GURMEBARF BARF PLUS - 15 KG KÖPEK MAMASI - (100 Gr’lık Porsiyonlar Halinde)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

GURMEBARF BARF PLUS - 15 KG KÖPEK MAMASI - (100 Gr’lık Porsiyonlar Halinde)

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Barf kısaca biyolojik olarak uygun çiğ gıdalar anlamına gelmektedir. Barf beslenme şekli genel olarak çiğ et, kemik, sebze, meyvelerin belirli oranlarda karıştırılmasıyla oluşturulur ve çiğ olarak tüketilir. Barf diyetin temel amacı kedi ve köpekleri kendi doğalarına en uygun şekilde besleyerek onların en sağlıklı şekilde yaşamalarını sağlamaktır. Genellikle tüm köpek ırkları ve yaş grupları için uygundur. Yavrularda anne sütünden kesildikten sonra Barf mama kullanımına başlanılabilir. BARF PLUS İÇİNDEKİLER Dana eti, Dana sinir, Tavuk Boynu, Hindi Boynu, Kas Eti, Çiğ etli Kemikler, Ispanak, Yeşil Kabak, Brokoli, Havuç, Yeşil Elma, Karnıbahar, Bal Kabağı, Takviyeler Gurme barf ürünleri, sipariş verildikten sonra özenle hazırlanıp strafor kutu içerisine şoklanmış, donuk bir şekilde paketlenir. Strafor kutular içine -78°C kuru buz koyularak sevk edilir. Kutular açılmadığı sürece mamalarımız soğukluğunu koruyarak sizlere donuk bir şekilde ulaşır. Raw beslenme ( Çiğ beslenme ) köpeklerin kendi doğalarına en uygun ve sağlıklı olan çiğ beslenme şeklidir. Sizde can dostunuzun katkı maddelerinden arınmış sağlıklı bir vücuda sahip olması ve uzun bir yaşam sürmesi için köpeğinizi barf mama ile besleyin.
Geri Bildirim Ver

Gurmebarf Barf Plus - 15 kg Köpek Maması (100 gr’lık Porsiyonlar Halinde)

Kilo kontrolü, köpeklerin sağlıklı bir şekilde beslenebilmesi ve yaşaması için oldukça önemlidir. Barf diyeti, köpeklerinizin kilo kontrolüne yardımcı olacak şekilde şekilde hazırlanır. Aynı zamanda bu diyete uygun olarak tasarlanan mamalar bulunur. Gurmebarf tarafından üretilen Barf köpek maması 15 kg şeklinde satışa sunulur. Aynı zamanda günlük kullanımını destekleyebilmek adına 100 gramlık porsiyonlar halinde üretilir. İçerisinde kilolarını kontrolde tutabilmek için sağlıklı sebzeler bulunur. Bu sebzeler sayesinde köpeklerinizin sağlıklı bir şekilde büyümesini sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda ürünler her yaş grubunda olan köpekler için oldukça uygundur. Bu sayede hayvanınıza herhangi bir şekilde zararı bulunmaz. Siz de köpeklerinizin kilo kontrolünü sağlamak ve sağlıklı bir şekilde diyet yapmasına yardımcı olmak istiyorsanız Gurmebarf tarafından satışa sunulan bu mamayı tercih edebilirsiniz.

  • Ferah nefes
  • Sağlıklı yapı
  • Lezzetli içerik

Lezzetli İçeriğiyle Gurmebarf Barf Plus Köpek Maması

Lezzetli İçeriğiyle Gurmebarf Barf Plus Köpek Maması

Barf, hayvanların çiğ et ile birlikte yaptıkları diyet arasında yer alır. Obez ve anne sütünü yeni bırakmış hayvanlar için kullanılan bu diyet oldukça sağlıklıdır. Bu diyeti destekleyebilmek için üretilen mamalar bulur. Gurmebarf barf plus - 15 kg köpek maması - (100 gr’lık porsiyonlar halinde) satışa sunulur. Mamalar özellik olarak köpeklerin yaşına ve cinsine göre özel olarak üretilir. Yavru köpeklerin anne sütünü bıraktıktan sonra yaşamına devam edebilmesi için bu diyet uygulanabilir. Aynı zamanda kilo kontrolü için de bu yola başvurulur. Mamanın içerisinde dana sinir, havuç, ıspanak, karnabahar, tavuk boynu ve brokoli gibi faydalı sebze ve et türü bulunur. Böylelikle hayvanlar bu yeme tarzına kendilerini kolaylıkla adapte eder ve herhangi bir şekilde zarar görmeden tüketebilirler. Aiz de lezzetli içeriğe sahip olan bu ürünü satın alabilirsiniz.

Sağlıklı Yapıya Sahip Gurmebarf Barf Plus 15 kg Köpek Maması

Sağlıklı Yapıya Sahip Gurmebarf Barf Plus 15 kg Köpek Maması

Diyet içeriğinde kullanılan mamaların sağlıklı içeriğe sahip olması oldukça önemlidir. Sağlıklı yapıya sahip olan mamalar hayvanların uzun süre yaşamalarına imkan verirken onların bağışıklık sistemini de güçlendirir. Gurmebarf markası tarafından üretilen bu gıda, barf diyetine uygun bir biçimde hazırlanan içeriği ile köpeklerin uzun ve sağlıklı yaşamasına yardımcı olur. Aynı zamanda kilolarını da kontrol altında tutabilmeye imkan tanır. Bununla birlikte 100 gramlık porsiyonlar halinde satışa sunularak günlük yeme miktarını otomatik olarak belirler. Bu sayede siz de diyet listesine uygun bir biçimde hayvanlarınızın mamalarını hazırlayabilirsiniz. Ürünü daha önceden satın alan müşteriler köpeklerinin kolay bir şekilde diyete adapte olmasından ve gözle görülür şekilde kilo vermesinden oldukça memnun olduklarını belirtir. Gurmebarf Barf Plus - 15 kg köpek maması - (100 gr’lık porsiyonlar halinde) yorumlarını okuyarak gerekli bilgilere sahip olabilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Gurmebarf Barf Plus 15 kg Köpek Maması

Uygun Fiyatıyla Gurmebarf Barf Plus 15 kg Köpek Maması

Hayvanların daha sağlıklı olmasına yardımcı olan barf diyeti oldukça sağlıklıdır. Bu diyet ile beslenen hayvanların iskelet sistemi güçlü olur. Aynı zamanda bakterilere karşı vücutları direnç kazanır. Kötü nefesin önüne geçen bu mama köpeklerine ferahlık sağlar. Böbreğini ve kalbini koruyan yapısı ile oldukça sağlıklı bir şekilde gelişmelerine yardımcı olur. Aynı zamanda köpeklerin derileri bile temiz ve ferah kokar. Bu sayede gözle görülür bir kilo kaybı ve direnç görülür. İçerisinde ıspanak, daha eti, balkabağı ve yeşil elma gibi birbirinden farklı sağlıklı besin bulunur. Ürünü doğru koşullarda ve serin ortamlarda muhafaza etmeniz tavsiye edilir. Trendyol sayesinde ürünün fiyatını inceleyebilirsiniz. Avantajlı Gurmebarf Barf Plus - 15 kg köpek maması - (100 gr’lık porsiyonlar halinde) fiyatı sayesinde bütçenizi sarsmadan kolay bir şekilde ürünü satın alabilirsiniz.