sahip olabilirsiniz.