H2O Humidifier 300 Ml Ulrasonik Oda Hava Ortam Nemlendirici Ve Aroma Difüzörü (pembe)

255,75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
299 TL'ye %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,80 TL
Kurumsal Fatura
4. Ürüne 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

H2O Humidifier 300 Ml Ulrasonik Oda Hava Ortam Nemlendirici Ve Aroma Difüzörü (pembe)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PET-34 Satıcı Ünvanı: RECEP KİREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5630604300
    Bu ürün PET-34 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nasıl Kullanılır? 1 – Ürün kapağını açınız. 2- Kapasitesi 300 ml olan su tankına suyu doldurunuz. 3- USB Kablosunu elektriğe bağlayınız. Not: Bazı durumlarda prizden gelen güç yeterli gelmediğinde ürünün ışıklandırmasında sorun varmış gibi algılanabiliyor. Prizden gelen akımla alakalı bu sorunu çözmek için ‘Lütfen başka bir USB Kablo ile deneyiniz.’ 4- Kablo girişinin yanındaki güç tuşuna
  • – 1 kez kısa bastığınızda ‘Sürekli Püskürtme’ modu çalışır. – 2. kez kısa bastığınızda ‘Aralıklı Püskürtme’ modu aktif hale gelir. – 3. kez kısa bastığınızda püskürtme kapanır. – 1 kez uzun bastığınızda ‘Beyaz Işık’ yanmaya başlar. – 2. kez uzun bastığınızda ‘Renkli Işık’ yanmaya başlar. – 3. kez uzun bastığınızda ışık modu kapanır. Temizlik ve Bakım *Hava nemlendiricinizi arıtılmış su ile kullanmalısınız. Çeşme suyu önerilmez *Suda çözünmeyen uçucu yağlar ile kullanmanız önerilmez. Su ya da alkol bazlı kokular koyabilirsiniz. Ysğ kullanımı 3-5 damla ile sınırlı olmalıdır. *Su haznesinin sadece %90 unun dolu olması yeterlidir. Taşacak şekilde su koymayınız. *İşlevi etkilemek için metal atomizerin üst kısmını delmeyin veya deforme etmeyin *Buhar zayıfladığında hazneyi kontrol edin, gerekirse su doldurun. *Buhar kokmaya başlarsa filtreyi değiştirin ya da haznenizi yıkayın.*Yağ kullanımı yaptığınızda ya da tıkanma olduğunu hissettiğinizde, filtrenizi yağdan arındırmalı ve püskürtme yerlerini hem içeriden hem dışarıdan peçete ya da kulak çubuğu yardımıyla temizlemelisiniz. Özellikler: Nominal giriş: DC5V / 1A Çalışma akımı: 250-350mA Planlanan kapatma süresi: 4s / 6s Püskürtme hacmi: 30-45mL / h Boyut: 119 * 78 * 78mm / 4.69 * 3.07 * 3.07 "

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver