Gurmepark Karaman Divle Obruk Tulum Peyniri ( Yeni Sezon ) Tüm 2.3 - 2.7 Kg

1.704,41 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gurmepark Karaman Divle Obruk Tulum Peyniri ( Yeni Sezon ) Tüm 2.3 - 2.7 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gurmepark Süre Çiftliği Satıcı Ünvanı: BİLGEN SÜRE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3159425519400000 Vergi Kimlik Numarası: 7870341503
    Bu ürün Gurmepark Süre Çiftliği tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Orjinal Divle Obruk Tulum Peyniri Tüm (2.3 - 2.7) Kg Arası + Bez Tulum Peyniri Hediye 2019 Yılının Ekim ayında Divle Obruk Mağarası'ndan çıkarılan ve yapılma tarihinden itibaren 2 yıl olgunlaşmış peynirdir. Özel tad ve yoğun aroma sevenlerin tercihi olabilecek biraz daha kuru, orta tuzlu ve bazı yerlerinde de küf damarları bulunan muhteşem bir tulum peynirdir. Divle obruk tulum peyniri yem verilmeden, Toros Dağlarının eteklerinde kekik, ardıç, yaban yoncası, çiğdem, papatya, kuzukulağı, gelincik gibi bitkilerle beslenen koyun ve keçilerin sütünden elde ediliyor. Yağı alınmış peynirlerin aromasız yapısı karşısında yağlı sütten elde edilen divle obruk peyniri damak çatlatan bir aromaya sahip. Doğal şirden mayasıyla mayalanan obruk peyniri Karaman Ayrancı bölgesindeki, yazın serin, kışın ılık olan özel mağaralarda bekletilerek lezzetlenmesi sağlanıyor. Toros dağlarının obruklarında yapılan bu özel peynir, mağaraların mikroflora yapısından kaynaklı oldukça özel bir lezzete sahip. Oğlak derisinde beklemesi de eşsiz lezzetinin en önemli ayrıntısı. Oğlak derisi bilimsel araştırmalarla kanıtlanmış mucizevi bir koruma olgunlaştırma özelliğine sahip.Suyu alındıktan sonra mağarada olgunlaşırken tulum kızıl bir renk alıyor.Bu mağaranın en önemli özelliklerinden bir tanesi farklı ortamda çoğaltılamayan içindeki bakterilerdir. Divle obruk tulum peyniri yem verilmeden, Toros Dağlarının eteklerinde kekik, ardıç, yaban yoncası, çiğdem, papatya, kuzukulağı, gelincik gibi bitkilerle beslenen koyun ve keçilerin sütünden elde edilir. Yağı alınmış peynirlerin aromasız yapısı karşısında yağlı sütten elde edilen divle obruk peyniri damak çatlatan bir aromaya sahip. Sizde bu gurme lezzetten mutlaka tatmalısınız ve sofranızın vazgeçilmez bir lezzeti olan Divle Obruk Peynir'ini bizler bizzat üreticisinden temin etmekteyiz. Önemli Bilgi: Divle Obruk Tulumu açıldığı zaman küflü kısımları varsa bu peynirin en değerli kısmıdır. Bu küfler peynirin bozulduğunu göstermez aksine kalitesinin, aromasının ve lezzetinin tam olarak oturduğunun göstergesidir. Not: Bir Divle Obruk Tulum peyniri 2300 Gr - 2700 Gr ağırlığındadır. Tüm tulum olarak aldığınızda tulum içerisinde 6 ay boyunca sorunsuz bir şekilde tüketebilirsiniz. Tulumun içerisinde bekledikçe lezzeti ve aroması keskinleşir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver