GÜVEN Asa Erken Hasat Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı 5litre (2023 HASAT)

2.585 TL
(517 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.950 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

GÜVEN Asa Erken Hasat Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı 5litre (2023 HASAT)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sebam Satıcı Ünvanı: SEDAT ERGÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3580245727
    Bu ürün Sebam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GÜVEN ASA ERKEN HASAT SOGUK SIKIM ZEYTİNYAĞI 5 LİTRE Ayvalık, Gömeç, Pelitköy, Karaağaç yamaç bahçelerinden tamamen ERKEN HASAT ve eleküstü en iyi seçme zeytinlerden 26 DERECEDE SOĞUK SIKIM yöntemiyle en son teknolojiyi kullanarak elde edilmiştir Polifenol Değeri.250+ üzeri Ayvalık, Gömeç, Pelitköy, Karaağaç yamaç bahçelerinden tamamen ERKEN HASAT ve eleküstü en iyi seçme zeytinlerden 26 DERECEDE SOĞUK SIKIM yöntemiyle en son teknolojiyi kullanarak elde ettiğimiz zeytinyağımız hiç hava alamadan paslanmaz çelik tanklarımıza konmaktadır. Bu güzelliği mutlak tatmalısınız. Yumurtada, kızartmada, börekte, pilavda tüm hamur işlerinde, baklavada, balıkta ve her türlü yemeklerinizde güvenle kullanabilirsiniz. Sıcak ve soğuk tüm yemeklerinizde gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz ve çok memnun kalacağınız zeytinyağımız sizlere hem lezzet hem şifa kaynağıdır. Tam olgunlaşmadan dalından koparılan yeşil renkteki zeytinlerin çift yıkama yapılıp sıkılmasından elde edilen sızma zeytinyağıdır. Bu üretim şeklindeki yağda zeytin meyvesindeki tat, aroma, koku ve vitaminler daha keskin hissedilir. Özellikle salatalar ve soğuk lezzetlerde ayrıca tüm sıcak ve soğuk yemeklerinizde gönül rahatliği ile kullanabilirsiniz. Erken Hasat Soğuk Sıkım Zeytinyağı üretiminde ortalama 7-8 kilo zeytinden 1 kilo zeytinyağı elde edilir. Asit oranı: Max.%0,5 Aroma: Yoğun Zeytin Aromalı Renk: Yeşilimsi Hasat Zamanı: Ekim 15 ile Kasım 15 arası Sıkım Zamanı: Toplandıktan hemen sonra Bölge: Ayvalık, Gömeç, Edremit, Burhaniye

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Güven Asa Erken Hasat Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı 5 litre

Güven Asa erken hasat soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağı 5 litre; Ayvalık, Gömeç, Pelitköy, Karaağaç yamaç bahçelerinden tamamen erken hasat ürünü olarak hazırlanır. Seçme zeytinlerden hazırlanan ürün, 26°C sıcaklıkta sıkma yöntemiyle üretilir. Son teknoloji makinelerle hazırlanıp el değmeden şişelenerek müşterilere ulaştırılır. Erken hasat ve eleküstü şekilde iyi seçme zeytinlerden seçilerek üretilir. Sağlıklı, lezzetli ve tadı damakta bırakacak ürün sayesinde yemekleriniz ile salatalarınızın içinde kullandığınız tüm malzemelerin lezzetli bir hal almasını sağlayabilirsiniz. Erken hasat soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağı 5 litre, hiç hava almadan paslanmaz çelik tanklarda muhafaza edilir. Lezzeti ve tadı ile öne çıkan zeytinyağını mutfaklarınızda tercih edebilirsiniz. Pilavlarınızda, makarnalarınızda, börek ve kahvaltılıklarınızda zeytinyağının eşsiz tadının keyfini çıkarabilirsiniz.

  • Soğuk sıkım
  • Erken hasat
  • El değmeden üretim

Leziz Güven Asa Erken Hasat Soğuk Sıkım Natürel Zeytinyağı

Leziz Güven Asa Erken Hasat Soğuk Sıkım Natürel Zeytinyağı

Sıcak ve soğuk tüm yemeklerinizde kullanacağınız zeytinyağı, tam bir şifa kaynağıdır. Erken hasat soğuk sıkım zeytinyağı 5 lt, tamamen doğal ürünlerin birleşiminden oluşur. Gübre kullanılmadan dağlarda yetişen iyi ağaçlardan toplanan zeytinler ile hazırlanarak sofralarınıza gelir. Yüksek fenol değeri sayesinde bu besin, lezzetinin yanı sıra tam bir şifa deposudur. Ürün hazırlanırken 7-8 kilo zeytinden ancak 1 kilo sıkma zeytinyağı elde edilir. Asit oranı maksimum %0,08 oranındadır. Aroma olarak yoğun bir orana sahiptir. Ürün, tam olgunlaşmadan dalından koparılan yeşil renkli zeytinlerin çift yıkama sürecinden geçtikten sonra sıkılmasıyla elde edilir. Bağırsaklara sağladığı yarar sayesinde kronik kabızlığa iyi gelebilme özelliğine sahiptir. Soğuk sıkım erken hasat sızma zeytinyağında tat, aroma, koku ve vitaminlerin oranı son derece keskin bir şekilde hissedilir. Ürünü tatlılarınızda ve mezelerinizde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Enfes Güven Asa Erken Hasat Soğuk Sıkım Natürel Zeytinyağı

Enfes Güven Asa Erken Hasat Soğuk Sıkım Natürel Zeytinyağı

Zeytinyağı erken hasat soğuk sıkım, müşteriler açısından tam bir şifa kaynağıdır. Sofralarda yer almasının yanı sıra sağlığa katkılarıyla da öne çıkar. Ürün, kemikleri besleyerek güçlendirmeye yardımcı olur. Karaciğeri yenileme özelliği sayesinde organı temizleyebilir. Sindirim sisteminin düzenlenmesine yardımcı olabilir. Bağırsak ve mide rahatsızlıklarını rahatlatabilir. Stres ve sinir sistemini düzenleyerek sakinleştirebilir. Ayrıca saçın güçlenmesine yardımcı olurken cilde parlaklık ve canlılık kazandırabilir. Kolesterol oranını düşürerek damar sağlığına katkıda bulunabilir. Ürün, sağlık açısından ideal olan yağ çeşididir. Erken hasadı yapılan zeytinlerin sıkımından elde edilen ürün, rahatlıkla ve lezzetle tüketilir. Genellikle kahvaltılarda ve yemeklerde kullanılır. Metabolik hareketleri de düzenleyerek bağırsakların yumuşayıp rahat hareket etmesini sağlayabilir. Yüksek besin ve mineral değeri açısından herkes rahatça tüketir. Sağlıklı ve yüksek enerji sağlayan soğuk sıkım zeytinyağını ürünlerinizde saf haliyle güven içinde kullanabilirsiniz.

Cazip Güven Asa Erken Hasat Soğuk Sıkım Natürel Zeytinyağı

Cazip Güven Asa Erken Hasat Soğuk Sıkım Natürel Zeytinyağı

Faydası saymakla bitmeyen zeytinyağı ile hem fiziksel hem de zihinsel sağlığınızı koruyabilirsiniz. Ürün, sadece iç organların düzenli bir şekilde çalışmasına yardımcı olmaz. Aynı zamanda da cilt, tırnak ve saç güzelliğine katkıda bulunur. Yoğun aroması ve yüksek enerji değeri sayesinde vücudu destekler. Damakta bıraktığı lezzet ile de sıklıkla tercih edilir. Çok miktarda erken hasat zeytinden az miktarda çıkarılabilen yağ, doğal ve katkısız olarak müşteri sofralarında yerini alır. Zihinsel aktivitelerin de düzenlenmesine katkı sağlayan ve faydalı bir besin olan zeytinyağı ile sakin ve dingin biçimde yaşamınıza devam edebilirsiniz. Güven Asa erken hasat soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağı 5 litre fiyat olarak farklı müşteri gruplarına hitap eder. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Güven Asa erken hasat soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağı 5 litr yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Kaliteli, lezzetli ve şifalı olan ürüne sahip olmak için Trendyol’un cazip fiyat avantajından yararlanabilirsiniz.