3
Hava Nemlendiricisi kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

H2O Humidifier 300 Ml Ulrasonik Hava Nemlendirici Buhar Makinesi Ve Aroma Difüzörü (antrasit)

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (30)
Kurumsal Fatura
168,34 TL
Kurumsal Fatura
189,90 TL
300 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
209,99 TL199,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

H2O Humidifier 300 Ml Ulrasonik Hava Nemlendirici Buhar Makinesi Ve Aroma Difüzörü (antrasit)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYD CONCEPT Satıcı Ünvanı: AYDIN ÇEVRE DANIŞMANLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0115133391100001 Vergi Kimlik Numarası: 1151333911
    Bu ürün AYD CONCEPT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 300 ml kapasiteli su tankı,değişen renkli led lambası,ergonomik tasarımıyla evinizin veya arabanızın atmosferini değiştirebilirsiniz.
  • Ultrasonik hava nemlendirici özellikleri :
  • Ultrasonik buhar teknolojisi yüksek frekanslı ses dalgalarıyla ,suyun su buharına dönüştürülmesidir.Kapalı alanlarda bulunan nem miktarının ideal ve sağlıklı seviyeye gelmesini sağlamaktadır.aynı zamanda cilt,burun,boğaz ve dudakların kuruluğunu tedavi etmek için özellikle etkili olabilir.yüksek kaliteli ABS ve silikondan yapılmıştır.Renkli led ışığıyla odanızda gece lambasına dönüşebilir.Gece ışığı ve nemlendiriciyi bir araya getirebilir ve günlük yaşamınızı daha akıllı hale getirir. -LED IŞIK YAKMAK İÇİN AÇMA-KAPATMA DÜĞMESİNE UZUN BASMANIZ GEREKMEKTEDİR.
  • Nasıl Kullanılır? 1 – Ürün kapağını açınız. 2- Kapasitesi 300 ml olan su tankına suyu doldurunuz. 3- USB Kablosunu elektriğe bağlayınız. (Usb güç kablosunu takın, ürün şarjlı değildir.
  • Güç kaynağına bağlı olarak çalışmaktadır.) Not: Bazı durumlarda prizden gelen güç yeterli gelmediğinde ürünün ışıklandırmasında sorun varmış gibi algılanabiliyor. Prizden gelen akımla alakalı bu sorunu çözmek için
  • ‘Lütfen başka bir USB Kablo ile deneyiniz.’ 4- Kablo girişinin yanındaki güç tuşuna
  • – 1 kez kısa bastığınızda ‘Sürekli Püskürtme’ modu çalışır. – 2. kez kısa bastığınızda ‘Aralıklı Püskürtme’ modu aktif hale gelir. – 3. kez kısa bastığınızda püskürtme kapanır. – 1 kez uzun bastığınızda ‘Beyaz Işık’ yanmaya başlar. – 2. kez uzun bastığınızda ‘Renkli Işık’ yanmaya başlar. – 3. kez uzun bastığınızda ışık modu kapanır.
  • 300 ml kapasiteli su tankı,değişen renkli led lambası,ergonomik tasarımıyla evinizin veya arabanızın atmosferini değiştirebilirsiniz.
  • Ultrasonik hava nemlendirici özellikleri :
  • Ultrasonik buhar teknolojisi yüksek frekanslı ses dalgalarıyla ,suyun su buharına dönüştürülmesidir.Kapalı alanlarda bulunan nem miktarının ideal ve sağlıklı seviyeye gelmesini sağlamaktadır.aynı zamanda cilt,burun,boğaz ve dudakların kuruluğunu tedavi etmek için özellikle etkili olabilir.yüksek kaliteli ABS ve silikondan yapılmıştır.Renkli led ışığıyla odanızda gece lambasına dönüşebilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

H2O Humidifier 300 ml Ultrasonik Hava Nemlendirici Buhar Makinesi ve Aroma Difüzörü Antrasit H2O 4507

H2O 300 ml hava nemlendirici ve aroma difüzörü, havayı nemlendirme özelliği ile öne çıkar. Havadaki nem oranı, sağlığınızı etkileyen faktörler arasında yer alır. Kuru havanın bulunduğu ortamlarda yaşamak, cilt kuruluğuna ve çeşitli sağlık sorunlarına neden olabilir. H2O Humidifier 300 ml ultrasonik hava nemlendirici buhar makinesi ve aroma difüzörü antrasit H2O 4507, havadaki nem dengesini düzenler. Kuru havanın olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak için ideal üründür. İdeal ölçüleri ile ürünü, dilediğiniz alanda muafaza edebilirsiniz. Havadaki nem miktarı, farklı mevsimlere ve yaşanılan bölgelere göre değişkenlik gösterir. Ayrıca kuru hava, hastalıklara sebep olan virüslerin çoğalması açısından uygun bir ortam hazırlar. Sağlıklı ve nemli bir hava yaratmak için ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Aroma difüzörü
  • Hava nemlendirme özelliği
  • 300 ml su tankı

Humidifier 300 ml Ultrasonik Hava Nemlendirici Özellikleri

Humidifier 300 ml Ultrasonik Hava Nemlendirici Özellikleri

H2O Humidifier 300 ml ultrasonik hava nemlendirici buhar makinesi ve aroma difüzörü antrasit H2O, ultrasonik buhar teknolojisiyle çalışır. Yüksek frekanslı ses dalgaları ile su miktarının buhara dönüştürülmesini sağlar. Kapalı mekanlarda bulunan nem miktarının ölçülü ve sağlıklı bir orana ulaşmasını sağlar. Rahat soluk alabileceğiniz bir hava oluşturmak için üretilir. Humidifier H2O cihaz, uzun yıllar kullanım için kaliteli malzemelerden üretilir. Yapımında ABS ve kaliteli silikon kullanılır. H2O Humidifier 300 ml kapasiteli geniş su haznesine sahiptir. Su tankına koku ekleyerek ortamın güzel kokmasını sağlayabilirsiniz. Cihazda aralıklı ve sürekli püskürtme yapması için 2 farklı mod bulunur. LED ışıklara sahip olan cihaz gece lambası özelliğiyle öne çıkar. LED ışıklarını açıp kapatmak için cihazda bir adet tuş bulunur. Bu cihazı lamba özelliğini kullanmak için tercih edebilirsiniz.

Humidifier Hava Nemlendirici Buhar Makinesinin Avantajları

Humidifier Hava Nemlendirici Buhar Makinesinin Avantajları

Gece ışığı ve nemlendirme özelliğiyle dikkat çeken cihaz, günlük yaşamı kolay hale getirir. 300 ml hacme sahip su haznesine kolayca dolum yapılır. Su haznesine alkol bazlı dezenfektan ekleyerek bulunduğunuz ortamı temizleyebilirsiniz. H2O Humidifier cihazı, renkli LED lambası sayesinde gece lambası olarak kullanılabilir. Bu sayede çok amaçlı bir kullanım sağlar. Kaliteli ve dayanıklı malzemelerden üretilir. Ergonomik yapısı sayesinde evinize, ofisinize hatta arabanıza yerleştirebilirsiniz. H2O Humidifier 300 ml ultrasonik hava nemlendirici buhar makinesi ve aroma difüzörü antrasit H2O kullananlar, cihazı birçok farklı amaç ve mekan için tercih edebilir. Cihazın iki farklı modu arasında ihtiyacınıza uygun bir tercih yapabilirsiniz. Tuşa bir kez bastığınızda LED ışık yanar. İkinci kez bastığınızda cihaz aralıklı püskürtme moduna geçer. Bu sayede havadaki nem dengesine göre dilediğiniz modu kullanabilirsiniz.

Humidifier Hava Nemlendirici ve Aroma Difüzörü Fiyatları

Humidifier Hava Nemlendirici ve Aroma Difüzörü Fiyatları

Kuru havayı yok eden cihaz, sağlıklı ve rahat bir nefes sağlar. Bu ürünü kullanarak ortamdaki havadaki nem dengesini korumak mümkündür. H2O Humidifier 300 ml ultrasonik hava nemlendirici buhar makinesi ve aroma difüzörü antrasit H2O fiyatları; ürünün kalitesi ve tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Cihaz, USB güç kablosu ile çalışır. Bu sayede pratik bir kullanım sağlar. Odanızda ferahlatıcı bir tütsü yaymasını için su tankına, oda kokusu veya aromatik yağ ekleyebilirsiniz. Bu sayede cihaz ortamı nemlendirirken güzel kokuları da havaya yayar. Hafif ve ergonomik tasarımı ile kullanım kolaylığı sağlar. Nem dengesini oluşturan H2O Humidifier 300 ml ultrasonik hava nemlendirici buhar makinesi ve aroma difüzörü antrasit H2O yorumları ve özelliklerini Trendyol’da inceleyebilirsiniz. Ürünü uygun fiyat avantajı ile değerlendirerek satın alabilirsiniz.