10
Kemik ve İlik Suyu kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

Gurvita Jöle Kıvamında Ilikli Kemik Suyu Sade 660 ml 4' Lü

850 TL
(212,50 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gurvita Jöle Kıvamında Ilikli Kemik Suyu Sade 660 ml 4' Lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GURVİTA Satıcı Ünvanı: FAYDALI MAMULLER GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385100376100001 Vergi Kimlik Numarası: 3851003761
    Bu ürün GURVİTA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Gurvita Kolajenin En Taze Hali Taze, jöle kıvamındaki ilikli kemik suyu tüm Dünya da süper gıda kategorisinde yer alan ve başta bağışıklık sistemi olmak üzere bütünsel sağlığımız için sayısız fayda sağlayan çok özel bir gıdadır. Gurvita İlikli kemik sularımızı toplam 36 saatte buharda (benmari usulüyle), Gurvita Kalite Standartlarında pişiriyoruz. Böylece kemiklerde bulunan kolajen, protein ve aminoasitler çözülerek suya geçiyor. Üretimimizi iyi tarım ve hayvancılık politikalarının uygulandığı, denetimimiz altında bulunan çok özel çiftliklerden elde ediyor, ağır metal, toksin analizlerini düzenli olarak yapıyoruz. Üretim prosesimizin tamamı izlenebilir kalite kontrol standartlarındadır. Gurvita ilikli kemik suyu ek gıdaya geçen bebekler ve çocuklar için mükemmel bir gıdadır. Büyüme ve gelişmeyi destekler. Bebek maması hazırlamak için çok pratik bir bazdır. Gurvita İlikli Kemik/tavuk sularını dilediğiniz sebze&meyve püreleriyle birleştirerek hızlıca çok besleyici ve lezzetli mamalar hazırlayabilirsiniz. Yemeklerinizde su yerine kullanarak lezzetini ve şifasını arttırabilirsiniz. Çorba, pilav ve tüm yemekleriniz için idealdir. Doğal kolajen desteği için İlikli kemik/ tavuk sularımızı ısıtarak doğrudan içebilir, (tüm yağı alınmıştır bu sebeple çok hafif, lezzetli ve yumuşak içimlidir.) limon ve sevdiğiniz baharatlar ekleyerek de tüketebilirsiniz... İlikli kemik suyunuzu taze sebze ve meyve suları ile karıştırabileceğiniz gibi hindistan cevizi sütü, badem sütü gibi içeceklerle de tüketebilir, özel tatlar yaratabilirsiniz. Bu pratik lezzet en taze haliyle dilediğiniz zaman tüketmeniz için her zaman buzdolabında, elinizin altında. Afiyet, şifa olsun… Gurvita İlikli Kemik Suyu Sade 660 ml 4’ lü Net Miktar (ml): 660 x 4 İçindekiler: İlikli Kemik Suyu ( %100 ) ( İlikli dana kaval kemiği, dana ayak paça, su, defne yaprağı, Gurvita organik elma sirkesi ). Alerjen: (-) Menşei: Türkiye İşletme Kayıt No: TR-34-K-163719 Gıda İşletmecisi/Üretici/ Dağıtıcı: Faydalı Mamuller Gıda San. Ve Tic. A.Ş. TS EN ISO 22000 HACCP – TS EN ISO 140001 – Helal 22:2013 belgeli tesislerimizde üretilmiştir. Türk Gıda Kodeksine uygundur. Besin Değerleri 100 Ml için Enerji (kcal) 17.63 Enerji (kJ) 73.76 Yağ (g) 0.55 Doymuş Yağ (g) 0.20 Karbonhidrat (g) 0.07 Şekerler (g) 0 Protein (g) 3.10 Tuz (g) 0.16 İlave tuz içermez. Belirtilen tuz miktarı ürünün doğasından kaynaklanmaktadır. Gurvita Kullanım Koşulları -İçerdiği kolajen nedeni ile buzdolabında 4°C’de jöle kıvamına geçer. -Buzdolabında 4?C’de saklanmalı ve kapağı açıldıktan sonra 4 gün içinde tüketilmelidir. -Kapağı şişmiş ve sızdırmış ürünleri tüketmeyiniz. -Ürünlerimiz katkı, koruyucu ve renklendirici maddeler içermez. *Kalan ürünü dondurarak saklayabilirsiniz, 6 ay içinde tüketebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver