Genel Markalar Sanayi Tipi En Büyük Boy Canavar Ocak

788 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Sanayi Tipi En Büyük Boy Canavar Ocak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEZGİN ŞÖMİNE-MANGAL Satıcı Ünvanı: AYKUT SEZGİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7680577135
    Bu ürün SEZGİN ŞÖMİNE-MANGAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aşcı otel Pansiyon lokmacı sanayi Amaçlı kullanım için özel olarak üretilmiştir Ağırlık 7,6 Kğ.dir ( Ölçüleri 33*33*19) TOPLAM UZUNLUK :71 CM En çok tercih edilen ve Satılan modelidir. Tüp aparatı (Tüp vanası) Dahildir. Agır Kazanları Taşıması İçin Kalın malzemeden Üretilmiştir. (Dikkat edilmesi Gereken
  • Vana Kısmına Yakın Yerdeki aleminyum hava deliğinin Kapatılmamasıdır.Hava gaz karışımını Bu sayede gerçekleşmektedir.)

Ürün Özellikleri

  • Gaz Tipi LPG
  • Ocak Yüzeyi Metal
  • Renk Beyaz
  • Kullanım Şekli Solo
  • Kurulum Gerekli mi? Hayır
  • Garanti Süresi 6 Ay
Geri Bildirim Ver

Güryan Canavar Ocak Sanayi Tipi Büyük Boy Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Güryan sanayi tipi en büyük boy canavar ocak Volkan003 modeli sayesinde, evinizin mutfağı dışında da yemek hazırlıklarını sürdürebilirsiniz. Aşçıların, otel ve pansiyon gibi yerlerde sunulan açık büfe kahvaltılarda sıcakların soğumasını engellemek için tercih edebileceği ürünü, kamp ya da piknik sırasında çeşitli lezzetler hazırlamak için de kullanabilirsiniz. Makul fiyatlı olmasının aksine azami güce sahip olan canavar ocak, yemek hazırlıkları sırasında harikalar yaratmanıza yardımcı olabilir. Yazlık evinizin bahçesinde hazırladığınız sofralarda sunabileceğiniz ikramlıkları ve yiyecekleri pişirmek için evinizin mutfağına gitmeniz aradaki mesafeyi uzatmanıza neden olabilir. Sürecin uzamaması, kontrolü sağlamak ya da misafirlerinizle sohbetinizin devamlı bozulmaması için yemek masasının yakınında bulundurabileceğiniz ocak sayesinde durumu konforlu bir hale getirebilirsiniz. İster yazlığınızda ister profesyonel olarak bu ocağı rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Portatif tasarım
  • Bütçe dostu
  • Çok amaçlı ocak

Kullanışlı Güryan Sanayi Tipi Ocak Özellikleri

Kullanışlı Güryan Sanayi Tipi Ocak Özellikleri

Güryan canavar ocak isteklerinize yanıt verecek şekilde tasarlanır. 7,6 kg ağırlığı ile gideceğiniz yerlere zorlamadan taşıma imkanı bulabilirsiniz. Toplam uzunluğu ise büyük kazanları taşıyabilmesi adına 71 cm olarak belirlenir. Büyük yiyecek festivallerinde işlerinizi kolaylaştırması için tercih edeceğiniz ürünün kullanımı ise oldukça kolaydır. Sanayi tipi canavar ocak kulllanılacağı zaman vananın saat yönüne çevirilerek açılması gerekir. Bu süreçte hava gaz aksiyonunu sağlamak adına hava deliklerinin açık olmasına özen göstermeniz şarttır. Kullanım süreciniz bittiği taktirde vanayı saat yönünün tersine çevirerek kapatma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ocağı tam olarak kapattığınıza emin olmanız için vanayı sonuna kadar çevirmeniz gerekir. Böylece olası gaz kaçaklarının ve problemlerin önüne geçebilirsiniz. Ürün etkin olmasına karşın bütçenizi etkilemeden alabilmeniz için marka tarafından ekonomik olarak fiyatlandırılır. Böylece üründen azami derecede fayda görebilirsiniz.

Kaliteli ve Uzun Ömürlü Sanayi Tipi Büyük Boy Ocak Fiyatları

Kaliteli ve Uzun Ömürlü Sanayi Tipi Büyük Boy Ocak Fiyatları

Güryan sanayi tipi en büyük boy canavar ocak uzun dönemler gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir üründür. Konforlu bir kullanım için özenli bir şekilde tasarlanan ürün LPG ile çalışır. Bu sayede gaz kullanımı sırasında da bütçenizi yormaz. Yaz tatillerine gittiğiniz sırada rahatlıkla kullanabileceğiniz ürün, üzerinde pişirebileceğiniz yiyeceklerin bulunduğu tencere ve tava gibi aletlerin dengeli bir şekilde durmasına da destek sağlar. Güryan sanayi tipi en büyük boy canavar ocak fiyatları ise ürünün faydalarının yanı sıra oldukça makul seviyede sizlere sunulur. Marka, dönemsel kampanyalar dahilinde avantajlı indirim fırsatlarını da paylaşabilir. Bu fırsatları takip ederek ürünü çok uygun fiyatlara alma fırsatı bulabilirsiniz. Alacağınız üründen tasarruf edebilir ya da sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Ocağı aşçılık okulunda, pansiyonda, otelde ve evinizin yazlık bahçesinden kamplara kadar birçok yerde kullanabilirsiniz.

İhtiyacınıza Uygun Güryan Sanayi Tipi Ocak Kullananlar

İhtiyacınıza Uygun Güryan Sanayi Tipi Ocak Kullananlar

Güryan sanayi tipi en büyük boy canavar ocak kullananlar özellikle ürünün pişirme kapasitesinden memnun kalırlar. Oldukça dengeli bir şekilde ısı veren ocakta, dilediğiniz yiyecekleri pişirebilirsiniz. Sadece gıdaları ısıtma amaçlı kullanmak istediğinizde ürünün vanasını kısık bir ayarda tutarak işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Bununla birlikte yüksek ateşe ihtiyaç duyduğunuz da yine vana yardımıyla ateş oranını artırabilirsiniz. Tamamen taleplerinizi karşılayabilmek, memnuniyetinizi sağlamak üzere birçok niteliğin değerlendirilmesi sonucu üretilen Güryan sanayi tipi en büyük boy canavar ocak yorumları da ürünle birlikte sizlerle paylaşılır. Bu yorumlar sayesinde teknik özelliklerin yanı sıra ürünün kullanımı hakkında da müşterilerin deneyimlerinden yararlanma imkanı bulabilirsiniz. Aynı zamanda yaptığınız araştırmalar alışverişlerinizi bilinçli bir şekilde gerçekleştirmenize de olanak sağlar. Markanın sizlere sunduğu kaliteli büyük boy ocağı görmek, ihtiyaçlarınıza yönelik sipariş vermek için Trendyol’dan faydalanabilirsiniz.