Günışığı Kitaplığı Güneşi Bile Tamir Eden Adam

149 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (30)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,97 TL
105 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
123,25 TL
Kurumsal Fatura
130,64 TL125,26 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Günışığı Kitaplığı Güneşi Bile Tamir Eden Adam

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E Ofis Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AJANSHANE KİTAP KIRTASİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010164780100001 Vergi Kimlik Numarası: 0101647801
    Bu ürün E Ofis Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güneşi Bile Tamir Eden Adam

Ürün Özellikleri

  • Yaş 0 - 3 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Günışığı Kitaplığı Güneşi Bile Tamir Eden Adam

Çocuk ve gençler hedeflenerek kaleme alınmış pek çok roman ve hikâyenin, okuyucuları farklı konularda bilinçlendirmek, faydalı mesajlar iletmek gibi amaçları vardır. Bu kitaplar sayesinde küçük yaştaki pek çok okurun, çevresinde olan biten şeylere dair daha duyarlı olması sağlanır. Çok yönlü sanatçı Behiç Ak Güneşi Bile Tamir Eden Adam kitabı ile benzer bir hedef gütmektedir. Bu eserde, günümüzün en büyük problemlerinin başında gelen geçmişe saygı duymama konusu ele alınmıştır. Yazar, böylesi önemli bir konuyu her yaştan okuyucunun rahatlıkla kavrayabileceği bir biçimde ve sade bir dille ele almıştır. Ayrıca kitabın içerisinde yine Behiç Ak’ın imzasını taşıyan eğlenceli çizimler de yer almaktadır. Kitap ilk kez 2008 yılında okuyucularda buluşmuştur.

  • Sayfa Sayısı: 64 sayfa
  • Kâğıt Tipi: Kuşe Kâğıt
  • Boyutları: 13 x 19,5 cm

Güneşi Bile Tamir Eden Adam Kitabının Konusu ve Türü Nedir?

Güneşi Bile Tamir Eden Adam Behiç Ak

Behiç Ak Güneşi Bile Tamir Eden Adam özet itibarı ileçocukların toplumsal alandaki uyumunu ele alan bir hikayedir. Çocuk kitabı kategorisinde yer alır. Bilinçlendirici içeriği sayesinde 10 yaş ve üstündeki tüm çocuklar bu öyküden birçok faydalı bilgi elde edecektir. Kitabın temelinde, geçmişe sırt çevirmeme ve geçmişten dersler çıkarmanın önemi gibi konular yer almaktadır.Öykünün iki ana karakteri, Muammer ve onun tamirci kardeşi Kadir’dir. Muammer, iddiacı ve alıngan biriyken Kadir oldukça çalışkandır. Kadir, yaşadığı adada bozulan her şeyi tamir edip eski eşyaları değerlendirirken, Muammer’in ona küstüğünü fark etmez. Kadir’in çalışmaları yüzünden işleri azalan beyaz eşyacı ve nalbur bu durumdan şikayetçidir. Sonunda ada sakinleri yeni şeylere sahip olmak istediklerini söyleyerek Kadir’i oradan göndermeye karar verirler ama bu o kadar da kolay olmayacaktır.

Güneşi Bile Tamir Eden Adam Kitabının Yazarı Kimdir?

Güneşi Bile Tamir Eden Adam kitabının yazarı Behiç Ak, 1956 yılında Samsun’da dünyaya gelmiştir. Aslen mimarlık eğitimi almış olsa da daha çok sanat alanındaki çalışmalarıyla bilinmektedir. Ak, birçok farklı sanat disiplininde eserler vermiş, çok yönlü bir isimdir. 1982 yılından bu yana Cumhuriyet gazetesinde karikatürler çizmektedir. Aralarında; Fay Hattı, Tek Kişilik Şehir, Bina ve Ayrılık gibi önemli eserlerin de yer aldığı tiyatro oyunları kaleme almıştır. Bu oyunlar yurtdışında ve yurtiçinde sergilenmiştir. Aynı zamanda belgesel film yönetmenliği de yapan Behiç Ak’ın çocuklara yönelik kitapları, bu kategoride en çok tercih edilen eserlerin başında gelmektedir. Sanatçı, bu eserleri ile birçok ödül kazanmıştır. Behiç Ak, ayrıca Türkiye’nin 2022 Hans Christian Andersen Ödülü için aday gösterdiği yazardır.

Güneşi Bile Tamir Eden Adam Kitabını Kimler Almalıdır?

Güneşi Bile Tamir Eden Adam - Günışığı Kitaplığı tarafından 10 yaş ve üstü okuyuculara yönelik olarak yayımlanmış bir kitaptır. Bu yaş grubuna dâhil her okur, bu kitaptan fazlasıyla keyif alacaktır. Bunun yanında anne ve babalar da bu kitabı satın alarak her yaştan çocuklarına okuyabilir. Bu sayede çocuklar, tüketim çılgınlığı ve eskiye saygı duyma gerekliliği gibi önemli kavramlara yönelik bir duyarlılık kazanabilirler. Kitabın içerisinde yer alan Behiç Ak imzalı çizimler de, anlatımı güçlendirdiği gibi genç yaştaki okuyucuların esere olan ilgisini artıracaktır. Benzer şekilde kuşe kâğıda basılmış olması da kitabı oldukça cazip kılan bir diğer özelliktir. Dolayısıyla çocuklar bu kitabı okurken son derece eğlenceli zaman geçirirken çok önemli mesajları da yazarın duru üslubu sayesinde zorlanmadan alırlar. Güneşi Bile Tamir Eden Adam fiyatı ile de oldukça uygun bir kitaptır. Bu kitabı Trendyol üzerinden güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Bu platformdaki indirimleri takip ederek bu önemli esere en hesaplı şekilde ulaşabilirsiniz.