Gürer Yayınları Yurttaşlıktan Uygarlığa

119,54 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
400 TL'ye %15 İndirim
Kurumsal Fatura
152,98 TL
400 TL'ye %15 İndirim
Kurumsal Fatura
151,40 TL
Kurumsal Fatura
158,51 TL
Kurumsal Fatura
164,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Gürer Yayınları Yurttaşlıktan Uygarlığa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: tambizegörecom Satıcı Ünvanı: SERPİL ATAGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3900445241
    Bu ürün tambizegörecom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • “Temel ilke, Türk ulusunun onurlu ve serefli bir ulus olarak yasamasidir. Bu, ancak tam bagimsiz olmakla saglanabilir. Ne denli zengin ve müreffeh olursa olsun, bagimsizliktan yoksun bir ulus, uygar insanlar önünde usakliktan öte bir gözle görülmeye layik olamaz.” (Mustafa Kemal Atatürk) Uygarliga giden yolun, aklin ve bilimin rehberliginde yurttaslik bilinciyle gerçeklesebilecegine inanan, kendi alanlarinda söz sahibi 15 yazar, bu kitapta bulusuyor. Dr. Erdal Atabek, Banu Avar, Prof. Dr. Yasar Nuri Öztürk, Prof. Dr. Birgül Ayman Güler, Nihat Genç, Ercan Çitlioglu, Inci Tasdemir, Mustafa Sönmez, Doç Dr. Deniz Tansi, Prof. Dr. Zerrin Bayrakdar, Ilhan Gülek, Av. Nazan Moroglu, Prof. Dr. Ramazan Demir, Yalçin Ipbüken, Dr. Zafer Fortaci “Demokrasi, seçimden seçime gidip oy vermek degildir. Demokrasi, özgür yurttaslarin yönetimidir. Bu da ancak aklin egemenligi ile olur. Yurttaslik bu denli önemlidir, bu denli degerlidir. Bu nedenle de dogru bir gelecegin ve uygarligin güvencesidir.” (Dr. Erdal Atabek) Kitaptan basliklar: “Kisiden Yurttasa ve Uygarliga”, ”Dil ve Din Üzerine”, ”Kalkinma Davasinin Terk Edilmesi”, “Hangi Avrupa?”, “Tarihin Ilk Gününden Beri”,”Her Sey Farkli Olabilirdi”, “Anadolu’da Türk-Kürt Kaynasmasi”… “Yabanci tutsakligi bizi taklit batagina soktu. O bataktaki çürümüslük yüzünden, bin yili askin bir geçmisin mirasina sahip olmamiza ragmen akil ve bilim cografyasi içine bir türlü giremiyoruz.” (Prof. Dr. Yasar Nuri Öztürk) “Türkiye’de kendine ‘aydin’ süsü veren birilerinin bir zamanlar paranoya olarak tanimladigi durum artik olanca gerçekligiyle burnumuzun dibinde..” (Banu Avar) “Bizler, etnik kimlik olarak, o, biz, sucu, bucu, ondan bundan olmadik, bizlerin tek bir adi var: Biz. Biz’in de tek karsiligi var: Bagimsizlik” (Nihat Genç) Ürün Adı: Yurttaşlıktan Uygarlığa Ürün Kodu: 9786055785291 Yazar: Nihat Genç Basım Yılı: 2010 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 230 Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Susanne Billig
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 201-250
Geri Bildirim Ver