GÜVEN 1,5x20 Metre Bahçe Tel Örgü Bahçe Çiti Bahçe Teli Çevirme Teli

590 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
819,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

GÜVEN 1,5x20 Metre Bahçe Tel Örgü Bahçe Çiti Bahçe Teli Çevirme Teli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TicaretJet Satıcı Ünvanı: HASAN SEZGİN UNLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Giresun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8920338666
    Bu ürün TicaretJet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 150 CM YÜKSEKLİKTE 20 METRE UZUNLUKTADIR. 7CMX7CM GÖZENEK ARALIKLARI VARDIR . 1,10MM KALINLIKTAKİ TELDEN ÜRETİLMİŞTİR. GALVANİZ KAPLAMADIR VE PASLANMA YAPMAZ. UZUN YILLAR KULLANABİLİRSİNİZ.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Galvaniz
Geri Bildirim Ver

GÜVEN Metre Bahçe Çiti Örgü Çevirme Teli Çeşitleri Trendyol'da!

Balkon, bahçe ve arazide güvenliği sağlamak için çitler kullanılır. Güven 1,5-20 metre bahçe çiti, bölgenin sınırlarını çevirerek güvenceye almanızı sağlar. Bahçe tellerinin dayanıklı olması ve düz durması beklenir. Dayanıklı ve sert materyalden üretilen Güven çit, sabitlendiği bölgede kolayca durur. Gözenekli bir tasarıma sahip olduğu için görüş alanını kapatmaz ve bölgeyi örtmez. Bahçe gibi alanların çevrilmesini sağlayan Güven 1,5-20 metre bahçe çevirme teli, ekili alanlara istenmeyen canlıların girmesini engeller. Güven 1,5-20 metre bahçe telli örgü formuyla kolay bozulmaz ve tahribata uğramaz.

  • Yükseklik: 150 cm
  • Uzunluk: 20 m
  • Kaplama: Galvaniz

Güven Tel Örgü Bahçe Çiti Kaliteli midir?

Güven Tel Örgü Bahçe Çiti Kaliteli midir?

Güven 1,5-20 metre galvaniz bahçe çevirme teli, sağlam materyalden üretilen kaliteli bir malzemedir. Tel modeli, galvaniz kaplama uygulanarak hazırlanır. Bu kaplama, ham maddeyi koruyarak ürüne dayanıklılık kazandırır. Çevre dostu bir özelliğe sahip olan çinko galvaniz kaplama, korozyona uğradığında alt katmandaki maddeyi korur. Açık havada, yağışlı iklim şartlarında, sulamanın yoğun olduğu dönemlerde zarar görmeden kullanılmaya devam eder. Çevreye zararı dokunmayan bir üründür. Galvaniz kaplama, bahçe çitinin dayanıklı ve uzun ömürlü olmasını sağlar. Dış etkenler nedeniyle zaman içinde pas tutarak formunu ve güzelliğini kaybetmeyen ürün, dayanıklı bir şekilde uzun süre kullanılabilir. Bu özellikleri ile kaliteli nitelikler taşıyan tel modelinin aynı zamanda insan sağlığına da olumsuz bir etkisi bulunmaz. Ciltle temas ettiğinde insanlara herhangi bir zarar vermez.

Güven Tel Örgü Bahçe Çiti Ne Amaçla Kullanılır?

Güven Tel Örgü Bahçe Çiti Ne Amaçla Kullanılır?

Güven 1,5-20 metre bahçe çiti, açık alandan eve kadar her yerde kullanılabilir. Bahçe sınırlarını çizmek için tercih edilir. Arsalarda da benzer şekilde arazileri çevirmeyi sağlar.

Ekip biçme işleri için kullanılan tarlalarda tohum ve fidelerin çevresi bu telle korumaya alınabilir. Bahçe içinde farklı sebze çeşitlerini birbirinden ayırmak için tercih edilir. Süs bitkilerinin çevresini sarmak için de idealdir. İzinsiz girilmesini istemediğiniz alanları çevirerek yabancıları arazinizden uzak tutar. Aynı zamanda bu bahçe çiti, başka canlıların da bahçeye girmesini önler. Güven 1,5-20 metre bahçe çiti, özel alanın zarar görmesini engelleyen bir üründür. Bahçenizin içerisinde aracınıza bir garaj alanı yapmak istediğinizde de bu çitten faydalanabilirsiniz. Kümesler ve hayvan barınaklarının sınırını çizmek için de kullanılabilecek bir üründür.

Güven Tel Örgü Bahçe Çitinin Kurulumu Nasıl Yapılır?

Güven Tel Örgü Bahçe Çitinin Kurulumu Nasıl Yapılır?

Güven 1,5-20 metre bahçe çitinin kurulumunu kendiniz yapabilirsiniz. Ürünü hangi alanda kullanacağınıza karar verdikten sonra doğru ölçüde çit satın almak gerekir. Birden fazla set hâlinde alarak daha geniş alanlar için kullanılabilir. Güven 1,5-20 metre bahçe çitinin uygulanacak alana gerilmesi için taşıyıcı direkler gerekir. Direkler toprağa sabitlendikten sonra telin gerilmesine geçilir. Tel direkler arasına gerilerek uygun aparatlarla sabitlenir. Bu aşamada bahçe telinin mümkün olduğunca gergin durması gerekir. Sabitleme işlemi için ise vida kullanılabilir. Bir diğer yöntem ise kaynaktır. Teller benzer yapıdaki metal bir parçaya kaynak uygulanarak birleştirilebilir. Kurulum sonrasında çeşitli nedenlerle delinme ve yırtılma gibi açılmaların meydana gelmemesi için germe işleminin titizlikle yapılması gerekir. Ürün hakkında kullanıcı görüşlerini öğrenmek için Güven 1,5-20 metre galvaniz bahçe çevirme teli yorumlarını okuyabilirsiniz. Güvenli bir koruma yöntemi olan bu pratik ve kullanışlı bahçe çitini online alışverişin güvenilir adresi Trendyol'dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.